üvey akraba evliliği :/

Bu kadar karmaşaya gerek var mı?
Ayrıca o Süleyman amca da amma ilginç...
Birilerinin yuvasını birleştirmek miydi amacı yoksa kendine eş mi aramaktı?
Bence arkadaşının annesi dikkat etsin bu Süleyman Amca'ya hiç hoş görünmedi söylediği şey.
Ayrıca, kadın nasıl eski eşini başkasıyla sürekli görmeye tahammül edecek ki? Üstelik seviyor bu kadın eşini belli ki, çocuklarımın başında olayım işin bahanesi...
Yapmayın etmeyin durduk yere trajikomik hale ne diye gelsin olay.

çok güldüm ya dizi senaryosu gibi olmuş.

Bence bu süleyman amca fikir atmış ama tarafların kabul edeceğini sanmıyorum özellikle eski koca ve süleyman amcanın kızı razı olmaz .
Tamam kadını aldın süleyman amca da kızı ne diye öne sürüyon

dünyada başka adam\kadın mı kalmamış ya hu
iki ucu b.klu değil komple b.k içinde bu deynek

Süleyman amcama bak sen
Kocasıyla ara yapacağına , yıkılan yuvadan kendine eş, bide kızına damat çıkarmış.
E bizede düğünde altın takmak düşer

Memlekette neler oluyor bee

Süleyman amca bence ya çok saf ( kı ıhtımal bıle vermıyorum )
yada bu adam tam bır sapık
Kım bılır nasıl fantezılerı var kı kısa süre önce ayrılmış olan kadını kendıne eş
kocasınıda kızını koca olarak alacak
ve herkes aynı çatı altında oturacak

Nıhıl, senın aklın alıyor mu?
Dışardan bır göz ıle bakınca çok tuhaf bır durum da bılmem farkında mısın

Sakın haa evlenmesın kımse hıç kımseyle herkes otursun oturduğu yerde mümkünse görüşmesınler bıle

bu tez konunuz mu ? konunun gerçekliğinden geçtim,sizin yorum yapanlara hangisinin yerinde olmak istemezdin falan demeniz piskoloji yada sosyoloji tezi hazırlayan arada araştırma için buraya üye olan insanları çağrıştırdı , geçen birşey okumuştum

ir üniversitenin kütüphanesinde Erkek kızın masasına yaklaşarak yavaşça sorar: "Yanınıza oturabilir miyim?"

Kız, yüksek sesle yanıt verir:

"GECEMİ SİZİNLE BERBAT ETMEK İSTEMEM!.."

Kızın sözlerini herkes duymuş, başlarını kaldırmış,
dik dik ayaktaki Erkeğe bakmaktadırlar...
Erkek çok utanır ve hiçbir şey diyemeden,şaşkın şaşkın kendi masasına geri döner...

Birkaç dakika sonra kız yerinden sessizce kalkar, Erkeğin masasına yaklaşır ve ona yavaşça şöyle der:

"Ben psikoloji öğrencisiyim; demin,şaşıran bir erkeğin nasıl
tepki vereceğini öğrenmek istemiştim; bu arada sizi de herkesin önünde biraz
utandırdım sanırım, özür dilerim!" :)))))

Bu kez Erkek onu yüksek sesle yanıtlar:

"BİR GECELİĞİNE 200 DOLAR MI?.. ÇOK PARA!.."
Adamın dediklerini de yine herkes duymuştur ve bu kez ayaktaki kıza dik dik bakmaktadırlar ki, adam şoka girmek üzere olan kızın kulağına yaklaşıp şöyle fısıldar:

"Ben de hukuk öğrencisiyim: çevreye birini suçluymuş gibi nasıl gösterebilirim öğrenmek istemiştim, özür dilerim!" :)))))
burdaki gibi bi durum sanki :)))

arkadaşım diyorki
nihil ben babama baba mı diycem enişte mi diycem diyo
ne diyeceğimi bilemedim kıza

bu ne yaaa böyle dallas gibi

arkadaşınızda afedersiniz ama ...... neysee
ne yanii öz babası yanıbaşında dururken
sırf annesi başkasıyla evlendi diye
o adama baba öz babasınada enişte mi diyecek
olduda evlendiler arkadaşınız hiç böyle düşüncelere bile girmemesi gerekiyor
ayrıca hakkaten yanii memlekette başka kadın başka erkek mi kalmadı yanii
arkadaşınızında annesi yuvasını kurtarmak istemiş ilk önce
sonra başka yerden teklif gelince atlamış hemen
ve iki tarafta evlenmek istiyor böyle bir ortamda bulunmak istiyor pess yanii koca koca insanlar
ben hiç yakıştıramam böyle birşeyi kusuruma bakmayınn

binlerce mesajınız olmasa fake konu der geçerdim..

