üvey akraba evliliği :/

sivil moderatörüm ben

Sen beni tehtit mi ediyorsun ?? Bu ne cürret ? Senin hosuna gitmeyen bir sey soyledim diye kendi fikrimi beyan ettim diye mi ?? Sivil moderatörmus ayyyy cok korktum burdan atilirsam hayatim kararim benim... cokta tinnnnnnn

sayfaların pek çoğunu okudum,yalnız Nihil,sizinle ilgili kafama takılan sorular var müsaadenizle.

Sizin yaşınızı bilmiyorum,ama üyelik isminizi hatırlarım,aklı başında bir insana benziyorsunuz.

arkadaşınız kaç yaşında,15 falan mı?

nasıl bir mantıkla soruyor ben şimdi babama ne diyeceğim diye?

siz nasıl bir mantıkla cevap verebiliyorsunuz kendi aralarında baba,süleyman amca varken enişte demeli bence diye?

yani siz bu olayı gerçekten mantıklı mı buldunuz ki böyle yorum yapıyorsunuz,ben bu soruyu soracak arkadaşın aklından,

mantığından şüphe ederim,adam yerine koyup halini hatrını bile sormam.

ha derseniz ki bu işe mantıklı bakan anne babanın çocuğu,o zaman susup kalırım işte.

inanın ben bu olayın saçmalığından ziyade sizin olaya yaptığınız yorumlara şaşırdım,kimin için zor,kimin yerinde olmak istemezsiniz

diye ciddi ciddi sormuşsunuz bir de.:26:

bence de çok senaryo hatası var

nihil 33 yaşında. arkadaşının annesi 40 yaşında ve böyle bi mideye sahiplerse geleneksel bir aile değiller bu da demek oluyor ki 18'den önce evlenmiş olması mümkün değil. kızı (ki en büyük kız oluyor) maksimum 22 yaşında. yani nihilin kendinden 11 yaş küçük arkadaşı var. tamam var diyelim. ama bu hikayedeki 3 çocuk anne baba ve sülüman amca ve kızı yani toplamda 7 kişinin hepsi mi midesiz arkadaş. bir de nihilin arkadaşı babasına enişte demeyi falan düşünüyor, yoksa duruma kafayı pek takmış değil, sıfat araştırmasında. ıııh. beğenmedim.

Son düzenleme:

yaşanmaya devam eden bu olayda anlatmadığım kısımlarda var. üzücü ve yıkıcı şeyler. ben çok etkileniyorum arkadaşımın yaşadıklarından. burada da anlatmak istedim.

ne derler; eksiği çok fazlası yok anlattıklarımın.

olay bu kadar trajikomikken biraz kara mizah ekleyerek ele almak istedim :)

yapma böyle şeyler

bu konu gerçek mi ya..

nihil lütfen şaka olduğunu söyle

bir yerlerde bunların yaşandığını bilmek çok tuhaf

Eger konuyu yanlis anlamadiysam bu suleyman amcz ne midesiz bir insan....
Insan hic eski esiyle ayni evde yasarmi??????
Bunu nasil kabul edebiliyorlar aklim ermiyor

Ben olsam izin vermem.....
Zorlada evlenlek istiyorlarsa canlari cehenneme......

sivil moderatörüm ben

Nihil,
Sende herkes gibi bir üyesin, yönetici değilsin, insanlara ama espriyle ama yarı ciddi yazdığın şu yazı yüzünden kırmızılı üyeleri görevli sanıyor insanlar.

Site kurallarına aykırı yorum varsa bildirirsin, insanların kafalarını karıştıracak şeyler yazma.

------------

Sevgili üyeler,
sitede görevli olan kişiler mavi ve yeşil renkli kullanıcılardır, site kurallarını uygulama, ceza, banlama gibi işlemleri sadece Mavi renkli kullanıcılar gerçekleştirebilir.

Kullanıcı adı kırmızıyla yazılı olan üyeler herkes gibi üyedir, yetkileri yoktur, tüm üyeler gibi ceza alırlar, tek ayrıcalıkları Pro üyelik almalarıdır.

Nedir Pro üyelik?

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

bu konu gerçek mi ya..

nihil lütfen şaka olduğunu söyle

bir yerlerde bunların yaşandığını bilmek çok tuhaf

kabul edileceğini zannetmiyorum.

ama konuşulduğunu biliyorum.

düşünüp bulunamayacak kadar karmaşık bir olay örgüsü

muhteşem süleyman
babama eniştemi diycem
eşim damadım mı olacak
güldürücü şeyler bunlar
olacak mı ihtimali akıllara zarar .

konunuz kısa ve net ahlaksız teklif nihil hanım. onaylayan ,kabul eden herkes bana göre ahlaksızdır ,moderatör nihil,sakın benide banlama ......

Hoşgeldin mune

Evet ben moderatör değilim, normal hepiniz gibi sivil üyeyim yanlışlıkla yazmışım onu

olmasın da zaten

itraz etsin biri!

o sülüman amca varya o sülüman amca....

fırıldak sülüman

kendimi kızın yerine koyuyorum

bi tarafta anne babadan ayrılmak var

diğer tarafta hep beraber olmak var

şaşırıyor insan

Diger taraftanda anayi babayi ayni evin icinde baskalariyla paylasmak var.....
Gozunun icine baka baka....

konunuz kısa ve net ahlaksız teklif nihil hanım. onaylayan ,kabul eden herkes bana göre ahlaksızdır ,moderatör nihil,sakın benide banlama ......

yok banlayamam ki zaten.

hem sivil mod olsaydımda banlamazdım Bi kötülüğünü görmedim rahat ol

Hoşgeldin mune

Evet ben moderatör değilim, normal hepiniz gibi sivil üyeyim yanlışlıkla yazmışım onu

Nihil, esel nikli kullanıcının mesajını okur musun lütfen?
Sonra üyeler gelip bize söyleniyor, falanca kişi yönetici olduğu için mi ağzına geleni söylüyor diye, haklılarda, siz böyle yazarsanız yönetici sanmaları doğal,sırf şundan bile banlanabilirsin biliyorsun değil mi?

Sayın esel,
konu sahibi sizler gibi üye, yönetici statüsünde değil, kendince espri yapmak istemiş. Yanlış anlaşılma için özür dileriz...

Aklima birden turk filimleri geldi.....
Kari koca bosaniyor.....
Kadin zengin yasli adami
Erkekte zengin yasli adamin kizini aliyor sovisleyebilmek icin....
En son eski kari yani yeni kaynana kiskanmaya basliyor eski kocayi.....

Bunlar yanlizca turk filmlerinde olur sanirdim. ....
Meyersem gercek hayatta neler oluyormus oyle....

evet mahsusçuktan dedim esel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…