- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi mervedoruk95
-
Anne aynı baba ayrı olunca mı üvey oluyor.Böyle bir mantıktansanız tebrik edeceğim.Ablan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
Üveydir dinimizdede tiptada üveydir.islamda anne baba bir olunca kardesin gerisi üvey kardes aynisi tip icinde gecerli. II anlasmak baska gercekler baska. Konu bu degil ztn herks yok üvey dgl vs diye yüklenmis konu sahibe uveydir. Ama kendi cocugu gibi bakmis o ayri. Üvey olmak coolkk kötü birseymis gibi yüklenmisler kiza ne alakaSaçmaladıkça saçmalamışsınız. Baba ya da anne ortaksa üveylik diye bir şey yoktur. Kanbağı olmayan 7 kat yabancı olup aynı evde yaşama zorunluluğu insanlara üvey denir. Üvey anne ya da üvey babanın kendi evinden getirdiği süpriz kardeşe üvey kardeş denir.
Konu sahibesi fesatlığa kapılmış , üvey abla gibi bir saçmalık yazmış siz de ona mı çanak tutuyorsunuz?
Bu benim dusuncem anne spermi alir gelistirir.Öyle degil ama.anne bir kromosom verir bir tanede baban anne sif tasiyidi dgk daha neler duyacam allahim☺☺☺
Düsünceyle olmuyor ama bu iş tipta böyledir.anne x kromosumu verir babada ya x yada y buda kiz veya erkek olduguu belirler. Hic tartismam bu konuyu cünki hakli oldugumu biliyorum. Islamda bile üveydir... bu bizim toplumun kafasidir sadece.Bu benim dusuncem anne spermi alir gelistirir.
Üveydir dinimizdede tiptada üveydir.islamda anne baba bir olunca kardesin gerisi üvey kardes aynisi tip icinde gecerli. II anlasmak baska gercekler baska. Konu bu degil ztn herks yok üvey dgl vs diye yüklenmis konu sahibe uveydir. Ama kendi cocugu gibi bakmis o ayri. Üvey olmak coolkk kötü birseymis gibi yüklenmisler kiza ne alaka
Yanlis istedigin kadar tartiş neyse iyi aksamlar herkeseDoktor musunuz peygamber misiniz?
TDK büyük sözlüğünü açın bakın, üvey genetik bağı olmayan yasaca akraba kişilere deniyor.
Poponuzdan din, ahlak, tıp, genetik uydurmayın. Yazdıklarınız baştan aşağı yanlış hem mantığa, hem vicdana hem de geleneklerimize aykırı.
Ben bir yorumimda soyle d3dim anne yada baba bir yada degil kardes kardestir .Anne aynı baba ayrı olunca mı üvey oluyor.Böyle bir mantıktansanız tebrik edeceğim.
Sonuçta anne ya da baba ortak ise ,bir takım ortak genlerden üvey olmaz fakat konu sahibi senin çok daha başka bir ortaklığın var 21.5 yıldan beri beraber büyümüşsünüz. Hala nasıl üvey gözüyle bakabiliyorsun ki..Çok çok ayıp.Belki bu kadar bencil olduğundan dolayı ailenin ablanla arası daha iyidir.
Iste gelde.anlat... bosverin anlamak istemiyorlarYa arkadaşlar anneden de 23 kromozom gelir babadan da 23. Eşittir yani. Arkadaşın biri demiş yumurta spermi büyütür. Sadece gülüyorum bu yoruma :) ataerkil toplumun sonuçlarısınız sadece. Biri de sperm olmasa kendi kendimize çocuk peydah edemeyiz demiş. çünkü erkek sadece spermle çocuk oluşturabiliyordu..Töbe töbee ..
Varidir ama üveylik ...Ben bir yorumimda soyle d3dim anne yada baba bir yada degil kardes kardestir .
Ama tibbi olarak baba birse uveylik yoktur dedim
Serm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?Ya arkadaşlar anneden de 23 kromozom gelir babadan da 23. Eşittir yani. Arkadaşın biri demiş yumurta spermi büyütür. Sadece gülüyorum bu yoruma :) ataerkil toplumun sonuçlarısınız sadece. Biri de sperm olmasa kendi kendimize çocuk peydah edemeyiz demiş. çünkü erkek sadece spermle çocuk oluşturabiliyordu..Töbe töbee ..
Bayanin ne yazdigini anlamamisin ki bileSerm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?
ilk once bunun bir aciklamasini istiyorum ben
bana mantikli kadinin erkeksiz sperm olmadan dunyaya bir cocuk getirecegini kanitlayin akliniz aliyor mu ?
su amerika kemik hucresi safsatalarina girecekseniz sayet hic girmeyin
Canım ben bunu inkar etmiyorum ki bak orada 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan demişim.Sizin savunduğunuz şey komik.Asıl senin cevaplaman gereken yumurta olmadan çocuk olur mu?Serm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?
bana mantikli kadinin erkeksiz sperm olmadan dunyaya bir cocuk getirecegini kanitlayin akliniz aliyor mu ?
Bakin uvey sudurVaridir ama üveylik ...
Konu bu degilki bunu kafanizdan silin baba bir anne ayri oluncada üveysiniz anne bir baba ayri oluncada herhangi bir fark yok arasinda...Serm olmadan cocuk olusabiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?