Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Bu kadar turkleri kotuluyorsun sen neysin cok merak ettim ?
turk tolumu turk toplumu agzina bir dolamissin turk toplumu .
Tiptan herkesin haberi var sizinki manevi bir dusunce
nyse uztmaya gerek yok iyi gclr
Manevi degil tipta bu böyledir.bilmedgin seyi tartisma

X uzerine anneden dediniz ya ben sadece anne x verir diyorsunuz anlamistim pardon.

Sen önce buyude gel birazda kendini gelistir
Kendini gelistirmek bilmedigin yanlis konularda atip tutmak mi ?
sizin sadece kemis yasiniz ilerlemis bnmle mahalle kadinlari gibi lutfen tartsmaya girmeyin
cicukmusunuz ?

Yaniliyorsun bu türk müslüman kafasi bizim.toplumda öyle.tipla alaksi yok.üvey ablasi oluyor konu sahibi hakli.. neyse bosverr
Hala musluman kafasi diyor
senin derdin baska lutfen konuyu din uzerine baglama konuyu isgal edip sapittirma

sen dünyada tanıdığım en haset en kıskanç insanlardan birisin allahta senın başına bir üveylik verirsse ala ala gidemezsin... içindeki hasetten arın benımde üvey annem üvey kardeşim var hayatımı mahfettiler her gün ahım var onlara hergünüm ağlayarak geçti onların yuzunden sende suan üvey annem ve kardeşimi gordum sinirlerim tepeme cıktı... üvey ablanız için üzülüyorum hainliği yok kötülüğü yok sırf üvey diye kıskanıyorsunuz o istermiydi acaba kendi öz anneciğinden ayrı sizinle yaşamayı babasını sizinle paylaşmayı...allah sizin kalbinize merhamet üvey ablanıza da bol sabır versin sizin gibi insanlar yüzünden ayrımcılıklar yapılıyor işte... inşallah hayat boyu ablanız sizden hep daha başarılı daha mukemmel bir hayat yaşar...

Sevgili M mervedoruk95 öncelikle baba bir veya ana bir kardesler üvey değil öz be ÖZ KARDESLERDİR

Eğer üvey algını değiştirirsen ablanla ilgili böyle dolduruşa gelmezsin

O senin öz ablan üvey değil.

Ayy anneniz gerçekten eli öpülesi hatta ve hatta baş üstünde taşınması gereken biri...
Boşuna dememişler "cennet annelerin ayağı altındadır" diye.

Bence annenle gurur duymalısın. Bu şekilde devam edersen hiç mutlu olamazsın

Gelsin gelmesin sonucta 9 ayda annenin karnindayiz sacma bir düsünce. Her iki türlüsüde üveydir....

Saçmaladıkça saçmalamışsınız. Baba ya da anne ortaksa üveylik diye bir şey yoktur. Kanbağı olmayan 7 kat yabancı olup aynı evde yaşama zorunluluğu insanlara üvey denir. Üvey anne ya da üvey babanın kendi evinden getirdiği süpriz kardeşe üvey kardeş denir.

Konu sahibesi fesatlığa kapılmış , üvey abla gibi bir saçmalık yazmış siz de ona mı çanak tutuyorsunuz?

Bir kere üvey kardeş değilsiniz siz öz kardeşsiniz babanız aynı bilmem anladın mı?
Annen de anne gibi anne daha ne istiyorsun?
Öyle bir anneden ala ala kötü düşüncemi aldın sen?
Ananene de söyle yatacak yer bulursa şükretsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…