- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Tatlim sen beni yanlis anladin. Demek istedigim su muhtemelen oyle bir kadin yoktur. Kargo sirketinden kaynakli bir hata vardir onlarda yanlis teslim edildi deyip oyaliyordur seni. Bende aynisini yasadim. Kargo elemani teslim edildi deyip teslim etmemisti. Kendine almis paketi.sonrada isten ayrilmis. O siralar benimle birlikte birkac paketi daha ayni seyi yapmis. Ben uzerine cok dusup sosyal medyada vs yanlis teslim edildi vs diyince arayip durumu acikladilar ve alinan urunun ucretini odemeyi teklif ettiler.Ya ne demek suç kadının değil?
Evet, suçun kaynağı belli ama kadın da suçlu! Almış. Hastalıklı mı değil mi dememiş almış. Aramanızı bekledim ondan aramadım biliyordum arayacağınızı diyen bir utanmaz. Getireceğim deyip getirmeyen biri. Yüzsüz yani. Kendinde olduğunu kabul ediyor kadın. Ge tir mi yor
Ay şimdi anladım kusura bakmayın ya gerçekten çöktü sinirlerim günlerdir..Tatlim sen beni yanlis anladin. Demek istedigim su muhtemelen oyle bir kadin yoktur. Kargo sirketinden kaynakli bir hata vardir onlarda yanlis teslim edildi deyip oyaliyordur seni. Bende aynisini yasadim. Kargo elemani teslim edildi deyip teslim etmemisti. Kendine almis paketi.sonrada isten ayrilmis. O siralar benimle birlikte birkac paketi daha ayni seyi yapmis. Ben uzerine cok dusup sosyal medyada vs yanlis teslim edildi vs diyince arayip durumu acikladilar ve alinan urunun ucretini odemeyi teklif ettiler.
Bizzat sen konustun mu kadinla bilmiyorum ama konusmadiysan kafin olayi hikaye olabilir.
Benimde benzer bi olayim olmustu 3 ust sokaga gitmisti kizi almis ve acmis bayanin ozur mayetinde yenilerini almislardi ama tam bir terbiyesizlik ciddenÖzenle seçiyoruz tabiki. Eşyalarımı da özenli kullanırım kolay kolay da seçemem..
Kadının yaptığı çok ayıp o sinirlerimi bozuyor. Kargo desen ay tam cinnetlik ya.
Ben de çok kargo alıyorum son zamanlarda. İlk defa sürat ile geldi. Bazen girip kontrol ediyorum ekstrelerden gelip gelmeyenleri.Umarım hallolur sorununuz sürekli internetten alışveriş yapıyorum 16 aylık bir bebeğim var 9 aylık da hamileyşm Nerdeyse her şeyi internetten alıyorum çıkıp alamıyorum her gün bana kargo gelir mesela ben hangi birini takip edeyim? Anca aradan epey vakit geçerse aaa şu kargom gelmedi diye hatırlayabilirim sizin de sıkı takip etmemeniz kargo firmasını aklamaz
Benimki de getireceğim deyip getirmiyor.. Telefonlara çıkmıyormuş bir de.Benimde benzer bi olayim olmustu 3 ust sokaga gitmisti kizi almis ve acmis bayanin ozur mayetinde yenilerini almislardi ama tam bir terbiyesizlik cidden
Omlarla da iletişime geçtim sabah. Bekliyorum geri dönüşü.ürünü aldığınız firma size paranızı iade edecek kargo firmasını da şirket mahkemeye verecek.kullanılmış ürünün peşine düşecek değilsiniz ya sonuç olarak adınız sanınız var hatalı doldursanız da bilgileri tc niz var teslim etmekle en büyük yanlışı kargo yapmış ,sizin muhatapınız ürünü aldığınız firma olmalı
o zaman hepsinin ağzına .....k farz olmuş arayın polisi ,bir de hazır evdesiniz madem koşarak tüketici haklarına gidin.Omlarla da iletişime geçtim sabah. Bekliyorum geri dönüşü.
