- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi mervedoruk95
-
Tabiki üvey anne ayri baba ayni olunca birde anne bir baba ayti oluncami üvey sacma... üvey tabiki ama yinede davranislsr cocukca .ne guzel kendinden olmiyan bir kiza sahip cikip büyütmüs.bazi öz anneler bile bukadarini yapmiyorAblan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
Simsi soyle soyleyeyimTabiki üvey anne ayri baba ayni olunca birde anne bir baba ayti oluncami üvey sacma... üvey tabiki ama yinede davranislsr cocukca .ne guzel kendinden olmiyan bir kiza sahip cikip büyütmüs.bazi öz anneler bile bukadarini yapmiyor
Gelsin gelmesin sonucta 9 ayda annenin karnindayiz sacma bir düsünce. Her iki türlüsüde üveydir....Simsi soyle soyleyeyim
sperm babadan gelip hamile kaliyor kadin
kendi kenfimize cocuk peydah etmiyoruz .
Benim icin annede babada ayri olsa kardes kardestir ama gel gor ki baba birken asla uveylik soz konudu olamaz.
Ona bakarsan erkek cocugu annenin genetik hastaligini dahi tasiyor babadan gelmiyor misal... her ikisi üvey bu mantik sadece türkiye gibi ülkelerde var baba ayni üveylik yok basbaya üvey iste...Simsi soyle soyleyeyim
sperm babadan gelip hamile kaliyor kadin
kendi kenfimize cocuk peydah etmiyoruz .
Benim icin annede babada ayri olsa kardes kardestir ama gel gor ki baba birken asla uveylik soz konudu olamaz.
Gelsin gelmesin sonucta 9 ayda annenin karnindayiz sacma bir düsünce. Her iki türlüsüde üveydir....
Erkege baba sif y kromosomu verir oda o malum şeydir sif gerisi annedendir x üzerinde .... neyse konu bu degil bu cahil kafalri birakin yok baba bir olunca üvey olmazmis annem birmi hayir buda üvey demektir... bukadar net iyi aksamlarSizin tiptan haberiniz var mi ?
Bizler tasiyici ve besleyiciyiz
baba verir biz bakar buyuturuz
su savu dugunuz seyle buradaki cogu bnmle ayni gpruste olan insani birakin tibbida inkar ediyorsunuz resmen
Cahil olan keske biz olsakErkege baba sif y kromosomu verir oda o malum şeydir sif gerisi annedendir x üzerinde .... neyse konu bu degil bu cahil kafalri birakin yok baba bir olunca üvey olmazmis annem birmi hayir buda üvey demektir... bukadar net iyi aksamlar
Tipta bu böyledir birseyden haberiniz yok boş laf anca anne baba bir olunca öz gerisi üveydir... sizinkisi türk toplum mantigi tipla alakasi yokCahil olan keske biz olsak
fen dersinden kalma bilgileri cogumyz sayar dokeriz burada
Baba sadece y vermez x ve y yi bulundurur yanlis biliyorsunuz.Erkege baba sif y kromosomu verir oda o malum şeydir sif gerisi annedendir x üzerinde .... neyse konu bu degil bu cahil kafalri birakin yok baba bir olunca üvey olmazmis annem birmi hayir buda üvey demektir... bukadar net iyi aksamlar
Bu kadar turkleri kotuluyorsun sen neysin cok merak ettim ?Tipta bu böyledir birseyden haberiniz yok boş laf anca anne baba bir olunca öz gerisi üveydir... sizinkisi türk toplum mantigi tipla alakasi yok
Hayir yanlis degil bir bayanda xx olur erkekde xy. Bu ne demek erkek cocuguna annesi x babasi ise y verir ben daha demin öbpr bayanla erkek cocugu icin.örnek verdim..ben erkekten bahsettim. Kizda x verir bie xde anneden alir.yani her bakimdan üveydir.Baba sadece y vermez x ve y yi bulundurur yanlis biliyorsunuz.
Sen önce buyude gel birazda kendini gelistirBu kadar turkleri kotuluyorsun sen neysin cok merak ettim ?
turk tolumu turk toplumu agzina bir dolamissin turk toplumu .
Tiptan herkesin haberi var sizinki manevi bir dusunce
nyse uztmaya gerek yok iyi gclr
Birsey bildigini saniyir iste arkadas .Baba sadece y vermez x ve y yi bulundurur yanlis biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?