- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Vinka, çok teşekkür ederim.Hem yüzsüz , hem arsız , hem de midesiz.
Dilerim açmamıştır, dilerim tez zamanda teslim eder
Vinka, çok teşekkür ederim.
Artık ağlıyorum sinirden. İnan giden paraya değil kargonun umarsamazlığı ve kadının pişkinliği kanımı çekiyor.
Yok artık ya.. Yok artık!Alışverişi yaptığınız firma mı adresi yanlış yazmış yoksa kargo mu yanlış adrese teslim etmiş, anlayamadım tam olarak?
Benim de yakın zamanda 800 liralık bir alışverişimin kargosu kimlik sorulmadan, isim ve imza alınmadan bir yere teslim edilmiş yurtiçi kargo tarafından...
2,5 ay oldu. Ne kargonun nereye teslim edildiği belli, ne de param iade edildi.
Bakalım, 1-2 hafta daha bekleyip yasal yola başvuracağım artık.
Bugün mesela okula gitmedim. Bu durumla tam anlamıyla ilgilenebilmek için.Böyleleri sizi yıldırmak ister. Nasılsa bırakır işin peşini der. Bence yapmayın, vakit kaybı olur belki ama ısrarla her iki taraf içinde baskıda bulunun. Bu kargo ve kadının suçuysa, ikisi de buna çözüm bulmak ''zorunda.'' Sizin yerinizde bende olsam bende böyle düşünürdüm.
Yok artık ya.. Yok artık!
Aynı durum. Meblağ tabi sizin neredeyse 3 katı. İnsan uğraşmaktan sıkılıyor. Sizin teslim alan kişi de galiba üstüne yatmış.
Sinirden ağlar mı bir insan, ağlıyorum. Benimki sizin kadar pahalı değil tabi ama durum canımı sıkıyor. Kadın neden teslim etmiyor? Kargo neden bu kadar sorumsuz? Ben neden bunlarla uğraşıyorum ve netice alamıyorum. Kadının suratına tükürmek istiyorum.Teslim alınıp alınmadığını da bilmiyorum. Kaybettiler de teslim ettik mi diyorlar anlayamadım...
Teslim alan kısmında "kaşe-imza" yazıyor isim-soyismi olarak...
Kargo görevlisi kapıya geldi, teslim etmişimdir diyor. Kargo şubesiyle Yanyana binalardayız, o nedenle kimlik sormamış, isim almamış teslim ederken...
Ama şubeye gitsem kargo teslim almaya, şubedekiler beni çok daha iyi tanıdığı halde kimliksiz vermiyorlar kargomu.
Sinirden ağlar mı bir insan, ağlıyorum. Benimki sizin kadar pahalı değil tabi ama durum canımı sıkıyor. Kadın neden teslim etmiyor? Kargo neden bu kadar sorumsuz? Ben neden bunlarla uğraşıyorum ve netice alamıyorum. Kadının suratına tükürmek istiyorum.
Yukarıda da yazmıştım kadın muhatabım değil sadece kadının utanmazlığı beni geriyor da geriyor.Burada sizin muhatabınız kadın değil aslında. Kadının paketi vermesi daha çabuk çözülmesini sağlar sadece...
Satın aldığınız firmaya ulaşın, kargom yanlış yere yanlış kişiye teslim edilmiş, para iadesi istiyorum deyin. Onlar kargoyla iletişime geçsinler...
Gerçi ben böyle yaptım ama firma sürekli olarak "kargodan tazmin ettiğimizde size ödeme yapacağız" diyor. Bana neyse onların arasındaki tazmin ilişkisinden...
Adres bilgilerimi her defasında doldurmuyorum. Sistemde kayıtlı, sisteme düşüyor yani otomatik olarak. Ben değilim yanlış dolduran yani.Sipariş verirken telefonu ve sokak numarasını yanlış yazan kim ? Siz değilmisiniz adres bilgilerini dolduran ?
Böyle bir durumda satıcı ile iletişime geçmeniz gerekmekteydi onların kuryesinin hatası yanlış yapıyorsunuz
İnanın kalbim daralıyor. Ne utanmaz kadın. Ne sorumsuz firma. Kadının hareketleri kargonun sorumsuzluğu böyle içimde taşıyor.Ay arsız kadın resmen kul hakkından da korkmuyor artık ınsanlar. Dayan kapısına al esyalarını sevgınlınle got gerekirse polısle. Yazık değil mi parana o utansın sen değil
Yukarıda da yazmıştım kadın muhatabım değil sadece kadının utanmazlığı beni geriyor da geriyor.
Kargo ile papazız şu an zaten.
Umuyorum sizin mağduriyetinizi de giderirler bir an önce. Ne saçma ya.
Ya ne demek suç kadının değil?SUÇ KADININ değil ki kargonun. bana da yaptılar aynısını. benimkinde kargo görevlisi teslim ettim deyip iç etmiş kargoyu. üstüne gidince ortaya çıktı. muhtemelen sizde de böyle bir durum çıkabilir. yani bu devirde içinden bombamı çıakcak hastalıklı bir şey mi çıkacak kimse güvenipte adına gelmeyen kargoyu evine almaz. siz sıkıştırın kargoyu o işte başka bir iş var.
Ben getiririm deyip getirmiyor kargoya. Vermiyor yani. Sonra telefonlara da çıkmıyor. Hayretler içerisindeyim.Belki kadın da kargo ile sorun yaşadıysa daha önce, onların burnu sürtsün diye yapıyordur...
Yoksa durup dururken, üstüne yatmaya çalışması normal değil. Hele de kendisine teslim edildiği belliyken...
Ben haklı olduğum halde kargocunun kapıya gelip dırdır etmesinden rahatsız oldum komşulara karşı...
Böyle bi durumda insan nasıl göze alır, kapıya gelinip de rezil edilmeyi...
Özenle seçiyoruz tabiki. Eşyalarımı da özenli kullanırım kolay kolay da seçemem..Hiç yanina birakma git al onlara sen para verdin ve ozenerek sectin bizim esyalarimiz degerlidir birakma yanina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?