ilk olarak konuda geçen ve bu durumu kabul eden herkesin ( çocuklar dahil )karakterinden şüphe ederdim..

ayrıca Süleyman amcamızın parası çok galiba , aynı teklifi fakir ,gariban biri yapsa ne olurdu acaba..

boşansın kurtulsunlar , illa birileriyle evlenmek mi lazımmış..

şaka mı bu ? Şakaysa falan hiç hoş değil.Sonra ensest insanlar nerden çıkıyor ? çıkar tabii böyle çarpık ilşkilerde yetiştirirsen çocukları ensestte olur başka şeylerde..Anne babanın sülümanın slümanın kızının akıl mantık sağılığından süphe ettim.Ne diyim her türlüsü var işte..

süleyman amca ne ıyı ınsanmış yaw bu devırde kaldımı böylesı adam bekar kım varsa yuvalarını yapıverıyor hay allah ondan razı olsun

çocuklar babalarına baba demeye devam edebılırler bunda bı sakınca yok bunca yıldan sonra enişte demek zor gelebılır

süleyman amca yeni eşinin,eski eşini nasıl kendine damat kabul ediyor ki ?
bence bu durumun bu şekilde hiç oluru yok

ya hadi süleyman amcanın kadına göz koyup evşenmek istemesini anladım da yahu bu nasıl midedir ki evlenmek istediğini kadının eski kocasını canından kadınından olan kızına koca alıyorsun :/ bu yazı şehir efsaneleri olur ya biraz öyle geldi bana :))

bence asıl sorun süleyman amcanın şimdiki eşinin eski eşini eski eşinden olma kızına nasıl kabul ettiği değil
eşinin eski kocası eski eşinden olma kızıyla evlenınce eşinin çocuklarının kızının eşine ne diyecek olması :26:

hee
birde

süleyman amcanın durumu baya iyi
iç güveysi alacam damadımı diyor

üç çocuk var
anne biz şimdi babama ne diycez diyorlar
canım kusura bakma da konu çok saçma geldi zeka bulmacası gibi bişiy olmus bu ne yanı adam iç güveysı alaccak damadını kadının eskı kocasıyla yenı kocası aynı evdde olacak yenı kocca yaşlı bide o ewde neler olur neler hahahahahahahahha

Evliyim demişsinbu olay arkadaşının başına geldiğine göre oda olgun bi'yaşta. Açıkcası durup "ben şimdi babama ne diyeceğim" diye abuk bi'soru sorması fazlasıyla tuhaf geldi aklı başında biri böyle bi'olayda ailesinden tiksinirdi. Hadi onu da geçtim böyle bi'şeyi kabul etmeleri de ayrı garip geldi.

Olay içindeki herkes pek geniş maşallah. Adam evleneceği kadınla zamanında cinsellik yaşamış adamı kızıyla evlendirip bi'de içgüveysi alıyor öbür adam da kabul ediyor herkes nasıl tatlı, nasıl ılımlıTövbe Yarabbim

Amin..

Başka birimi kalmamış nihilcim ne gerek var

yine niye banlandınız ya huu

muneye saygılar

Dünyada evlenecek insan kalmamış mı acaba, bi dördü mü kalmışlar öyle... :44:

akraba evlilikliklerinde
dışarıya gitmesin denir ya
o mantık sanırım.

düğün yapmıycaklarki
direk nikah
sonra eve.

eşini seviyorsa kabul etmez bencede
ama adam çok sıkıntı verdi kadına
belki intikam peşindedir kadın

kızının yalnız kalmasını istememiş
evlenmiş boşanmış süleyman amcanın kızı
tek başına nasıl yaşasın diyormuş

Süleyman amcama bak sen
Kocasıyla ara yapacağına , yıkılan yuvadan kendine eş, bide kızına damat çıkarmış.
E bizede düğünde altın takmak düşer

gitmemki ben düğünlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…