bu tez konunuz mu ? konunun gerçekliğinden geçtim,sizin yorum yapanlara hangisinin yerinde olmak istemezdin falan demeniz piskoloji yada sosyoloji tezi hazırlayan arada araştırma için buraya üye olan insanları çağrıştırdı , geçen birşey okumuştum
ir üniversitenin kütüphanesinde Erkek kızın masasına yaklaşarak yavaşça sorar: "Yanınıza oturabilir miyim?"
Kız, yüksek sesle yanıt verir:
"GECEMİ SİZİNLE BERBAT ETMEK İSTEMEM!.."
Kızın sözlerini herkes duymuş, başlarını kaldırmış,
dik dik ayaktaki Erkeğe bakmaktadırlar...
Erkek çok utanır ve hiçbir şey diyemeden,şaşkın şaşkın kendi masasına geri döner...
Birkaç dakika sonra kız yerinden sessizce kalkar, Erkeğin masasına yaklaşır ve ona yavaşça şöyle der:
"Ben psikoloji öğrencisiyim; demin,şaşıran bir erkeğin nasıl
tepki vereceğini öğrenmek istemiştim; bu arada sizi de herkesin önünde biraz
utandırdım sanırım, özür dilerim!" :)))))
Bu kez Erkek onu yüksek sesle yanıtlar:
"BİR GECELİĞİNE 200 DOLAR MI?.. ÇOK PARA!.."
Adamın dediklerini de yine herkes duymuştur ve bu kez ayaktaki kıza dik dik bakmaktadırlar ki, adam şoka girmek üzere olan kızın kulağına yaklaşıp şöyle fısıldar:
"Ben de hukuk öğrencisiyim: çevreye birini suçluymuş gibi nasıl gösterebilirim öğrenmek istemiştim, özür dilerim!" :)))))
burdaki gibi bi durum sanki :)))
bu ne yaaa böyle dallas gibi
arkadaşınızda afedersiniz ama ...... neysee
ne yanii öz babası yanıbaşında dururken
sırf annesi başkasıyla evlendi diye
o adama baba öz babasınada enişte mi diyecek
olduda evlendiler arkadaşınız hiç böyle düşüncelere bile girmemesi gerekiyor
ayrıca hakkaten yanii memlekette başka kadın başka erkek mi kalmadı yanii
arkadaşınızında annesi yuvasını kurtarmak istemiş ilk önce
sonra başka yerden teklif gelince atlamış hemen
ve iki tarafta evlenmek istiyor böyle bir ortamda bulunmak istiyor pess yanii koca koca insanlar
ben hiç yakıştıramam böyle birşeyi kusuruma bakmayınn
amca zaten iç güveysi alacak karısının eski kocasını 40 yaşındaki kızına evlendirerekk
binlerce mesajınız olmasa fake konu der geçerdim..
ilk olarak konuda geçen ve bu durumu kabul eden herkesin ( çocuklar dahil )karakterinden şüphe ederdim..
ayrıca Süleyman amcamızın parası çok galiba , aynı teklifi fakir ,gariban biri yapsa ne olurdu acaba..
boşansın kurtulsunlar , illa birileriyle evlenmek mi lazımmış..
şaka mı bu ? Şakaysa falan hiç hoş değil.Sonra ensest insanlar nerden çıkıyor ? çıkar tabii böyle çarpık ilşkilerde yetiştirirsen çocukları ensestte olur başka şeylerde..Anne babanın sülümanın slümanın kızının akıl mantık sağılığından süphe ettim.Ne diyim her türlüsü var işte..
Memlekette neler oluyor bee
Süleyman amca bence ya çok saf ( kı ıhtımal bıle vermıyorum )
yada bu adam tam bır sapık
Kım bılır nasıl fantezılerı var kı kısa süre önce ayrılmış olan kadını kendıne eş
kocasınıda kızını koca olarak alacak
ve herkes aynı çatı altında oturacak
Nıhıl, senın aklın alıyor mu?
