Üvey evlatmıyım bilmiyorum

Çok teşekkür ederim ama sağlık ocağına gidersem e nabızda çıkar ve annem kontrol ederken bu sefer görür ve benden şüphelenir konuyu fark eder kapatmaya çalışabilir

Ileride ehliyet cikartirsam ya da kaza hastalik gibi durumlarda acil kan lazim olabilir diye kan grubumuzu ogrenmemiz lazimmis diyebilirsiniz

Bu kadar kurcalamasi hiç normal değilmiş . Özelde bir yerde yaptirsaniz e nabizda çıkar mı yine sonucu bilmiyorum ..

Merhaba annemin ve babamın kan gruplarından eminim onlarda emin fotoğraflar bıraktım bazı kişilerin yorumlarına ancak annem hep derdiki kan uyuşmazlığı var bu ne demek oluyor

Kan Uyuşmazlığı Nasıl Olur? Kan uyuşmazlığının oluşması iki farklı şekilde olabilir. Bunlar Rh faktörü ve AB0 kan grubu uyuşmazlığıdır. Anne adayı kanının Rh negatif ve babanın kanının Rh pozitif olduğu durumda bebeğin kanı Rh pozitif olursa, Rh faktöründen kaynaklı kan uyuşmazlığı ortaya çıkar

E devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği olarak aratın orada çıkar hem annenizin hem de babanızın e devletine de bakın aynı şekilde hem kendinize girin bakın hem de onlarınkine bakın

Kan uyuşmazlığında, bebeğin babası ile aynı kan grubundan olması gerekli.

Eşimle benim de kan uyuşmazlığımız var. Çocuklarım babasının kan grubunu taşıdığı için doğumlarımdan sonra özel bir iğne yapıldı..

Çok teşekkür ederim ama sağlık ocağına gidersem e nabızda çıkar ve annem kontrol ederken bu sefer görür ve benden şüphelenir konuyu fark eder kapatmaya çalışabilir

Görmez be nerden görecek her gün bakıyor mu senin e nabızına. Ayrıca görürse daha iyi konu açılır pat diye sorarsın.
Kan grubuna baktırdım anne bana söylemek istediğin bir şey var mı de.

Detayı çıkmaz ama hastane adı gözüküyor diye düşünüyorum
E nabiz uygulamasını silin ,telefonum kaldirmiyordu, yerim yoktu ,zaten kullanmıyorum ne zamandır tarzı vs şeyler söyleyin, Ondan sonra özele yaptırabilirsiniz. Bu kadar da anneniz habire e nabizi falan kontrol ediyorsa ben bile suphelendim.20 yaşında bi insanın telefonu bu denli neden kontrol edilir her gün.Onur zedeleyeci en başta.

Kan uyusmazligi rh+ , rh - uzerinden oluyo, kan grubu babasina ait olabilir. Mesela ben 0+, baba a+, kizimda a+, kan uyusmazligi yok

Son düzenleme:
E devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği olarak aratın orada çıkar hem annenizin hem de babanızın e devletine de bakın aynı şekilde hem kendinize girin bakın hem de onlarınkine bakın
Kızın kimliği var, üzerlerine almışlar sonuçta o örnekte de görünür diye düşünüyorum. Evde doğum yaptım der, kaydederler nüfusa.

Kan uyusmazligi rh+ , rh - uzerinden oluyo, kan grubu babasina ait olabilir. Mesela ben 0+, baba a+, kizimda a+, kan uyusmazligi yok
Eşim rh+ ben rh- doğan çocuklar rh+ olduğu için kan uyuşmazlığı oluyor bizde. 3 tane çocupum var 2. ve 3. çocuklarımın doğumundan sonra bana iğne yapılmıştı.

Kızın kimliği var, üzerlerine almışlar sonuçta o örnekte de görünür diye düşünüyorum. Evde doğum yaptım der, kaydederler nüfusa.
Evet eğer başkasından üstüne aldılarsa çıkar da yine de bir baksın.. üzüldüm konuya ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…