Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Ablan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
Anne aynı baba ayrı olunca mı üvey oluyor.Böyle bir mantıktansanız tebrik edeceğim.
Sonuçta anne ya da baba ortak ise ,bir takım ortak genlerden üvey olmaz fakat konu sahibi senin çok daha başka bir ortaklığın var 21.5 yıldan beri beraber büyümüşsünüz. Hala nasıl üvey gözüyle bakabiliyorsun ki..Çok çok ayıp.Belki bu kadar bencil olduğundan dolayı ailenin ablanla arası daha iyidir.

Üveydir dinimizdede tiptada üveydir.islamda anne baba bir olunca kardesin gerisi üvey kardes aynisi tip icinde gecerli. II anlasmak baska gercekler baska. Konu bu degil ztn herks yok üvey dgl vs diye yüklenmis konu sahibe uveydir. Ama kendi cocugu gibi bakmis o ayri. Üvey olmak coolkk kötü birseymis gibi yüklenmisler kiza ne alaka

Annen ne kadar koca yurekli olgun bir kadin. Sen annanene cekmissin belli. En azindan doldurusa geldigini farkindasin bu da bir sey. Annaneni dinleme sakin!
Su hayatta abla buyuk nimet simsiki saril ona. Kiskanclik beladan baska birsey degil. Ablanin annenin kiymetini bil.

Bu benim dusuncem anne spermi alir gelistirir.
Düsünceyle olmuyor ama bu iş tipta böyledir.anne x kromosumu verir babada ya x yada y buda kiz veya erkek olduguu belirler. Hic tartismam bu konuyu cünki hakli oldugumu biliyorum. Islamda bile üveydir... bu bizim toplumun kafasidir sadece.

Doktor musunuz peygamber misiniz hukukçu musunuz?

TDK büyük sözlüğünü açın bakın, üvey genetik bağı olmayan yasaca akraba kişilere deniyor.

Poponuzdan din, ahlak, tıp, genetik , hak hukuk uydurmayın. Yazdıklarınız baştan aşağı yanlış hem mantığa, hem vicdana hem de geleneklerimize aykırı.

Son düzenleme:
Yanlis istedigin kadar tartiş neyse iyi aksamlar herkese

Ya arkadaşlar anneden de 23 kromozom gelir babadan da 23. Eşittir yani. Arkadaşın biri demiş yumurta spermi büyütür. Sadece gülüyorum bu yoruma :) ataerkil toplumun sonuçlarısınız sadece. Biri de sperm olmasa kendi kendimize çocuk peydah edemeyiz demiş. çünkü erkek sadece spermle çocuk oluşturabiliyordu..Töbe töbee ..

Tatlim Bu yersiz kiskancliklarini birakman lazim...
Bu tarz fesat dusuncelerle kendi hayatini maafedersin...
Eminim sende farkindasindir silkelen ve kendine gel lutfen...
Anneannenin soylediklerine fazla kulak verme misal...
Annen gercekten mukemmel bir kadin....
Oyle biri annen oldugu icin ne kadar sanslisin bir bilsen....

Ben bir yorumimda soyle d3dim anne yada baba bir yada degil kardes kardestir .

Ama tibbi olarak baba birse uveylik yoktur dedim

Iste gelde.anlat... bosverin anlamak istemiyorlar

Yarım kan soy hısımlığı var arada ne saçma bir tartışma bu, üvey dediğinizde anne baba ayrı olur.

Konu Sahibi bencillikte tavan yapmışsınız kusura bakmayın ama. Anneniz sizi kayırsa da o kızın bir yanı eksik kalsa memnun mu olacaktınız? Annenizi tebrik ediyorum Allah razı olsun ondan ay kızım kendini özel hissetsin gibi bir düşünceyle hakkına girmemiş öksüz insanın.

Serm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?
ilk once bunun bir aciklamasini istiyorum ben
bana mantikli kadinin erkeksiz sperm olmadan dunyaya bir cocuk getirecegini kanitlayin akliniz aliyor mu ?
su amerika kemik hucresi safsatalarina girecekseniz sayet hic girmeyin

Bayanin ne yazdigini anlamamisin ki bile

Canım ben bunu inkar etmiyorum ki bak orada 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan demişim.Sizin savunduğunuz şey komik.Asıl senin cevaplaman gereken yumurta olmadan çocuk olur mu?

Konu bu degilki bunu kafanizdan silin baba bir anne ayri oluncada üveysiniz anne bir baba ayri oluncada herhangi bir fark yok arasinda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…