Dışardan bır göz ıle bakınca çok tuhaf bır durum dabılmem farkında mısın
Sakın haa evlenmesın kımse hıç kımseyle herkes otursun oturduğu yerde mümkünse görüşmesınler bıle
süleyman amca ne ıyı ınsanmış yaw bu devırde kaldımı böylesı adam bekar kım varsa yuvalarını yapıverıyor hay allah ondan razı olsun
çocuklar babalarına baba demeye devam edebılırler bunda bı sakınca yok bunca yıldan sonra enişte demek zor gelebılır
eşini seviyorsa kabul etmez bencede
ama adam çok sıkıntı verdi kadına
belki intikam peşindedir kadın
feyk sanılan konulara tez konunuz mu ders notunuz mu demek sıklaştı
kendini klişeleştirdi artık konulara araştırma muamelesi yapmak.
böyle bir karmaşa insanın başına gelmeden mümkün mü aklına gelsin?
ayrıca
okudunuz yazıdaki olayı
psikoloji okuluna giden kız başlatmış
doğal olarak erkekte öcünü almış
Nihilcim, ne olursa olsun bunu kendine yapan kadının aklından şüphe ederim ayrıca kadının durumunu bile bile onu böyle dolambaçlı evlilik yoluna sokan Süleyman Amca'nın etiklikten pek haberi yok gibi.
Hadi kadın intikam peşinde peki Süleyman amcaya noluyor
ZEKA SORUSU MU BU???? Ahmetin babasi benim bilmem neyimse felanca kisi kimdir ? Boyle birseyin mumkun olacagina hic inanmiyorum esler arasindaki kiskacliktan gectim iki ayrilan insan biri bayagi ofkeliymis kasini indirmiyormus ayni ortamda bulunur mu ? Bosanmanin ardindan zaman da gecmemis ki bir yakinlasma olsunda boyle bir karisik olaya mahal versin ? Uzun lafin özeti inandirici degil vesselam.... tez mi hazirliyosun kafa mi buluyosun bilmem ama sabah programlarini izlemeni tavsiye ederim orda bulunan konugun babasi Ahmet bile olabilir insan supheleniyor DNA testi ucretsiz olsun diye eylem yapasin gelir ...Bunuda dip not dusersin al sana yusss puan
:53 53: bu nasıl mide .Anlamadığım nokta şu neden Süleyman amca evlenmek istediği kadının eski eşini kızınla evlendirmek istiyor? başka dul adam yokmuymuş.evlenmek istediği kadınla mutlu olamamış ayrılmış kızınlamı mutlu olacakmış.kadın eski kocasına nasıl diyecek ben babasını alayım sen kızını al.dallası çok izlemiş Süleyman amca zannedersem.kadının eski koçasıda bunu kabul etmişse yuhh derim.
süleyman amca da az değilmiş haniiii
bu amcadaki nasıl mide karısının eski kocası sürekli onlarla aynı evde nasıl rahat edecek içi anlamıyorum
adam unutup eski karısının koynuna sıkça girebilir,düşünsenize uyku sersemi süleyman amcayla karısının arasına giriyo amca kim vurduya gider yaa
bu konu gerçek değil di'mi....
Aklıma Hülya Avşar,cüneyt arkın,kenan kalavın çevirdiği film geldi.işte bu bizim hikayemiz.kenan kalav piyaniztti Almanyaya çalışmaya gitmişti Hülya avşarla aralarına mesafe girince Hülya Avşar Cüneyt arkınla evlenmişti.Kenan Kalavda Türkiyeye dönünce sevdiği kızın evlendiğini duyunca intikam almak için Hülya Avşarın üvey kızınla nişanlanmıştı.filmlerde şaşırarak izlediğimiz şeyler artık günlük hayatımızdada çok duyar ve görür olduk.
sanırım süleymanın kızını hiç kaale alan yok. evlenirmisin evlenmek ister misin diyen yok.
yani kısaca kadının adı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?