Üvey Kaynana, içim şişti

Beraber yaşarız korkusu yok zaten. Kadının beni her yakaladığı an beraber yaşama konusunu açması, senede sayılı geldiğimiz yerde karı koca beni darlamaları bunalttı beni iyice. Bıktım desem yeridir yani. Böyle yaparlarsa gitmeyeceğim zaten artık.

Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.
Özde üveyde olsa o insanlar bizim için el. Evlendik diye ailemiz oldular böyle ayrım yapmayın yazı yazma üslubunuz bile cirkin.
Hemde ne diye diyologa giriyorsunuz Allah size bir durum bahşetmiş onu kullansanıza.
Esinizin tutumu sert belki ondan diyemiyorlar adamı doldurmadan böyle böyle diyorlar her seferimde rahatsız oluyorum diyebilirsiniz iletişim kurabiliyorsunuz değil mi?

Ayrıca benim annemin 2.evliliği ve Allah razı olsun adam bize baba oldu kendi babamın yapmadığı faydayı gösterdi bize düğünümü de babam gibi başımda yaptı.
Öz üvey kimseyi ilgilendirmez o eşimin kayınpederi o kadinda sizin kayınvalideniz.
Söyle bir diş göz olarak okuyun yazınızı üslubunuz çok kötü cok

Sen halkından gelirsin o kaynananın. Tavrında değişme olmayınca mecbur susacak. Aynı şeyleri söylemeye devam ettikçe sertlik dozunu arttır

Ya sen diesen sizinle beraber yasamakdansa bosanirim daha iyi diye. Aha simdi gelsin aynisini oglunuzada söylicem, varsa öyle bi niyeti hemen kalsin babasinin evinde hic gelmesin benimle de bak birdaha diyorlar mi

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibi çok sabırlıymiş.Ayrica üvey olsun gerçek kv olsun ,neden bu lafları sadece gelin kişisine yalnızken söylüyorlar? Enn sinir olduğum şeydir bu.Sırf bu sebeple yüzünden kv ile yalnız konuşmuyorum.Bu da bir psikolojik şiddet bana göre.Uvey kv bana bunları deseydi ,siz kendi oğlunuzu evlendirince o hayalleri kurarsınız derdim.Esime de anlatırdım.Ay Allahim ya ne kv ler var ,hem de üvey, eşinde hic bir hakki yok vs ...

Yok ebesinin basma entarisi artık, birlikte yaşamak mı kaldı? Hastalık vs. muhtaç bir durum olur o zaman ilgilenirsiniz kendi düzeninizi bozmadan ama bu ne yahu. Siz diyeceğinizi demişsiniz iyi de demişsiniz isterseniz eşinize de söyleyin ama kadın laftan anlamayan bişeyse gene devam eder bu konuşmalara. En azından tavrınız net olmuş bu güzel.

Ne komik millet 2. Baharını yapacak seni de hizmetçi seçmişler kafalarında. Ayy ne iyi olur aslında ben de ev işi yapmaktan sıkılmıştım süpürge çok zor geliyor evi ayda 1 süpürürüm. Yemek yapamam her gün dışardan yiyoruz. Sizle yaşasak ne iyi olur ev işlerini biraz siz yaparsınız bizde kocamla evliliğimizi yaşarız diye cevap versen belki bir daha sormaz

Ben çok fenayım ya direkt kadınla kavga moduna girer az ye hizmetci tut sen öz annesi bile değilsin kimsin de sana bakıcı olalım derdim öylesine böylesi.
Dinsizin hakkından imansız geliri iyi yaparım ben olsam.
Böyle full stresli oluyorsunuz her zaman. bir kere koparın bağları ipleri bitsin gitsin yoksa bunun gibi yılanlar hastalıktı şuydu bir sürü bahane bulur yine de birlikte yaşamanın yolunu bulurlar siz yumuşak kalırsanız.
böyle tip insanlar saygıdan anlamaz onların dilinden konuşmak lazım.

