- 29 Aralık 2022
- 27
- -4
- 1
- 21
- Konu Sahibi Yasiyorumisteoyole
-
Bende bu şekilde okudum araştırmalara göre.Ebeveynlerin kan grubu A ise, çocuk A ya da 0 olur diye biliyorum.
Bunu kendilerine sordunuz mu? Kan gruplarınız doğru ise, durumda bir gariplik var. Şüpheleriniz doğru olabilir.Bende bu şekilde okudum araştırmalara göre.
Merhaba kan gruplarından değil bana karşı annemin davranışlarından diğer kardeşime göre ilgisizlik gösterişinden evde aşağılanmam yargılanmam haklı bile olsam haksız konumuna düşürülmem yaptığım şeyden memnun kalmayışlarından hep bir laf sokma azarlama psikolojik şiddet ve çok öncesinde fiziksel şiddet tehditler vb daha çok şey düşündüm ve bir insan öz evladına bu haksızlıkları yaparmıydı diye aklım almadı sonra araştırma yapmaya başladım kan grupları çok önemlidir bu konularda diye biliyorum araştırdığım bilgilere göre kendi çapımda onlara ait değilim gözüküyor. Bende bilgisi olan vardır diye düşündüğüm için sormak istedim.Yani sadece kan gruplarından mi suphelendiniz buna? Çeşitli kan gruplarından değişik gruplar olabilir diye biliyorum.
Merhaba kan gruplarından değil bana karşı annemin davranışlarından diğer kardeşime göre ilgisizlik gösterişinden evde aşağılanmam yargılanmam haklı bile olsam haksız konumuna düşürülmem yaptığım şeyden memnun kalmayışlarından hep bir laf sokma azarlama psikolojik şiddet ve çok öncesinde fiziksel şiddet tehditler vb daha çok şey düşündüm ve bir insan öz evladına bu haksızlıkları yaparmıydı diye aklım almadı sonra araştırma yapmaya başladım kan grupları çok önemlidir bu konularda diye biliyorum araştırdığım bilgilere göre kendi çapımda onlara ait değilim gözüküyor. Bende bilgisi olan vardır diye düşündüğüm için sormak istedim.Yani sadece kan gruplarından mi suphelendiniz buna? Çeşitli kan gruplarından değişik gruplar olabilir diye biliyorum.
Kan gruplarından eminseniz evet bir tuhaflık var.
Ab olmanız için
Ab ab
Aa bb
A0 b0
A0 bb
Aa b0
Başka ihtimal yok.
Sizinkilerde b yok hiçbir şekilde.
Kan gruplarından eminseniz evet bir tuhaflık var.
Ab olmanız için
Ab ab
Aa bb
A0 b0
A0 bb
Aa b0
Başka ihtimal yok.
Eminsiniz değilmi bu bilgiye karşıKan gruplarından eminseniz evet bir tuhaflık var.
Ab olmanız için
Ab ab
Aa bb
A0 b0
A0 bb
Aa b0
Başka ihtimal yok.
Peki ilk kendinizi bildiğiniz günlere dönerseniz bu tezinizi destekleyici başka şeyler de hatırlıyor musunuz? Mesela anneniz sizi doğum yaptığında fotoğraf, bir yer bilgisi vs hiç konusulmadi mi bunların dışında? Ve fiziksel olarak aile üyelerine benzerlik hiç mi gözlemlemiyorsunuz? Bazı aileler maalesef ikisi öz de olsa evlat ayırımı yapabiliyor. Direk kan grubundan bunu ortaya çıkarmak zor .Geçmişi ve akraba vs olduğunuz kişilere dogumunuzu sorun lafla karışık.Merhaba kan gruplarından değil bana karşı annemin davranışlarından diğer kardeşime göre ilgisizlik gösterişinden evde aşağılanmam yargılanmam haklı bile olsam haksız konumuna düşürülmem yaptığım şeyden memnun kalmayışlarından hep bir laf sokma azarlama psikolojik şiddet ve çok öncesinde fiziksel şiddet tehditler vb daha çok şey düşündüm ve bir insan öz evladına bu haksızlıkları yaparmıydı diye aklım almadı sonra araştırma yapmaya başladım kan grupları çok önemlidir bu konularda diye biliyorum araştırdığım bilgilere göre kendi çapımda onlara ait değilim gözüküyor. Bende bilgisi olan vardır diye düşündüğüm için sormak istedim.
Bunu kendilerine sordunuz mu? Kan gruplarınız doğru ise, durumda bir gariplik var. Şüpheleriniz doğru olabilir.
Yalnız, neden böyle bir şüpheye düştünüz? Tesadüfen mi oldu yoksa size farklı mı davranıyorlar, birinden mi duydunuz? Kendileri ile de konuşun. En anlaşılır cevap onlardan gelecektir.
Merhaba kan gruplarından değil bana karşı annemin davranışlarından diğer kardeşime göre ilgisizlik gösterişinden evde aşağılanmam yargılanmam haklı bile olsam haksız konumuna düşürülmem yaptığım şeyden memnun kalmayışlarından hep bir laf sokma azarlama psikolojik şiddet ve çok öncesinde fiziksel şiddet tehditler vb daha çok şey düşündüm ve bir insan öz evladına bu haksızlıkları yaparmıydı diye aklım almadı sonra araştırma yapmaya başladım kan grupları çok önemlidir bu konularda diye biliyorum araştırdığım bilgilere göre kendi çapımda onlara ait değilim gözüküyor. Bende bilgisi olan vardır diye düşündüğüm için sormak istedim.
Eminsiniz değilmi bu bilgiye karşı
Peki gerçek ailen değilse bunu öğrenirsen ne yapmayı düşünüyorsun??Merhaba kan gruplarından değil bana karşı annemin davranışlarından diğer kardeşime göre ilgisizlik gösterişinden evde aşağılanmam yargılanmam haklı bile olsam haksız konumuna düşürülmem yaptığım şeyden memnun kalmayışlarından hep bir laf sokma azarlama psikolojik şiddet ve çok öncesinde fiziksel şiddet tehditler vb daha çok şey düşündüm ve bir insan öz evladına bu haksızlıkları yaparmıydı diye aklım almadı sonra araştırma yapmaya başladım kan grupları çok önemlidir bu konularda diye biliyorum araştırdığım bilgilere göre kendi çapımda onlara ait değilim gözüküyor. Bende bilgisi olan vardır diye düşündüğüm için sormak istedim.
Kan Grubu Hesaplama Programı: Bebeğin Kan Grubunu Hesapla
Kan Grubu Hesaplama Programı: Bebeğin Kan Grubunu Hesapla hakkında kapsamlı, bilimsel ve anlaşılır sağlık bilgisi. Türkiye'nin en kapsamlı sağlık rehberi.www.aligurtuna.com
En sonda hesaplama robotu var. Ab olma ihtimaliniz %0
Kan gruplarinizdan emin misiniz?
Evet 1.69 ben kendim ayarladımSizin boyunuz 69 cm mi?
O bilgiler manuel giriliyor sanırım siz yanlış girdiniz.
Evet, bu verilere göre şüpheleriniz haklı görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?