- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi mervedoruk95
-
Siz gercekten boyle mi dusunuyosunuzTipta bu böyledir birseyden haberiniz yok boş laf anca anne baba bir olunca öz gerisi üveydir... sizinkisi türk toplum mantigi tipla alakasi yok
Üveydir dinimizdede tiptada üveydir.islamda anne baba bir olunca kardesin gerisi üvey kardes aynisi tip icinde gecerli. II anlasmak baska gercekler baska. Konu bu degil ztn herks yok üvey dgl vs diye yüklenmis konu sahibe uveydir. Ama kendi cocugu gibi bakmis o ayri. Üvey olmak coolkk kötü birseymis gibi yüklenmisler kiza ne alaka
Bakin...hayatimda bir kac ulkede yasadim.Butun dunyada anne veya baba ayni olunca uvey degil!Siz hala turk,musluman kafasi demeye devam ediyorsunuzYaniliyorsun bu türk müslüman kafasi bizim.toplumda öyle.tipla alaksi yok.üvey ablasi oluyor konu sahibi hakli.. neyse bosverr
Mis TDK dan haberi olsa harfleri eksik yazmaz....Doktor musunuz peygamber misiniz hukukçu musunuz?
TDK büyük sözlüğünü açın bakın, üvey genetik bağı olmayan yasaca akraba kişilere deniyor.
Poponuzdan din, ahlak, tıp, genetik , hak hukuk uydurmayın. Yazdıklarınız baştan aşağı yanlış hem mantığa, hem vicdana hem de geleneklerimize aykırı.
Dinimizde de uveyse biri erkek olsa evlenebilirler yani. Himm... Tipta da uvey demissiniz. Kaynak neresi?
Kaynak: Popo
Yani bu kafaya göre insanın beraber büyüdüğü bir erkekle evlenmesinde sakınca yok?!? 7 kat yabancı olsa aynı evde büyüdüğün kişiyle kardeş olursun zaten.
Kafayı dinle bozmuş grup cidden kafayı yemiş. Başka işleri yok sürekli ona nikah düşer mi buna nikah düşer mi tartışıyorlar sankim dünyanın en önemli meselesi. Dünyada başka erkek mi kalmadı kardeşim, kardeşine kuzenine gelinceye kadar? Kardeşe göz koymayı hangi mide alır????Kardeşine bile niyeti bozma kapasitesine sahip bu zihniyete tüküreyim.
Henüz ben denk gelmedim galiba da denk gelemicez konuyu saldı gittiKonu sahibi hiç cevap yazdı mı?
Ben de onu diyecektim de bu derece bir cahillik icin ban yesem ayip olurdu. Tipta da dinde de uveymis. Valla kaldim oyle.
Kaynak g...m yazacaktım ammaaa ne gerek var banlanmaya.
Bu nasıl bir cahillik arkadaş hatun herkese haksızsın, yanlış biliyorsun doğrusu bu vb yazmışCahil cesareti dedkleri bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?