Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Çoğu kişiye katılıyorum o senin uvey ablan olmuyor. Teoride ablan ve annen birbirleri icin uvey sıfatlarını tasıyorlar ama anlattıklarına göre onlar bu sıfatları coktan çöpe atmışlar. Sen aradaki bir köprü gibisin, hepsiyle mükemmel bi kan bağın var. Annenin bu adaleti oldukca seninde sırtın yere gelmez. Ama böyle dolduruslara gelirsen anneni cok uzersin. Ona bu kız benim kızım mı dedirtme derim.

Muhteşem yüzyıla döndü ortalık...Kardes katli yapacaksın yakında resmen.
Şakayı bırakalım,
Kıskanmanı gerektirecek bir şey yok.Üveyabla diye bahsetmen de nasıl büyük bir hata?Ablan o senin,babalarınız bir.Sen kendini onun yerine koyar mısın?A evet koyamazsın çünkü senin annen de baban da anneannen deden de sülalen yaşiyo Allaha şükür.Garibanı öksüz bırakmayan koca yürekli annene helal olsun! Onu annen büyütmüş,ben bu özlüğü üveyliği anlamıyorum ya...Evlat evlattır isterse aralarînda zırnık kadar kan bağı olmasın.Neyine huzur duyuyorsun?O genç kızın annesinin farklı olduģunu duymak hoşuna mı gidiyor?Annen senle ilgilenseydi,o yalnız kalsaydı...Babasının eşi ve çocuğu ardında öksüz öksüz ezilseydi ayrıca konuşacak,anlatacak bir ANNEsi bile yokken...Sen annene sarılsaydın,o da bir köşeden olmayan annesinin özlemini ćekseydi keşke!!!
Ustelik anneannene bak?Nasıl bir insan ki o çocuğun mutsuz olmasını düsünüyor?Daha ne istiyorsun anneannen senin tarafında kizı dışlamışsınız dışlayacağınız kadar.
Senin,anneniZİN ablanın biyolojik annesini ziyaret etme fikrini anlattığı zaman farklı olduģu için üzülmen değil,annesi olmadığı için acıman ve anneni takdir edip sevinmen lazım...
Empati kur!
Araba meselesine gelince...
O çocuğun(artık genç kız her ne ise) bir tarafı daima eksik,boş.Üstelik doğru haklılar sen küçüksün.Sana torpilli davransaydılar o çocuk kendini farklı hissedecekti yine.Üveyannesinin kendi çocuğuna farklı davranması,babasının bunu çaresizce onaylaması,dertleşecek ortağının olmaması,biyolojik annesinin OLMAMASI...Ehliyeti kimin önce aldığının önemi yok.Düşüncelerinden arin ve kendine gel!Annen ona daima daha yumusak davranıyor çünkü onun bir kolu kesik.Senin iki kolun var,zorlanmazsın ama o birşeyler yapmak için destekçiye ihtiyacı var...
Ayrıca birdaha onu farklı hissettirecek sözler söyleme.Annen ona yumuşak davranmak,onu kirmamak için elinden geleni yapıyor.Öz çocuğundan daha fazla ilgi gösteriyor ki "bak ben seni de seviyorum kızım gibi" diye.Ćünkü en ufak bir kayırma yapsa biyolojik olmadığı için ablanın gözünde soru işaretleri ve ardında kalp kırıkları olacaktır...
Yalvarırım kendine gel nolur yazık o kıza
LÜTFEN

Annenizi çok takdir ettim maşallah Barekallah böyle iyi insanları görüp duydukça çok mutlu oluyorum anneniz eli öpülesi tam bir anne yani " anne" sıfatını hak eden bir anne ahirette peygamber efendimize elini uzattığı an dokunabilecek kadar yakın olucak çünkü o bir öksüze annelik yapabilecek ve kendi kızının tepkisini çekebilecek kadar iyi eli öpülesi bir anne
Lütfen anneciğinizle gurur duyun ne güzel bir ablanız var o îlerde çocuklarınız olur teyzesi olur iyi ki varsın dersiniz

Sanirim herkes yanlis anlamis beni, ven ablamdan nefret etmiyorum, onu hor da gormuyorum onu cok seviyorum ama sadece kabullenemdigim annemin uvey kizi olmasina ragmen annem onu sanki benden bile daha fazla seviyor olmasi. Babamdan asla kiskanmam mesela, sonucta babamin kizi, ben yokken o vardi, ama annem oyle degil iste, annemin kizi degil. Annemin tek kizi benim bu bir gercek. Ben ablamin kendini oksuz veya yetim hissetmesini asla istemem zaten ona uvey ablam derken annelerimizin bir olmadigini vurgulamak istemistim. Herkes beninsuclamis ama sizde kendinizi benim yerime koyun, annenizin tek kizisiniz ama sirf onun annesi olmus diye anneniz ikinizede esit ilgi veriyor, ozel hissetmekmistiyorum kendimi. Yoksa annemin ablama uvey annelik yapmasini tabiiki de istemem yapsa zaten ilk ben korurum ablami ama sanirim siz beni anlamak istemiyorsunuz.

