üvey akraba evliliği :/

feyk sanılan konulara tez konunuz mu ders notunuz mu demek sıklaştı
kendini klişeleştirdi artık konulara araştırma muamelesi yapmak.

böyle bir karmaşa insanın başına gelmeden mümkün mü aklına gelsin?

ayrıca
okudunuz yazıdaki olayı
psikoloji okuluna giden kız başlatmış
doğal olarak erkekte öcünü almış

acaba arkadaşıma burayı okumasını söylesem mi

amca zaten iç güveysi alacak karısının eski kocasını 40 yaşındaki kızına evlendirerekk

süleyman amcanın kızı evlenmiş ayrılmış
kızı yalnız kalmasın istiyormuş adam

çalışkan biriymişki adam
baya iyi durumu
aşk evliliği olsa gariban olsa ne yapardıyı düşünürdüm belki ama
mantık evliliği bu
diycem
onu da diyemiyorum

zaten bu gerçek baba çok çok bencil
anca kendini düşünür
öyle kıskanmak çocuğumu düşüneyim yok
anca kendi refahı ferahlığı

bütün bu çarpıklıklar süleymanın amcanın başının altından çıkıyor

bence muhteşem süleymanın çocukluğuna inmek lazım

neler çıkar kim bilir :18::18:

babaları ile başbaşayken baba demeliler bence
süleyman amca varken enişte demeleri lazım
çünkü o zaman babaları üveyde olsa süleyman amca.

babaları ile başbaşayken baba demeliler bence
süleyman amca varken enişte demeleri lazım
çünkü o zaman babaları üveyde olsa süleyman amca.[/QUOTE]

neden süleymana baba desinler babaları belli sonuçta kimin kütüğüne kayıtlı

bende bunu anlamam eşler değişir ama insanın değiştiremeyeceği şey anne baba kardeşleridir yani
süleyman amca..... olur anca

eşini seviyorsa kabul etmez bencede
ama adam çok sıkıntı verdi kadına
belki intikam peşindedir kadın

Nihilcim, ne olursa olsun bunu kendine yapan kadının aklından şüphe ederim ayrıca kadının durumunu bile bile onu böyle dolambaçlı evlilik yoluna sokan Süleyman Amca'nın etiklikten pek haberi yok gibi.
Hadi kadın intikam peşinde peki Süleyman amcaya noluyor

ZEKA SORUSU MU BU???? Ahmetin babasi benim bilmem neyimse felanca kisi kimdir ? Boyle birseyin mumkun olacagina hic inanmiyorum esler arasindaki kiskacliktan gectim iki ayrilan insan biri bayagi ofkeliymis kasini indirmiyormus ayni ortamda bulunur mu ? Bosanmanin ardindan zaman da gecmemis ki bir yakinlasma olsunda boyle bir karisik olaya mahal versin ? Uzun lafin özeti inandirici degil vesselam.... tez mi hazirliyosun kafa mi buluyosun bilmem ama sabah programlarini izlemeni tavsiye ederim orda bulunan konugun babasi Ahmet bile olabilir insan supheleniyor DNA testi ucretsiz olsun diye eylem yapasin gelir ...Bunuda dip not dusersin al sana yusss puan

:53 53: bu nasıl mide .Anlamadığım nokta şu neden Süleyman amca evlenmek istediği kadının eski eşini kızınla evlendirmek istiyor? başka dul adam yokmuymuş.evlenmek istediği kadınla mutlu olamamış ayrılmış kızınlamı mutlu olacakmış.kadın eski kocasına nasıl diyecek ben babasını alayım sen kızını al.dallası çok izlemiş Süleyman amca zannedersem.kadının eski koçasıda bunu kabul etmişse yuhh derim.

süleyman amca da az değilmiş haniiii

bu amcadaki nasıl mide karısının eski kocası sürekli onlarla aynı evde nasıl rahat edecek içi anlamıyorum
adam unutup eski karısının koynuna sıkça girebilir,düşünsenize uyku sersemi süleyman amcayla karısının arasına giriyo amca kim vurduya gider yaa

bu konu gerçek değil di'mi....

Aklıma Hülya Avşar,cüneyt arkın,kenan kalavın çevirdiği film geldi.işte bu bizim hikayemiz.kenan kalav piyaniztti Almanyaya çalışmaya gitmişti Hülya avşarla aralarına mesafe girince Hülya Avşar Cüneyt arkınla evlenmişti.Kenan Kalavda Türkiyeye dönünce sevdiği kızın evlendiğini duyunca intikam almak için Hülya Avşarın üvey kızınla nişanlanmıştı.filmlerde şaşırarak izlediğimiz şeyler artık günlük hayatımızdada çok duyar ve görür olduk.

sanırım süleymanın kızını hiç kaale alan yok. evlenirmisin evlenmek ister misin diyen yok.
yani kısaca kadının adı yok

Herkes kabul etti evlendiler...

Bir süre sonra karı koca eski günlerini yaad ederse ?

Seyret sen cümbüşü

Eğer bu iş olursa onların hepsinde de ne akıl ne de mide yokmuş derim.
Birinde azcık akıl varsa olmaz zaten.
İğrenç bir şey ya bu
ıyyk midem bulandı

Bizim sülo oldu muhteşem desene ne action senaryoları varmış dede de

vallahi kusura bakmayın ama böyle bir muhabbet böyle bir ülkede mümkünmü sizce? eşi de eskiden karımdı kaynanam olcak diyo falan vay vay . tez konunuzmu deme sebebim sizin yorum yapanlara -peki hangisinin yerinde olmak istemezdin? süleyman amcanın mı vs demeniz,bırakın bizim ülkemizi hiçbir ülkede böyle bir olayı ah canım nolcak karıma anne derim mantığı güdücek geniş erkek olmaz,bu olsa olsa bir kamouyu yoklaması yada tezdir bana göre verdiğim örnektede erkek öcünü almışmı demedim, o örnekte görüldüğü gibi piskoloji okuyan kız tepki ölçüyor, belkide bu konuda tepki ölçmek dedim ,ben gerçekliğine inanmıyorum hiç kimsenin de bana inanmıyorsun ama böyle dememelisiin diyeceğinide sanmıyorum, zira bu '' bir zehiri soran kk üyesi'ne hadi canım demek gibi değil onun olabilme ihtimali var ama bu..?hadi diyelim ki gerçek arkadaşınız öz babasına ne diyeceğini mi bilemiyor ? yapmayın etmeyin bu size mantıklı geliyor mu

şimdi arkadaşlar söyleyince düşündüm
acaba süleyman amca mı tez hazırlıyor
hani tepkilerini ölçmek için

banladım seni

değerlendirme aşamasındalar

bayramdan sonra muhteşem süleyman amca ile anne konuşacaklarmış çay bahçesinde

umarım gerçekleşmez

reha yepremli bi filmdi izlemiştim
hülya avşarın üvey oğlu bu
genç tabi
hülyada buna aşık oluyo
ama üvey annenim babanın eşiyim senle olamayız filan diyo, evlen, beni unut diyo
rehada evlendiği gece sıkıyor beynine kendini intihar ediyor
93 te izlemiştim

sanırım süleymanın kızını hiç kaale alan yok. evlenirmisin evlenmek ister misin diyen yok.
yani kısaca kadının adı yok

evlenmiş ayrılmış muhteşem sülonun kızı
biraz çirkinmiş galiba, pek isteyeni yokmuş
ister heralde diye düşünmüşlerdir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…