Utanmaz Rezil Adam Kayınpederimden Para İstemiş

Surekli_Karisik sanki benim babamdan bahsettin.. o da 10bin aldı kumarda yedi sonra dedem ödedi.. kıyameti kopardım ama pişkin işte..
Ay afedersiniz de dizilerdeki sorunlu karakterler gibi adam.. Allah yardımcınız olsun...
Kp deki de iyi cesaretmiş bilmiyor muydu babanızın huyunu
Kp ile konuşsanız kimse duymadan ya da ailenin kalanı toparlasanız
Haklısın sinirlenmekte. Yazık! Üzüldüm.
Haklısin cok da kızgın ama yinede bir evlada yakışmıyor.....
Esine soylersen kafana kakar. Zaten yeterince sorun yasamissiniz.
Bilmiyormus gibi davranin kp de.
Ama babaniz odemeyecekse de sen ya da annen_kardeslerin calisiyor musunuz bilmiyorum ama parayi toparlayin.. Kp verin.
bilmiyormuş gibi davran bence..
senin gurur yapıp herşeyi silmeyi göze aldığın kapıdan borç mu istenir yahu..
kp şimdi ne dese haklı olacak e sen boşunamı direndin o kadar..
Kimsrye bisey demeden once babani ara. Olmaz olmaz ya odeyesi tutar. Sen de konuyu hic bilmiyormus gibi davranirsin ve cozulur. Ama anneyle laf iletmekle olmaz. Bizzat gorusmen lazum..
sende varsa sen öde kayınpederine
eşine de söyle tabi
Ama içini nasıl dökecek başka? Bağırsa, bağırmaz. Çarpsa, çarpanız. Kırsa, kıramaz. Vursa, vuramaz. Telefon bu, ne yapsın? Hızını, sinirini, öfkesini klavyeden alıyor!!!
Bak kayınpeder in gene daha iyi adammış ne oğluna söylemiş ne karısına.
Öyle tabii. Konu Sahibesi çok haklı. Ama babasına bunca insanın içinde saydirmasi sizce de ayip garip değil mi ? Inanin art niyetim yoktu bunu söylerken garipsedim sadece..
bence hıc esıne soyleme canını sıkma gercekden cok uzucu haklısın ama kendını uzdugune degmez
Kp utanacaginiza bu kadar insanın içinde babaaniza ettiğiniz hakaretler için bi utanin önce.
Yaptığı çok çirkin ama neden bu kadar kufrediyosunuz anlamadım.
Sakın olun tamam hoş bir durum değil ama keskin sirke Küpüne zarar verir.

Biraz sakinleşin önce. Sizin odeyebilme gibi bir durumunuz var mı yada annenizin kardeşlerinin toparlayin parayi yatırın hesabina.
Kp nize helal olsun kimseye söylememiş.
Bence sizde söylemeyin eşinize , gerek yok.
Bir baba ne kadar kotu olursa olsun bu tarz bir uslubu hak etmiyor diye dusunuyorum,hem annenize yazik degil mi telefonda kadini aglatiyorsunuz.
Sakin olun sizin utanacaginiz yuzunuzun kizaracagi bir durum da yok.

Ayrı ayrı herkese cevap yazamıyorum, bu şekilde cevaplayacağım, öncelikle yorum yazan akıl veren herkese teşekkür ederim.

Borcu ödememi söyleyen hanımlar, ne yazık ki eşimden gizli beş bini biriktiremem ve elden çıkaramam; ayrıca kp direkt ben ödersem "oğlumun parasıyla babanın borcunu mu ödüyorsun" diyebilecek birisi. Altınım vs.var ama büyük takılar, bozdurduğumda eşim anlayacaktır.

Evde şu an sadece annem çalışıyor, onun da maaşı belli; babam bu kadar yıl çalıştım ben seni besledim, şimdi sıra sende diyerek annemin maaşıyla geçiniyor. (Annem de kendimi bildim bileli çalışıyor) kız kardeşim liseden yeni mezun oldu, sınavlara hazırlanacak. Yani annem tek maaşla ödeyemez.

Babama ettiğim laflara kızanlar olmuş. Ben kp ile konuşmuyorum, eski konularımı bilenler bilir. Yani merhabadan öteye muhabbetimiz yok. Ben şimdi gidip bu adama ne diyeyim. Babamın kp ile tanışıklığı, bağı, sohbeti muhabbeti yok. Aradaki tek bağ benim. Benim sorun yaşadığım, konuşmadığım kişilerden ben aracılığıyla para alması adiliktir.