Kayınpederin eşi ölünce 2. Evliliği yapma sebebi bana yoldaş olsun ev işim görülsün diye değil mi madem oğlu ile gelinin başına yıkılacaktı o zaman niye evlendi. Allah gecinden versin kayınpederin vefat etse kadın ve oğlu ile aranızda hiçbir bağ kalmayacak ne münasebet sizden böyle bir talepte bulunuyor. Çok gelin ile yaşama isteği varsa bekar oğlunu evlendirsin.

Eşinizin kardeşi bile değil.Ayni evde olmaz. Oğlunu evlendirsin o baksın ona.

Eşiniz geldiğinde konu kapanıyorsa başta sizi tavlamaya bakıyorlar bence eşinizden çekiniyorlar. Ben olsam bahsederdim ve bahsederken onlarla beraber yaşamayı kabul edebileceğimi nasıl düşünüpte sürekli olarak sana bile açmadıkları bu konuyu bana açıyorlar anlamıyorum söyle artık bu konuyla beni darlamasınlar derdim sonrada gidip söylesin babasına ne derse desin önemli değil.

Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi.
demiş yani yakın zamanlı sonradan ortaya çıkmış bi teyze üvey kv. kendi durumunuzla özdeşleştirmeniz gereksiz olmuş. buradaki konuda yeni kv denin bana bakın demesi komik ve saçma yani. adamın çocuklarını bakıp büyütüp evlendirmemiş ki kayınvalidecilik oynuyor. komik yani

Peki sizce konu sahibinin kocası babasının eşi ile oturmak ister mi?
Allah aşkına dertleri yok dert bulmak için kuruntu yapıyorlar ya.
Biraz akıl mantık lazım koca adam kabul eder mi bunu.
büyükleri kirmaya gerek yok bence eşine dese o zaten tavır koyar

bence konu sahibi bu absürt durumun ona dayatılmasına gıcık oluyor yoksa o da pekala farkındadır eşinin 50-60 yaşında hayatlarına giren kadınla yaşamak istemeyeceğini

Bence hiç konuyu açmayın. Kv de kenara çekin neden bu kadar ısrar ettiğini sorun önce. Zaten ev kalabalık beni nereye sigdiracaksin ya da tam olarak sizden beklentisi ne? İki erkek çocuğu bir de koca üç adam acaba temizlik vs kadını zorluyor ondan mı destekci arıyor? Duruma göre konu açılmayacak şekilde sert olarak uyarirsiniz. Ama bence ortalığı yaygaraya vermeden sessiz sedasız yapın. Kimsenin huzuru kaçmasın.

Ayy bu kv ne kafası yaşıyor aceba.
Kadın ne kadar uyanık evde 4 kişi var bakım isteyen hepsinin yükünü atacak üstüne kendide keyif yapacak. Resmen bedava hizmetçi arıyor.

İyi cevap vermişsiniz.
Tekrar konu açarsalar.
Bu konuda netim bir daha bu konuyu açıp isterseniz bir daha gelmem diye tehdit edin.

Ya da olur bir deneyelim diyip bir kaç gün kalıp kadına dünyayı dar edin. Hiç bir şeye elinizi sürmeyin. Yiyip içip ortalığa bırakın. Sürekli kadını yoracak şeyler isteyin. Hamur işi canım çekti aç diyin ne bileyim zor yemek isteyin. İş yaptırın. Ama bu söylediklerim zor bence kadın siz muhtemelen gelince her işe el atıp lezzetli yemekler sunumlar kahveler yapıyorsunuz hoşuna gidiyor, dibi düşüyor. Bu sultanlık hep sürsün istiyor. Elinizi yemek, bulaşık, temizlikten çekerseniz ısrar etmez belki. Yemeği yiyip toplama saati gezmeye gidin. Sabah geç kalkın kahvaltı hazırlansın diye bekleyin. Bıktırma politikası izleyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…