- 22 Aralık 2016
- 1.969
- 3.904
- 133
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Bence konu sahibi sizin yemek önerilerinizi okurken bile midesi bulanmıştır. Kızkardeşim hamileyken soğan bile diyemiyordu.
bence direkt rica edin zira dışarda ev yemeği yapan yerlerin kullandığı yağlar çok sağlıklı değil bir de bu ağır bulantıya ciddi reflü ekleyebilirsiniz..hayır derse kırılmayacağınızı söyleyerek söze girebilirsiniz en son çare bir komşunuza ücreti karşılığında iki güne bir tencere yemek yapmasını rica edebilirsinizBu akşam ziyarete gelecekler ama konuyu acmayacagiz. Yakındaki sıcak yemekcileri bı kontrol edicez yiyebilecegim şeyler mi diye.
Dogrudur bulanmistir, ama irade diye de birsey var. İyi niyetle yazdım ben.
Konu sahibi sen gerisini okuma lütfen burada yazanin.
Şu anda ailemi gecindirmek icin ne yapıyorum biliyor musunuz? Çok kabaca tarif etmek gerekirse fare kesiyorum. Sadece kesmek olsa yine iyi. Dillerini tutup akcigerleriné hortum geçirmem, kalplerini açıp deney yapmam. Sonra organlarını ayırıp ezip bulamaç yapmam gerekiyor.
Daha hic başlamadığım başka bir işte bebek farelerin kafalarını kesip kalplerini öğütmem gerekecek.
En son geçen hafta kuyruklarından DNA izole ederken ogurup durdum. Nefret ediyorum yaptığım şeyden. Haftalardır fenalık geçiriyorum ama öyle böyle değil. İğrenç, tiksinc bir iş. Hayatımda ilk defa ciddi ciddi vegan olmayı düşünüyorum. İki kere hamile de kaldım ciddi mide bulantılı. Hele ikinci de çok uzun sürdü bulantılar.
Yani zor da olsa biraz irade kullanmak gerek.
Hem buraya yazdığımı okuyamayacak kisinin, kayınvalidesinin yapacağı yemeğe de ihtiyacı yoktur. Nasıl olsa yiyemeyecek. Ama yemeği istiyor. Demek ki o kadar da vahim değil.
fare katliamını böyle en ince ayrıntısına kadar anlattığınız ve bize bunu en iğrenç şekli ile yasattiginiz için ne desem azDogrudur bulanmistir, ama irade diye de birsey var. İyi niyetle yazdım ben.
Konu sahibi sen gerisini okuma lütfen burada yazanin.
Şu anda ailemi gecindirmek icin ne yapıyorum biliyor musunuz? Çok kabaca tarif etmek gerekirse fare kesiyorum. Sadece kesmek olsa yine iyi. Dillerini tutup akcigerleriné hortum geçirmem, kalplerini açıp deney yapmam. Sonra organlarını ayırıp ezip bulamaç yapmam gerekiyor.
Daha hic başlamadığım başka bir işte bebek farelerin kafalarını kesip kalplerini öğütmem gerekecek.
En son geçen hafta kuyruklarından DNA izole ederken ogurup durdum. Nefret ediyorum yaptığım şeyden. Haftalardır fenalık geçiriyorum ama öyle böyle değil. İğrenç, tiksinc bir iş. Hayatımda ilk defa ciddi ciddi vegan olmayı düşünüyorum. İki kere hamile de kaldım ciddi mide bulantılı. Hele ikinci de çok uzun sürdü bulantılar.
Yani zor da olsa biraz irade kullanmak gerek.
Hem buraya yazdığımı okuyamayacak kisinin, kayınvalidesinin yapacağı yemeğe de ihtiyacı yoktur. Nasıl olsa yiyemeyecek. Ama yemeği istiyor. Demek ki o kadar da vahim değil.
fare katliamını böyle en ince ayrıntısına kadar anlattığınız ve bize bunu en iğrenç şekli ile yasattiginiz için ne desem az
bazen buraya yazan insanlar şaka gibi geliyor
Pitikareeeefare katliamını böyle en ince ayrıntısına kadar anlattığınız ve bize bunu en iğrenç şekli ile yasattiginiz için ne desem az
bazen buraya yazan insanlar şaka gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?