- 15 Şubat 2015
- 13.375
- 47.265
- 798
- Konu Sahibi Yasiyorumisteoyole
-
Çok teşekkür ederim ama sağlık ocağına gidersem e nabızda çıkar ve annem kontrol ederken bu sefer görür ve benden şüphelenir konuyu fark eder kapatmaya çalışabilir
Mantıklı aslında bunu deniycem teşekkür ederim saolunIleride ehliyet cikartirsam ya da kaza hastalik gibi durumlarda acil kan lazim olabilir diye kan grubumuzu ogrenmemiz lazimmis diyebilirsiniz
Bu kadar kurcalamasi hiç normal değilmiş . Özelde bir yerde yaptirsaniz e nabizda çıkar mı yine sonucu bilmiyorum ..Evet öyle ancak ben 20 yaşında olmama rağmen annem telefonumu alıp kurcalar bazen sehpaya bırakıp afedersin ancak WC bile gidemem geldiğimde telefonum elinde olur galerimi kurcalar sosyal medya hesaplarıma bakar herşeye bakar anlayacağınız sıkıntı yaşamak istemiyorum sonrasında
Mantıklı aslında bunu deniycem teşekkür ederim saolun
Merhaba annemin ve babamın kan gruplarından eminim onlarda emin fotoğraflar bıraktım bazı kişilerin yorumlarına ancak annem hep derdiki kan uyuşmazlığı var bu ne demek oluyor
Detayı çıkmaz ama hastane adı gözüküyor diye düşünüyorumBu kadar kurcalamasi hiç normal değilmiş . Özelde bir yerde yaptirsaniz e nabizda çıkar mı yine sonucu bilmiyorum ..
Evet öyle ama annemin yaptıracağını sanmıyorumHatta sizinde yaptirmaniz lazim diyebilirsiniz. Cidden bi kaza bela durumunda bilinmesi gereken seyler bunlar
Peki bu durum benim ab oluşumumu etkilermi yada negatif pozitifliğimimi etkilerAnne 0 (-) Baba 0 (+) olur ise kan uyuşmazlığı oluyor.
Fotoğraflar bıraktım oradan bakabilirsiniz emin olmadığım kan grubunu zaten paylaşmam burada
O başka bir konu :)Kan uyuşmazlığında, bebeğin babası ile aynı kan grubundan olması gerekli.
Eşimle benim de kan uyuşmazlığımız var. Çocuklarım babasının kan grubunu taşıdığı için doğumlarımdan sonra özel bir iğne yapıldı..
Çok teşekkür ederim ama sağlık ocağına gidersem e nabızda çıkar ve annem kontrol ederken bu sefer görür ve benden şüphelenir konuyu fark eder kapatmaya çalışabilir
E nabiz uygulamasını silin ,telefonum kaldirmiyordu, yerim yoktu ,zaten kullanmıyorum ne zamandır tarzı vs şeyler söyleyin, Ondan sonra özele yaptırabilirsiniz. Bu kadar da anneniz habire e nabizi falan kontrol ediyorsa ben bile suphelendim.20 yaşında bi insanın telefonu bu denli neden kontrol edilir her gün.Onur zedeleyeci en başta.Detayı çıkmaz ama hastane adı gözüküyor diye düşünüyorum
Kan uyuşmazlığında, bebeğin babası ile aynı kan grubundan olması gerekli.
Eşimle benim de kan uyuşmazlığımız var. Çocuklarım babasının kan grubunu taşıdığı için doğumlarımdan sonra özel bir iğne yapıldı..
O başka bir konu :)
Bu soruya cevap yazmıştım.. En son 21 yıl önce doğum yaptımPeki bu durum benim ab oluşumumu etkilermi yada negatif pozitifliğimimi etkiler
Kızın kimliği var, üzerlerine almışlar sonuçta o örnekte de görünür diye düşünüyorum. Evde doğum yaptım der, kaydederler nüfusa.E devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği olarak aratın orada çıkar hem annenizin hem de babanızın e devletine de bakın aynı şekilde hem kendinize girin bakın hem de onlarınkine bakın
Eşim rh+ ben rh- doğan çocuklar rh+ olduğu için kan uyuşmazlığı oluyor bizde. 3 tane çocupum var 2. ve 3. çocuklarımın doğumundan sonra bana iğne yapılmıştı.Kan uyusmazligi rh+ , rh - uzerinden oluyo, kan grubu babasina ait olabilir. Mesela ben 0+, baba a+, kizimda a+, kan uyusmazligi yok
Tamam pardon bir tek sizinkini gördümBu soruya cevap yazmıştım.. En son 21 yıl önce doğum yaptımyanlış anlamışda olabilirim Sevgiler
Evet eğer başkasından üstüne aldılarsa çıkar da yine de bir baksın.. üzüldüm konuya yaKızın kimliği var, üzerlerine almışlar sonuçta o örnekte de görünür diye düşünüyorum. Evde doğum yaptım der, kaydederler nüfusa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?