Bu arada benim bulantim 17 hafta, tiksinmem doguma kadar (hatta sonrasinda da bir sure) devam etti.
O ilk 17 haftada degil yemek yapmak, mutfaga giremiyordum, su icmek icin bile dolabi acamiyordum, isyerinde yemekhanenin oldugu kattan gecemiyordum, insanlar koktugu icin asansore binemiyordum (ofisim yuksek 8. Kattaydi, normal apartmana gore 10. Kat gibi dusununun, gunde 3-4 kat inip çıkıyordum bunu cunku asansore bindigim an ogurmeye basliyordum)
Eşim her sabah 6 da kalkip bana sabah ve ogle icin birer peynir/ekmek sandvic yapiyordu, sadece peynir ve hamurisi yiyordum o donem, galeta, soda falan koyuyordu, basbaya beslenme hazirliyordu yani :) aksam da yiyebildigim yemeklerden (peynirli makarna, peynirli borek, patates vs) yapiyordu.
17. Haftada bu trajik durum gecti ama ondan sonra da salcali sulu yemek, tavuk, yumurta gibi bir cok yemegi yiyemedim. 3 ogun et pilav makarna yedigim oluyordu. O gun neyi yiyebilecek gibiysem eşim onu yapiyordu, zaten adama manti actirip, icli kofte yaptirmiyordum, yaptigi ya et sote-pilav, ya zeytinyagli sebze-makarna gibi basit pratik seylerdi.
Yani durumunuz ne kadar surecek, nasil seyredecek belli degil, kayinvalidenizin yaptigi yemekleri yiyebilecek misiniz o da belli degil. Kadini da kendinizi de zora sokmayin.