Lütfen gidip annenin ellerini benden öpermisin. Tam bir melek. Helal olsun kadına
Sana sözum yok yeterince akıl veren olucak

Ozel hissetmek? Ayni anne babadan cok kardesi olanlar ozel hissedemiyor mu yani.

Annenin tek çocuğu sen değilsin. Bunu aklından çıkar. Annen onu sahiplenmiş evlat olarak, o şekilde babanla evlenmiş. Bunu sen değiştiremezsin bu saatten sonra. 2,5 yaş da olsa ablan. Ayrıca öz ablan. Ona saygı duymalısın. Ona araba alınır, aradan yıllar geçer. O zaman sitem edersin bana da alın diye. Sen kendini ondan önde görüyorsun, bu düşüncelerinden kurtul. Ne şanslısın bak, üvey anneye anne demek zorunda değilsin. Biraz merhametli ol. Acıdım ablana. İnsan kendi evinde ama üvey gibi. Bize yazdıklarını eminin istemesen de ona hissettiriyorsundur. Çok üzücü.

Tamam,biyolojik olarak tek kizı olabilirsin ama her şey biyolojikle bitmiyor.Annen neredeyse 7.ayından beri onu büyütüyor.O cocuģu yetiştiren senin annen.Bu yüzden sen yokken o vardı yani o annenin kizı.Eşit ilgi vermesin seni daha çok mu sevsin istiyorsun?Oysa ki ona ilgi fazlalıģından şikayet etmiştin...Dört bin insan yazdı burda sana,sen hâlâ ciddiye almiyor ve bakış açıni degiştirmiyorsan biz ne yapabiliriz?Elimizde sihirli değnek yok ki...

Kendini ablanın yerine koysana...
Abla diyorum ama sen onu benimseyememissin abla gibi.. Çok yanlış dusunuyosun. Ablanin (?) da bir anne sevgisine ,şefkatine ihtiyacı var. Onun bir parcasi eksik... Anneni çok takdir ettim her kadın yapmaz bunu ,kocaman yurekli bir insan... Keşke ona benzeseydin... Yaşım büyüdükçe annemi kıskaniyorum demişsin yasin büyüdükçe olgunlaşman gerekirken. Bence yaptığın simarikliktan başka bir şey değil. Gercekten üzüldüm .Ayrıca ben senin yerinde olsaydım kendimden çok ona ilgi gösterilmesini isterdim hoşuma giderdi bu kıskanma dim, annesinin eksikliğini hissetmesini istemezdim.

yahu ablanız uvey degıl !!!!
aynı babadan olmasınız ne uveyı hala uvey ablam dıyor
bence senı camı avlusundan almıslar ıyı arastır

Keşke biraz annene çekseymişsin.
Bu ne kıskancsızlık hiç mi merhamet duygun yok senin.

ANASIZ KALAN SEN OLSAYDIN SENİN ANNEN ÜVEY OLSAYDI VE SENİ DIŞLASAYDI?

Hemen kendine gel.
Annenin kıymetini bil git şükret allaha

1 o senin öz kardeşin babalar bir anneler aynı
Aynı soyadi aynı kanı yaşıyorsunuz da sen ne fitne fesat kıskanç birisin ya dicek laf bulamadm olmaz olsn senin gibi krds annen en iyisini yapıyor

Kendi adıma söyleyim gayet doğru anlamışım seni. Bu nasıl bencilce bir yaklaşımdır.
Tabiki ikinize de eşit davranacak. Normal olan bu, olması gereken bu.
"Sırf onun annesi ölmüş diye" sözünü ayrıca yadırgadım.
Ben sana birşey diyeyim mi? Siz aynı anne babadan bile doğsanız sen kıskanırdın ablanı.
Allah senin eline üvey evlat filan düşürmesin. kendi evladını özel hissettirmek için ezersin garibi!

ya inanamıyorum gerçekten, bence üvey bile değil. 1 yaşından itibaren annenin elinde büyümüş bir kız, seni doğurmuş olabilir ama senden önce o kız varmış farkında mısın? o senin ablan istersen 4 ay büyük olsun ablan. Tabiki önce ona araba alınacak. Okulu uzak diye kendin yazmışsın ne bekliyodun ki anlayamıyorum. Yaptıkların şımarıklıktan başka birşey değil..

Üvey! ablan daha bebekken ne kadar büyük bi talihsizlik yaşamış annesini kaybetmiş, bi kendini onun yerine koysana.. Benim annem, ilk beni doğurdu, onun çocğu benim gibi cümleler şımarıklıktan başka bir şey olamaz. Birazcık seni doğuran anneye benzede merhametli ol ya. helal olsun annene. Gerçekten anne gibi anneymiş tebrik ederim ellerinden öperim.

WOLFROG @ABELLAA MissCherryBlossom hahhahaha supersonık uyenın bırı sadece anne baba aynıysa oz olur demıs

cocuk spermden olur sperm babadan gelır baba aynı yahu
bu sahıs sureklı banlanan, sureklı cırkın sozler soyleyen, hakaretler eden sahıs, o sahısı cıddıye almayın kızlar
ustelık bu sahısı bıraz daha sıkıstırırsanız sıze hemen bana 40 bılezık taktılar buyuk yemeklı dugunle evlendırdıler naaabeeer muhabbetlerıne gırecektır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…