Üvey ablami annemden kiskaniyorum

Allah annenizin tuttuğunu altın etsin..
3 aylık bir bebekken anasız kalmış, ana kokusu bilmeyen, anasının yüzünü bile bilmeyen bir bebek düşünün.. 2 dakika sadece bunu düşünün yeter..

Şu konuda elleri öpülesi bir anne ve şımarık bir kız çocuğu gördüm sadece... Bir an için ablanla yer değiştirdiğini düşün,onun yerinde olduğunu düşün... bu hislerini de ablana sakın hissettirme, kendi kendine içinde yaşa en azından.

Sükretmelisin annen bir melek. Allah ondan razi olsun.
Sükretmelisin bir ablan var übey degil senin kanindan o. Benim kiz kardesim be ya ablam olsun cok isterdim. Yani lardeslerimden memnunum ama onlarin disinda bir de kiz kardes isterdim dogrusu. Cok sanslisin. Allah sana da anneninki gibi bir kalp nasip etsin. Zaten farkindasin yanlisinin

annelik sadece dogurmakla mi oluyor?
1 yasindayken eline gelmis ablaniz annenizin,kendi yavrusu gibi bagrina basmis geceleri uykusuz kalmis ve daha nice fedakarliklar yapmis..
o anneanneden sizin anneniz nasil cikmis hayret..bi ayagi cukurda zehir saciyor belli ki etrafa.
duymayin kulak tikayin.
annenizi uzmeyin,ne genis gonullu kadin masallah

Kötü bir şey söylemek istemiyorum ama sanki aramızda 15 yaş varmış gibi davranıyorlar diyorsun ama şuan ki yaşından 15 yaş küçükmüş gibi davranıyorsun. Yazık! Dilerim ablanın düğün ve sonrası zamanlarını burnundan getirmezsin.

ablan öz değil ama üvey de değil. baba bir kardeşsiniz siz :) yani böyle deniyor bu durumdakilere. öz kardeş anne baba bir olanlara üvey kardesde ne anne nede baba bir olmayanlara deniyor.
böylece üvey öz tartismasina da noktayi koyuyorum müsaadenizle :)

böyle annelerin varoluşu çok mutlu edici.saygıyla ellerinden öpüyorum.annennenizle görüşmeyi kesin isterseniz.

Anneniz büyük insan. ayağı altına cennet sürülenlerden.
Size gelince hiç bir kıskanç kişi kıskandığının önünde gidemez. Kıskanma onun yerine onu imren güzelliklerde buluşmaya çalış.

Unutmayın

Bu dünyada herkes gönlünün genişliği kadar ekmek yer.

O senin üvey ablan değil tatlım babanız birmiş. Annene hayran oldum ya ellerinden öperim onun, cennet böyle anaların ayakları altında işte. Sende acilen psikologa gitmelisin kıskançlık insanın içini yer bitirir. Sen gercekten annenin kızımısın? Böylesine bir anadan bilemedim yani

İlginç bir konu. Kötü niyetli olmadığınızı, kskançlığınızın naif yanları olduğunu düşünüyorum. Bir dizi senaryosu gibi geldi bana Biraz.

Annen ablanı senden çok sevmiyor.
Annen sevdiği adamın çocuğunu kendi evladından ayırmayacak kadar büyük kalpli birisi sadece.
Ben herhangi bir adaletsizlik görmedim araba olayında ve diğer tutumlarında annenlerin. Anneannen sana bu tarz bi konu açmaya çalıştığında konuşmak istemediğini ve sizin gerçek bi aile olduğunuzu söyle. Ve ablanla iletişimini güçlendirmeye çalış...
Çıkar bu düşünceleri aklından. Ablana düşman olma, annene saygısızlık yapma, yoksa çıkamazsın işin içinden. Gerekirse annenle bu duygularını paylaşırsın ama düzgünce, saldırgan olmadan. Bence annen yeteri kadar anlayışlı bir insan ve sana olan sevgisini anlarsın...