Yazdığım her lafın arkasındayım. Bu adamlar beni çocuğumu elimden almakla tehdit etti, zenginlikleriyle ezmeye çalıştı, şimdi tekrar sorun yaşadığımda, ben çocuğuma bakarım dediğimde, bana demez mi "sen neye güvenip bakacaksın, baban mı sahip çıkacak size? Senin baban kendi aç karnını doyuramıyor, benden para istiyor; bir de sana ve çocuğuna mı bakacak?" demez mi? Der ! Bir baba bunları bile bile nasıl böyle bir şey yapar ?

Kvme söyleyemez çünkü kv kıyameti koparır, anında geri ister parayı, haklı olarak.

Bilmiyormuş gibi davranmaya karar verdim.
Bu arada annem benim her şeyimdir. Telefonda ona laf etmedim, üzmedim. Babam telefonu açmıyor, sen söyle dedim. Annem de benim üzülmeme ve babama sinirinden ağladı. Yani onu üzmeyi asla istemem ki toparlamaya da çalıştım.

Ama bu olay duyulursa gerçekten kötü şeyler olacak. Ki eninde sonunda bir sebepten patlak verecektir.

siz barısmıssınız kv kp lerle. buladar şaf bence yanlıs hemde babaya.

vermeyebilirdi kpniz. size sorsaydı.ödemessede kendi ayıbı .
Barışmadık, son konumda yine son tartışmaları yazdım. Kv konuşuyor yine ama kp ile selamlaşmak dışında hiç konuşmuyoruz. Evime gelmiyorlar. Kv hastalığı dışında ben de gitmiyorum. Ki bu insanlar ailemin maddi durumundan dolayı laf eden kişiler. Daha önce yazmıştım "biz çok asil, zengin bir aileyiz; bizim gibi bir aileye gelin geldiğin için kıymetini bil." diyen insanlar. Bu insanlardan nasıl para ister? Bile bile!

haklısın okonuda . ama babana bunları yinede deme

Aynı benim babam..
Ben olsam daha ağırlarını yazardım..
Sizi çok iyi anlıyorum..
Ben çözümü şöyle buldum; artık ondan utanacak, mahcup olacak kadar bile 'baba' diye benimsemiyorum onu. Kime ne ayıbı varsa kendi sorunudur. Beni hiç ilgilendirmiyor...
Ki sizin kp de düzgün bi insan değilmiş, 'banane vermeseydin' der çıkardım işin içinden.
Kimseye karşı mahcubiyet hissetmenize gerek yok..
Hiç birini tanımıyormuş gibi bakın hayatınıza..

haklısın okonuda . ama babana bunları yinede deme

İnanın konu sadece bu değil. Ben yazsam siz benden daha çok söversiniz. Yazmayayım yine de. Ettiğim hiçbir laftan utanmıyorum ve fikrim değişemiyor.

Babamın yaptıklarını çocuklarının ve kendisinin onurunu gururunu düşünen bir baba yapmaz. Bu yüzdendir ki babam onursuzca, adice davandı.

Bu dediğinizi evet yine yaparım ama karşımdaki kişiler bana "senin baban aç karnını doyuramıyordu ya da bizim paramızda gözü var"derlerse, ya da eşim baban bu konuyla ilgili olumsuz bir laf söyledikten sonra ben istediğim kadar bana ne diyeyim söylenenler ağırıma gider.

Yani demem o ki bana ne deyip çıkmam da kurtarmıyor durumu.

bilmiyormuş gibi davran bence..
senin gurur yapıp herşeyi silmeyi göze aldığın kapıdan borç mu istenir yahu..
kp şimdi ne dese haklı olacak e sen boşunamı direndin o kadar..

Sevgili nooption, çok canım sıkıldı. Babam bana söylenen o kadar lafı sözü yutmuş oldu. Ki biz konuşmuyoruz şu an. Yahu bu adamlar üç kuruş para için benim yuvamı yıkıyordu. Sen nasıl para istersin.

