Üvey evlatmıyım bilmiyorum

Selamlar, 'Kan grubuna bakılarak babalık saptanamaz' böyle bir haber gördüm internette. Sanırım bunun cevabı net olarak ancak dna testi ile verilebilir.

Doğum yaptığına dair fotoğraf yok ancak kimlikte nerede doğduğum yazıyor. Evet konuşulmadı fiziksel olarak babam ve benim burnum kemerli annemin değil bazen akrabalar ve bazıları beni aileme benzetmezler. Nasıl soracağımı bilemiyorum çünkü bu çok acınası bir durum o yüzden sorarken bben kesinlikle ağlarım ve açık veririm.

Peki gerçek ailen değilse bunu öğrenirsen ne yapmayı düşünüyorsun

Ama kan grubunuzdan %100 emin degilseniz bi kan verin bazen yanlis cikabiliyor. Benim bi akrabamda birinde 0 cikarken tekrar test verdiginde A cikmisti cok sasirmistik
Kan grubum doğru ilkokul 1. Sınıfta aşı olmuştuk aşı kartımda kan grubum yazıyor

Ben pek sanmıyorum açıkcası kan grubumla boyumun alakası olmadığını çünkü benim aşı kartımda kan grubum yazıyor
Yok yok alakası olduğu için demedim sadece orada 69 cm yazdığı için şaşkınlığımı belirttim konudan bağımsız. Bu arada kendi kan grubunuzu belki yanlış ölçmüşlerdir. İlkokuldan kalma bilgi ise belki yanılma payı olabilir, yeniden bir ölçüm yaptırsanız? Sağlık ocağı da yapar diye tahmin ediyorum.

Çok şaşırdım şöyle ki ; hani anneler anlatır ya hamilelikte yaşadıklarını, neler olup bittiğini vs hiç evinizde böyle lafların gecmemesi, fotoğraf olmaması ilginç. Mesela kardeşimizle fiziksel olarak iki ayrı insan gibi olmanız lazım.Hic benzemeyen kardeşler var evet ama ille bir yerleri tutuyor onların da ne bileyim gamze olur ,saç kivircigi olur vs vs .Bu kadar aklınıza takıyorsunuz uyanık olup eski akrabaların ağzını mutlaka yoklayin önce. Bu çok acınası bir durum değil lütfen öyle düşünmeyin.Kendinize hakim olmazsanız nasıl öğrenirsiniz.

Annem a (-), babam a(+)
Ben a(+)

Esim a(+)
Kizimiz da a(+)

Dertlenmeden once acaba kan gruplarinin dogrulugundan emin misiniz? Eskiden cok sacma yontemlerle belirleniyordu, belki yanlistir?

Çok teşekkür ederim ama sağlık ocağına gidersem e nabızda çıkar ve annem kontrol ederken bu sefer görür ve benden şüphelenir konuyu fark eder kapatmaya çalışabilir

Annem ben karnındayken hamilelikte yaşadığı şeyleri anlatmadı. Küçüklüğüme dair fotoğraflarım var ancak anaokulu yaşım ve bebekken var ancak şu şekilde yeni doğmuş bir bebek fotoğrafım hiç yok annemin doğum yaptıktan sonra benimle birlikte çekindiği fotoğrafı hiç yok sadece büyük bebeklik fotoğrafım var onun haricindeki anaokul yaşımda çekinilen fotoğraflar. İç dökmeye ihtiyacım var inanın ne yapacağımı bilmiyorum

Annem a (-), babam a(+)
Ben a(+)

Esim a(+)
Kizimiz da a(+)

Dertlenmeden once acaba kan gruplarinin dogrulugundan emin misiniz? Eskiden cok sacma yontemlerle belirleniyordu, belki yanlistir?
Merhaba annemin ve babamın kan gruplarından eminim onlarda emin fotoğraflar bıraktım bazı kişilerin yorumlarına ancak annem hep derdiki kan uyuşmazlığı var bu ne demek oluyor?

E nabizdaki bilgileri anneniz nasıl görecek? Kendi telefonunuzda yüklü değil mi zaten ?
Evet öyle ancak ben 20 yaşında olmama rağmen annem telefonumu alıp kurcalar bazen sehpaya bırakıp afedersin ancak WC bile gidemem geldiğimde telefonum elinde olur galerimi kurcalar sosyal medya hesaplarıma bakar herşeye bakar anlayacağınız sıkıntı yaşamak istemiyorum sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…