- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
- Konu Sahibi Vanilyalikahve
-
Dedik notlarin yuksek olursa alicaz diye ama derslerle de hic alakasi yok o telefonu alamayacagini biliyor yaniBu geçiş dönemi ama biraz uzun sürebilir, telefon istiyorsa imkanınızda varsa alın bence.
Etrafındaki çoğu çocukta var, mahrum hissediyordur kendini.
Belirli saatler koysun babası ona göre kullansın. Annesine gitmek istediği için değilde mesela yüksek not aldığı bir dersin hediyesi olsun .
Sizlere bir ilgisi yok.cocugun psikolojisi bozulmuş.Acil çocuk psikiyatristine gitmesi lazım yoksa ergenlik döneminde,tum hayatında herkese dert olur.Cocuk ağır travma geçirmiş.Gecer,unutur diye beklememek lazım.Bu babasının,sizin değil bir uzmanın çözebileceği bir problem.Allah yardımcınız olsun.Iyi aksamlar kknın iyu yurekli kadınları
Ben eşimin ikinci eşiyim cok zor zamanlar gecirdik ama şuan birlikteyiz ve ikili iliskilerimizde cok mutluyuz. Fakat çocuklar için ayni şeyi soyleyemiyorumbenim cocugum yok eşimin ilk eşinden 2 çocuğu var. 2si de benimle beraber yaşıyorlar 1 yıldır biri 13 digeri 10 yaşında ilk başlarda cok mutluyduk fakat büyük oglan bu aralar surekli her konuda problem cikarmaya başladı. Annelerinden cok siddet görmüşler, babalarini aldatirken görmüş bu cocuklar...
Örneğin bir yere gidicem diyor tamam her konuda yardimci oluyorum sonra agliyor beni zorla gonderemezsin diyor. Anneme gitmek istiyorum diyerek ağlamış bugün okulda. Ne yapacagimizi şaşırdıkonceden de yapmisti aynisini Tamam gonderelim git biraz degisiklik olur diyoruz gidiyor bu kez geldiginde beni zorla siz yolladiniz ben gitmicektim diyor.
Allah razi olsun insallah bunlari da atlatacagizÇocuklar zor şeyler yaşamışlar ve tam da ergenlik zamanları. İnsanın kendi çocuğu bile çok zorluyor. Bunlar çok doğal şeyler emin olun çocuklar için. Yetişkinler gibi olgun davranamazlar. Fakat sizin samimi sevginizi gördükçe, değişeceklerdir. Sabrederseniz, hem çok büyük sevap alırsınız, hem de iki yavruya ileride yuvamız diyecekleri bir aile hediye etmiş olursunuZ. Onların çocuk olduğunu ve bunların geçici olduğunu hatırlatın kendinize. Çocuklar insanın can damarını çok çabuk keşfeder ve sizi üzmek istediklerinde bunları kullanırlar ama büyükler gibi kin gütmek değildir amaçları. Atlatırsınız inşallah. Benim arkadaşımın ergenlik çağındaki oğlu babasıyla öyle kavgalar ediyordu ki, annesi yıpranıyordu hep aralarını yapmaktan ama şimdi 18 yaşında efendi bir çocuk oldu çıktı.
Ozaman esini felan bosver.Bizim durumlar biraz karışık oldugu icin imam nikahli evliyiz
Götürdük fakat hicbir caresi olamadi bizesırf kafalari dağılsın diye cok iyi bir okula aldık sosyal aktiviteleri oldukca fazla ve ilgi hat safhada bende ilgileniyorum hatta elimden geldiginin maximum duzeyinde ilgileniyorum ama eşim de bende cok yıprandık.
Sevdim .çocukları çok sahiplenmiş üzülüyorMuş böyle Yapmalarına.
Yaşım 28, bende terapi aliyorum. Ben zaten hep yakindim cocuklara her derdimizi paylasabiliyoruz. Sadece bir istediği olmayinca mesela gecen sefer gidecegim dediginde annem bana motor alacak dedi ve gitti almayinca geri geldi biz aldik bisiklet sustu bir süre şimdi telefon alacaksiniz yoksa giderim demeye getiriyor. Ama her istedigini yapamayiz en azindan gelecegini mahvetmek istemiyorum çünkü telefonu varken kesinlikle derslerle ilgilenmiyor.
kimler bu altılıSevdim .çocukları çok sahiplenmiş üzülüyorMuş böyle Yapmalarına.
6 kişi hariç forumda herkesi seviyorum :*
ne olursa olsun o annesıUzman destegi aliyoruz.
Ben uvey anne degil kendi anneleri kadar ilgili saygili ve sevgi gosteren olmaya calisiyorum. Çocuklar için zor bir dönem ve ben bunu atlatabilecegimize inaniyorum inşallah gececek bu donemlerde...
Sadece anlayamıyorum bir cocuk istenmedigini bile bile neden gitmek ister?
neeyBizim durumlar biraz karışık oldugu icin imam nikahli evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?