ablanı kendine uzak tutmak için üvey demişsin ama biyolojik olarak özbeöz kardeşin...
anneannen Allaha öksüz bir kıza düşmanlık etmenin hesabını nasıl verecek onu düşünsün..
yazık günah kız öz annesini hiç tanımamış.. belki ona sorsanız oda öz annesiyle yaşamak isterdi.. bu onun tercihi değil
keza onun yerinde sende olabilirdin.. aynısının sana yapılmasını ister miydin..
sizi kötü niyetli bulmadım ben ama anneannenden uzak dur... kalbi kötü bi insan demekki.. baban görüşmemekte çok haklı..
bu kıskançlığın dışında ablan nasıl biri ve aranız nasıl sana karşı nasıl davranıyor onu merak ettim?

Annen gerçekten eli opulecek bir anne. Çok taktir ettim ve bu kadar İyi olmasına gıpta ettim doğrusu.
Kıskançlık yapmayı ablanın üvey olmasına bağlama. Çünkü babanız bir ve annen kendi evladı gibi benimsemiş. Herkes kardeşini kiskanabilir buna bu şekilde bak. Annanenle oturup etraflica konuş artık seni doldurusa getirmesin
En güzel örnek kendi annen;arasında kan bağı bulunmayan bir evladı bu kadar benimserken, senin ablanı daha çok benimsemen gerekir diye düşünüyorum.
Kardeş candır bunu ileride evlenince evden uzaklasinca daha iyi anlayacaksın.

Aynı anneden olsaydın da Kardeşini yine kıskanacaktın. Kardeşler Arasında olur böyle Şeyler. Tek sorun bu durumu anneannen fişekleyince senin durumu normal sanman. Muhtemelen sevdiğini paylaşamayan bir yapın var. Bu arada annen için tabiki özelsin. Ama ablan da özel. Benim kız kardeşim var mesela şimdi annem için ben özel değil miyim? Tabiki de özelim. Bu arada bir bebenin henüz süt kuzusuyken anasından ayrılması ne zor şey. Allah kimseye vermesin. Annenin ellerinden öpüyorum. Allah onu hep iyilerle karşılaştırsın.

Ablan uvey degil bir kere
baba ayni anne ayri
bu uveylik olmuyor
anneannenden once kafandaki ayrimi sen bir yana birak once
hic yaşinin ehli dusuncelere sahip degilsin
ben buna katılmıyorum ne yanı soyadımı sadece_?
aynı karında buyuyenler kardestır en oncelıkle
kı bana gore uvey kardeslık nedır yanı

Annene niçin burada bu kadar insan saygı ve sempati duyduk biliyor musun? İşte o senin zihniyetinden olan çoğunluktan sıyrılıp pek az kişinin yapabileceğini yaptığı için. Gönüllü anne olduğu için, adaletli, merhametli olabildiği için. Sendeki kötü üvey anne kafası. Özel hissedecekmişmiş, eşit sevgiye dayanamıyormuşmuş. O "ille de benim doğurduğum, benim tek çocuğum o, ötekisi benim değil, üvey o" diyenler kötü insanlar oluyor, bolca var dünyada zaten. Marifet değil bile bile çocuklu adamla evlenip kendi doğurduğunu kayırmak. Annenin tek çocuğu sen değilsin, tek doğurduğu sen olsan da... Baban için olduğu gibi, annen için de senden önce ablan vardı. Çok bencil ve en azından bu konuda kötü niyetli bir insansın. Şu konunu okuyunca yazık dedim, annene üzüldüm. Böyle bir kadına senin gibi düşünen bir evlat... gerçekten yazık. Anneannene çekmişsin, ailenizde çok iyisi de var fesadı da var, ve sen fesadına çekmişsin işte. Otur haline yan. Yanlış yoldasın yanlış. Eşit ilgi ve sevgiyi takdir edeceğine ama ben tek çocuğuyum, özel hissetmek istiyorum diyorsun. Anneannen gibileri değil, insan olanları örnek al. İnsan ol insan, dünyaya daha fazla kötü lazım değil, insan lazım. Yazık, o annenin büyüttüğü sen hiç mi iyi insanlık dersi alamadın ya? Umarım annenin yüzü diğer kızındam güler, bari o kız ona çekmiştir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…