Günahı boynuna ama ben kp geldiğinde barışmayı hiç istemiyordum, bir nevi onun git demesiyle döndüm. Git olmazsa dönersin demişti, daha sonra tekrar dönmek istediğimde de ortada bir şey yok dönme demişti. Burada konu açmıştım yine, aileme kızanlar olmuştu. Şimdi düşünüyorum, parayı o dönem almış. Belki o yüzden böyle davrandı. Adam para için göndermiş beni. Çok öfkeliyim çok.

Kp utanacaginiza bu kadar insanın içinde babaaniza ettiğiniz hakaretler için bi utanin önce.
Yaptığı çok çirkin ama neden bu kadar kufrediyosunuz anlamadım.

Babam kendisinden utanılacak bir insan olsaydı, maddi durumundan ötürü kendisini küçük gören, aşağılayan bir adamdan açlıktan ölse bile para istemezdi. Bu yüzdendir ki, yazdıklarımı hak etmiş oluyor.

Adam babamı tanımaz etmez ama bu vesileyle tanımış olacak. Üç yıldır toplam üç kez bir araya geldiler. Benden başka bağları yok. Ne bilsin geri ödemeyeceğini, öder zannedip vermiştir herhalde.

Ama ben biliyorum. Ödemez bu adam. 6 aydır ödememiş de. Ben bana ne, deyip çekilirim kenara ama bana senin baban bizden para istedi dendikten sonra çok zoruma gider.

eşiniz ve eşinizin akrabaları da para vermesinler babana nedir yani? arıyor mu açmasınlar kapıya mı geliyor kapıyı açmasınlar
adamın huyu suyu belli işte
bence gidin açık açık "babama borç vermeyin sakın" deyin.. baktınız hala borç veriyorlar o zaman borç verenler uğraşsınlar babanızla, hayret bir şey...

baba var baba var şimdi, gereksiz duyar kasmayın boşuna. size her türlü pisliği yapıp size hayatı zindan eden insanlara sırf "akraba" diye katlanmayın

Sanırım tüm yorumlarımı okumadınız. Belki de ben sinirden doğru ifade edemedim.

Babam ve biz ayrı şehirlerde, çok uzak mesafelerdeyiz. Eşimin ailesi ve babam birbirlerini tanımazlar bile. Kp ve babam toplamda birbirlerini üç kez gördüler. Kimse kimsenin huyunu suyunu bilmez. Babamdan bu kadarını beklemediğim için, kimseyi uyarma gereği duymamıştım. Eşimin babası da ne bilsin babamın huyunu suyunu, işini gücünü; isteyince geri öder diye düşünüp vermiş demek ki. Buna ne denir?

Kimse kimseye katlanmıyor. Kimse gereksiz duyar da kasmıyor. Babam kendisini tanımayan etmeyen insanlardan, benim arada bağ oluşuma güvenerek para almış, adam babamın huyunu suyunu bilmenin vermiş, ben de haklı olarak kendisine de tepkimi gösterdim, burada da eşime anlatmalı mıyım diye akıl almak için konu açtım. Durum bundan ibaret.

Bir de eşimin ailesiyle ilişkim pek iyi değil, bu yüzden gidip konuşamıyorum da, konuşmak da istemiyorum açıkçası. Sanırım bilmiyormuş gibi davranacağın.

duyar kasanlar baban hakkında böyle konuşmaya utan diyenlerdi.. babanızın huyu iyice açığa çıktı artık, eşinize anlatın o da kendi ailesini uyarsın

duyar kasanlar baban hakkında böyle konuşmaya utan diyenlerdi.. babanızın huyu iyice açığa çıktı artık, eşinize anlatın o da kendi ailesini uyarsın

O zaman af edersiniz. Ben de babama kızdığım için bana söylediğinizi zannettim. Eşime anlatmak benim de aklımdan geçiyor bazen ama aramız bu aile mevzuları yüzünden iyice bozulabilir. Sorunu büyütebilir.

Babam yazın sonunda ödeyeceğini söylemiş. Biraz daha bekleyip, ödemezse anlatacağım galiba. Zaten kp de bir daha isterse de vermez.

estağfurullah,
eğer beklemediğiniz bir anda herkes öğrenirse açık açık konuşmaktan çekinmeyin ve siz üzülmeyin. bu durumun eşinizle aranızı bozmasına izin vermeyin.. ne babanızı ezin onlara karşı ne de babanızı savunun. ortasını bulup sıyrılmanız gerekir bu meseleden.. daha da kimse borç vermezse babanıza, bir problem kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…