Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Geçmiş olsun üzüldüm. Merak ettim de ne kadardı harcamaniz...çanta falan pahali kaliteliyse gözü kalmıştır acgozlunun...bedava mal baldan tatlıdır.
 
Geçmiş olsun üzüldüm. Merak ettim de ne kadardı harcamaniz...çanta falan pahali kaliteliyse gözü kalmıştır acgozlunun...bedava mal baldan tatlıdır.
Ya çanta 180₺ idi. Öyle çok ahım şahım değil ama istiyordum sonuçta hatta küpelerin tanesine 40₺ verdim. Para biriktirdim bir süre falan.

Kafamda kombinler uçuştu.. Şimdi yerinde yeller esiyor. Ay sinirden kendi kendime gülüyorum.
 
Ya olsa olsa komşudur.O kadar da alakasız yere gitmez.Isim verseler kim acaba komşuysa belki tanırsın.Ayrıca insan kapıya gelen kargoya benim böyle bir siparişim yok demezmi.Bu nasıl saçmalık.Eğer kapıda ödemeli olsa almazdı ama.O zaman bu yaptığının adı ne oluyo acaba.Zorla günaha sokuyorlar insanı.
 

Kargo şirketini hemen mahkemeye verin. Çatır çatır tazminatınızı da alıp bir güzel yiyin
 
Komşum değil. Mahalle aynı ama sokak baya ötede. Üstelik kadın biliyor kendisine gelmediğini ama getirmemekte ısrarcı.

Ben yüzsüzüm diye bas bas bağırıyor benim gözümde resmen.
 
Komşum değil. Mahalle aynı ama sokak baya ötede. Üstelik kadın biliyor kendisine gelmediğini ama getirmemekte ısrarcı.

Ben yüzsüzüm diye bas bas bağırıyor benim gözümde resmen.
 
Ay bu posta isleri benide gerer her zaman..eger adres bilgisi varsa gidip alirsinizbelki, yoksa korkarim uzerine bi barsak soguk su
 
Eve teslim edildiğine emin misiniz? Ben kargo şirketlerine zerre güvenmiyorum, o kadar netten alışveriş yaptım 10tane sipariş verdiysem 8inin peşinden ben koştum, şube önlerinde perişan oldum. Hele bir de adı lazım değil bir kargo şirketi var ki gidip mobil araçtan kargoyu alabiliyorsun, ne kimlik istiyor ne gönderi kodu, ne sisteme işliyor yani kargonun geleceğini bilen herhangi biri gidip rahatça alabiliyor kargoyu, tam cinnetlik.
 
Beni o kadar gerdiler ki bugün kalbim sıkışıyor.

Kargo takip sisteminde şubede teslim edildi diyor. Fakat aradım kargom nerede diye biz size teslim ettik dedi. Ben kargo falan almadım dedim. Yani şaka gibiler. Söyleyecek kelimem de kalmadı. Kadın deseniz ayrı bir komedi. Hanımefendi aramalarını beklemiş benim değil demek için. Bir de getireceğim deyip getirmemeler.. Zaten kullanmışsa aynen kadına göndereceğim.


Rica ediyorum az kullanmışsın olur mu hiç öyle şey içinde kalmasın biraz daha kullan diye.
 
Siz neden bu kadar gerildiniz ki bu olanlar sizin sorununuz değil evet kadına sinir olmuş olabilirsiniz ama üstünde durmayın derim,Hatayı yapan kargo şirketi ve kadının sorunu bundan sonrası.Siz her türlü ürününüzü alırsınız.
 
Hayır evine teslim ettik dedi bugün aradığımda ama kargo takip sisteminde şubede teslim edildi olarak görünüyor.
argo sirketinin de hatasi o zaman tel farkli ama adres ayni. Zaten kadin bir de kendine ait olmayani subeden aldiysa diyecek laf bulamıyorum
 
Ben kadının aramamasını anlarım da kadının evine gidip kargoyu almayan kargo şirketini anlamam. Neden sizinle onu muhattap ediyorlar. Bir becereksizlik etmişler gidip düzeltecekler. Öyle bir şey mi oldu hemen kargo görevlisi gidip alacak. Siz telaş etmeyin eğer kargonuz gelmezse dedikleri gün suç duyurusunda bulunun o çanta öyle bir geliyor ki o zaman.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…