Utanmaz Rezil Adam Kayınpederimden Para İstemiş

Bencede eşine bahsetme bu durumdan ablacım bilmiyomuş gibi davran yada bu parayı kp e ödeyecek ekonomik özgürlüğün varsa öde hem mahcup olmamış olursun eşine de ailesinede allah yardımcın olsun

Haberin yokmuş gibi davran

Bir baba ne kadar kotu olursa olsun bu tarz bir uslubu hak etmiyor diye dusunuyorum,hem annenize yazik degil mi telefonda kadini aglatiyorsunuz.
Sakin olun sizin utanacaginiz yuzunuzun kizaracagi bir durum da yok.

Sakın olun tamam hoş bir durum değil ama keskin sirke Küpüne zarar verir.

Biraz sakinleşin önce. Sizin odeyebilme gibi bir durumunuz var mı yada annenizin kardeşlerinin toparlayin parayi yatırın hesabina.

Rabbim yardımcınız olsun insan ailesini kendisi secemiyor sizin bi suçunuz yok.
Yastık altında yokmu kendiniz verseniz?
Eşinize söyleyin herkes söyleme demiste bence yeni duzelmissiniz başkasindan duyarsa daha kötü olmazmi?

Canım bence senin adın karışmamalı araya. Ne ki, ne kv, nede eşiniz bilmemeli bildiğinizi. Sizin bir suçunuz yada yapabileceğiniz birşey yok ve kesinlikle yastık altı paranız varsa da ödememelisin babanın borcu o ve ödersen babanızın önünü açmış olursunuz. Yüz bulur bu yaptığınızdan. Ve kesinlikle bir daha böyle birşeye kalkışmaması için bir önlem düşünmelisiniz. Ayrıca annenize yüklenmeyin kadıncağızın elinden ne gelebilir ki? Garip analar ne oluyorsa hep analarımıza oluyor eşden bir dert evlattan bir dert....

Kimsrye bisey demeden once babani ara. Olmaz olmaz ya odeyesi tutar. Sen de konuyu hic bilmiyormus gibi davranirsin ve cozulur. Ama anneyle laf iletmekle olmaz. Bizzat gorusmen lazum..

Canım benim ya, böyle tipler düzelmez hiç. Çok kötü bi durum seni anlayabiliyorum. Babanın taaa küçükkenden gelen bi alışkanlığı o. Sen yine biraz biraz belli et, ama burda ki gibi de aşırı sinirlenme :!

Kp utanacaginiza bu kadar insanın içinde babaaniza ettiğiniz hakaretler için bi utanin önce.
Yaptığı çok çirkin ama neden bu kadar kufrediyosunuz anlamadım.

Ama neler yaşadığını bilmiyoruz ki, çok dolmuş demekki kızcağız

Sürekli karışık
Yapacagın şey umursamamak.
Çünkü sana karşı bunu koz olarak kullanmak isterlerse yarın bir gün bu beni ilgilendirmez kendi aranızdaki mesele, vermeseydiniz madem diyebilesin.
Gerçekten de senlik bir durum yok
Baban evet çok gereksiz bir şekilde utanmadan karşı tarafla sorunlarını bildigi halde seni zora sokmuş.
Ama baban vakti zamanında eşinin ailesine de haddini bildirmiş insandı unutma.
O sebeble ne şiş yansın ne kebab modunda olmaya devam etmelisin.
En azından eşine bile rahatsız oldugunu belli edersen ailesinin haklı oldugunu beyan edip eski yaşadıgın sıkıntıları gündeme getirip canını sıkabilir unutma
O sebeble vurdumduymaz ol ve bu ikisinin meselesi beni zerre kadar ilgilendirmez diyerek politik olmayı öğren, yoksa üzerler seni.

Biz burda ağzımızı bozmadan ikk kelime ediyoruz ban yiyoruz kadın burda babasına saydırmış nr rahat oluyor ...bakin ne olrsa olsun o sizin babanız tamam mı ona bu kelimeleri sarf etmeniz çok ayıp hadi onu geçtik karşınızdaki bir insan ağzınızı derhal duzeltin bnce şu tür kelimeleri söyledikten sonra haklı da olsanız çok haksızsınız artık ay sinirlerim bozuldu

Sizin kp bile isteye vermiş sonuçta az çok tanımıştır babanızı. hayır da diyebilirdi neden dememişse...
sorumluluk sizde değil siz içinizi rahat tutun. sonuçta silah zoruyla almadı o parayı.
kp göze almış olmalı o paranın ödenmemesini. size sorarlarsa bu şekilde söyleyin.

Öyle tabii. Konu Sahibesi çok haklı. Ama babasına bunca insanın içinde saydirmasi sizce de ayip garip değil mi ? Inanin art niyetim yoktu bunu söylerken garipsedim sadece..

Ama içini nasıl dökecek başka? Bağırsa, bağırmaz. Çarpsa, çarpanız. Kırsa, kıramaz. Vursa, vuramaz. Telefon bu, ne yapsın? Hızını, sinirini, öfkesini klavyeden alıyor!!!

sende varsa sen öde kayınpederine
eşine de söyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…