Kullanılmışsa zaten kadının bizzat kendine veririm. Artık kullansın güle güle.
Kadın ben getiririm sizin aramanızı bekliyordum ondan aramadım deyince kargo görevlisine ben de iyiniyetine güvendim, bekledim. Hata
Benim kargoyu bizzat ben teslim almis gözüküyordum. Tc me kadar yazili idi :)Ay şimdi anladım kusura bakmayın ya gerçekten çöktü sinirlerim günlerdir..
Hiç bu yönden bakmamıştım ama kadının adresi telefon numarası var. Çünkü alışveriş sitesinde adres doğru ama kargo sisteminde isim Benimle ayni telefon numarası ve adres yanlış. Entegrasyon hatası olmuş. Kadının kayıtları varmış.
cok ayip etmis ne diycem bilemedim insanlik olmus olmali.Benimki de getireceğim deyip getirmiyor.. Telefonlara çıkmıyormuş bir de.
Bir de sürekli arıyorlar hepsine ayrı ayrı anlatmak durumunda kalıyorum. Belli ki çözüm yoluna gidilmemiş, birbirleriyle iletişim haline geçilmemiş.o zaman hepsinin ağzına .....k farz olmuş arayın polisi ,bir de hazır evdesiniz madem koşarak tüketici haklarına gidin.
Şikayet var sitesine yazdım. Hemen aradı biri tekrar.Benim kargoyu bizzat ben teslim almis gözüküyordum. Tc me kadar yazili idi :)
Ha yanlis teslim ettilersede yine kargonun hatasi. Bir hırsızada verip gonderebilirlerdi paketini. Kimlik alip imza ile telsim etmeliydi gorevli. Sosyal medyadan cirkeflik yap. Acil bir kargoydu gunlerdir bekliyorum de. Kargo firmasi icerigi bilmez ki gerekirse tibbi cihazdi zor durumda kaldim de. Zaten sosyal medyadan duyurunca boyle seyleri aninda cozuyorlar problemi.
Getireceğim sözüne güvenerek bekledim bir de saf salak gibi. Sonra kargoyu aradım tekrar demesinler mi getirmedi telefonlara da çıkmıyor diye..cok ayip etmis ne diycem bilemedim insanlik olmus olmali.
Getireceğim sözüne güvenerek bekledim bir de saf salak gibi. Sonra kargoyu aradım tekrar demesinler mi getirmedi telefonlara da çıkmıyor diye..cok ayip etmis ne diycem bilemedim insanlik olmus olmali.
sakin olun ve gidip kadini bulun bu terbiyesizlige sessiz kalinmazGetireceğim sözüne güvenerek bekledim bir de saf salak gibi. Sonra kargoyu aradım tekrar demesinler mi getirmedi telefonlara da çıkmıyor diye..
Aradım sabah. Durumu araştıracaklarını ilettiler.Poyraz sen urunu aldigin sirketi aradin mi?
Bundan uc ay once yegenime kiyafet aldim, baya baya odedim ama bekle ki gelsin.. tam 2 hafta kargom butun istanbulu gezdi.. en sonunda kargoyla kavga etmekten yilip firmayi aradim yemin ederim yarim saate kapimdaydi.. hemen firmayi arayip durumu anlat, magduriyetini gidermek zorundalar.. ups kargo haric hicbirini sevmiyorum ben. Bende kargo konusunda dede korkut gibiyim, hep netten alisveris yaptigim icin ne sorun hikayesi biter bende ne de kargasa hikayesi
Aradım sabah. Durumu araştıracaklarını ilettiler.
Office, kadın çok beğenmiş herhalde vermiyor. Ben de saf gibi bekliyorum dün kargoya teslim edeceğini söyleyince.
Pfff. Çenem ağrıyor stresten. İptalini isteyeceğim artık. Ona bile kıyamıyorum mini mini, tatlı tatlı şeyler seçmiştim oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?