- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Haberin yokmuş gibi davranÇok sinirliyim çoookk. Bugün ölsün, bir damla yaş dökmem. Babamdan bahsediyorum. Zaten maddi sebeplerden, sorumsuzluğundan, yaptığı daha doğrusu hep yüzüne gözüne bulaştırdığı işlerden dolayı kendisine hep bir öfkemiz vardı ama şu an nefret ediyorum ondan.
Be utanmaz yüzsüz adam sen biliyorsun ki ben eşimin ailesiyle aramızda geçen maddi konular yüzünden boşanmaya çıktım. Geldim yanınızda üç ay kaldım; benim oturduğum ev bile benim başıma kakıldı, sen nasıl utanmazsın da ben barışıp döndükten 1,5 ay sonra arayıp kpden para istersin.
Çok karışık anlattım biliyorum ama sinirimden yerimde duramıyorum. Benim eski konularımı, sorunlarımı bilenler anlayacaktır beni.
Parayı alalı 5-6 ay olmuş. Az bir meblağ da değil, 15 bin istemiş ama kp sıkışığım diye 5 bin göndermiş. Kvmin ve eşimin haberi yok. Eşim bilse haklı olarak kızar. Ben de bugün kız kardeşimden öğrendim, annem ve kardeşim öğreneli bir hafta olmuş. Anneme "bir daha o adamla konuşmam, evine barkına gelmem" dedim. O da ağladı telefonda. Çok uzak şehirlerdeyiz, senede bir ay görüyoruz birbirimizi.
Eşime söylemeli miyim bilmiyorum? Adi adam göndermiyor da borcunu. Gönderemez çünkü yemiştir o parayı da. Evlerimizi, dükkanlarımızı sattı yedi doymadı pislik.
Ne yapsam bilmiyorum. Haberim yokmuş gibi mi davransam. Ne utanç verici. Babam da kpi üç kez görmüştür hayatında, arada bir bağ da yok. Bir de demez mi, ne var yani kimse kimseden borç isteyemez mi?
Suratına tükürmeli.
Ne yapmalıyım bilmiyorum ki!
@grill bir bak şu düştüğüm hale.
Kp utanacaginiza bu kadar insanın içinde babaaniza ettiğiniz hakaretler için bi utanin önce.
Yaptığı çok çirkin ama neden bu kadar kufrediyosunuz anlamadım.
Biz burda ağzımızı bozmadan ikk kelime ediyoruz ban yiyoruz kadın burda babasına saydırmış nr rahat oluyor ...bakin ne olrsa olsun o sizin babanız tamam mı ona bu kelimeleri sarf etmeniz çok ayıp hadi onu geçtik karşınızdaki bir insan ağzınızı derhal duzeltin bnce şu tür kelimeleri söyledikten sonra haklı da olsanız çok haksızsınız artık ay sinirlerim bozulduÇok sinirliyim çoookk. Bugün ölsün, bir damla yaş dökmem. Babamdan bahsediyorum. Zaten maddi sebeplerden, sorumsuzluğundan, yaptığı daha doğrusu hep yüzüne gözüne bulaştırdığı işlerden dolayı kendisine hep bir öfkemiz vardı ama şu an nefret ediyorum ondan.
Be utanmaz yüzsüz adam sen biliyorsun ki ben eşimin ailesiyle aramızda geçen maddi konular yüzünden boşanmaya çıktım. Geldim yanınızda üç ay kaldım; benim oturduğum ev bile benim başıma kakıldı, sen nasıl utanmazsın da ben barışıp döndükten 1,5 ay sonra arayıp kpden para istersin.
Çok karışık anlattım biliyorum ama sinirimden yerimde duramıyorum. Benim eski konularımı, sorunlarımı bilenler anlayacaktır beni.
Parayı alalı 5-6 ay olmuş. Az bir meblağ da değil, 15 bin istemiş ama kp sıkışığım diye 5 bin göndermiş. Kvmin ve eşimin haberi yok. Eşim bilse haklı olarak kızar. Ben de bugün kız kardeşimden öğrendim, annem ve kardeşim öğreneli bir hafta olmuş. Anneme "bir daha o adamla konuşmam, evine barkına gelmem" dedim. O da ağladı telefonda. Çok uzak şehirlerdeyiz, senede bir ay görüyoruz birbirimizi.
Eşime söylemeli miyim bilmiyorum? Adi adam göndermiyor da borcunu. Gönderemez çünkü yemiştir o parayı da. Evlerimizi, dükkanlarımızı sattı yedi doymadı pislik.
Ne yapsam bilmiyorum. Haberim yokmuş gibi mi davransam. Ne utanç verici. Babam da kpi üç kez görmüştür hayatında, arada bir bağ da yok. Bir de demez mi, ne var yani kimse kimseden borç isteyemez mi?
Suratına tükürmeli.
Öyle tabii. Konu Sahibesi çok haklı. Ama babasına bunca insanın içinde saydirmasi sizce de ayip garip değil mi ? Inanin art niyetim yoktu bunu söylerken garipsedim sadece..Ama neler yaşadığını bilmiyoruz ki, çok dolmuş demekki kızcağız
Öyle tabii. Konu Sahibesi çok haklı. Ama babasına bunca insanın içinde saydirmasi sizce de ayip garip değil mi ? Inanin art niyetim yoktu bunu söylerken garipsedim sadece..
Çok sinirliyim çoookk. Bugün ölsün, bir damla yaş dökmem. Babamdan bahsediyorum. Zaten maddi sebeplerden, sorumsuzluğundan, yaptığı daha doğrusu hep yüzüne gözüne bulaştırdığı işlerden dolayı kendisine hep bir öfkemiz vardı ama şu an nefret ediyorum ondan.
Suratına tükürmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?