Beraber yaşarız korkusu yok zaten. Kadının beni her yakaladığı an beraber yaşama konusunu açması, senede sayılı geldiğimiz yerde karı koca beni darlamaları bunalttı beni iyice. Bıktım desem yeridir yani. Böyle yaparlarsa gitmeyeceğim zaten artık.Eşiniz de gidip üvey anne ile yaşayacak, karısını ona bakıcı yapacak değildir herhalde. Niye bu endişe? Gülün geçin ya da eşinize havale edin.
Ben olsam çoktan eşime anlatır, rahatsız olduğumu söylerdim. Nasıl insanlar içinde tutabiliyor, anlamam mümkün değil.
Annenizin ileride sizinle yaşama ihtimalini düşündüğünüz için mi konuyu eşinize açıp keskin yorumlar yapmak istemiyorsunuz?
Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.Selam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
En son dün milletin içinde beraber yaşasak nasıl olur dedi. Ben de biriyle yaşamak istersem o kendi annem olur. Kendi annemle bile ayrı düzenimiz var, aynı evde uzun süre olmuyor. Herkes kendi evinde dursun dedim. Ee ben eski kafalıyım, biz öyle gördük, ben kaynanama baktım. Biraz idare etsen dedi.” Ben de yok ben almayım. Ama eşim istiyorsa sizinle ayrı yaşayabilir, babasının hakkı var sonuçta dedim. Sustu. Ama biliyorum, seneye yine açılacak bu konu.
Eşime anlatmadım çünkü o yokken karı koca yanlarına gelelim diye yalvarıyorlar bana. Ona ağzını açan yok. Eşim olur da böyle bir şey yaparsa ayrılırım zaten. Kaynana, kayınbaba, kazık kadar iki adam ve kocamla aynı evde yaşayacağım. Oooldu. Birde Kocaman şehri bırakıp minicik ilçede ne yapayım. Of cidden yazarken bile sinir oluyorum. Bu konuyu eşime açmalı mıyım? Ya da aynı konular açılmasın diye nasıl bir cevap vermem lazım. Kendi kaynanam bile değil ya bu kadın.
Selam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
En son dün milletin içinde beraber yaşasak nasıl olur dedi. Ben de biriyle yaşamak istersem o kendi annem olur. Kendi annemle bile ayrı düzenimiz var, aynı evde uzun süre olmuyor. Herkes kendi evinde dursun dedim. Ee ben eski kafalıyım, biz öyle gördük, ben kaynanama baktım. Biraz idare etsen dedi.” Ben de yok ben almayım. Ama eşim istiyorsa sizinle ayrı yaşayabilir, babasının hakkı var sonuçta dedim. Sustu. Ama biliyorum, seneye yine açılacak bu konu.
Eşime anlatmadım çünkü o yokken karı koca yanlarına gelelim diye yalvarıyorlar bana. Ona ağzını açan yok. Eşim olur da böyle bir şey yaparsa ayrılırım zaten. Kaynana, kayınbaba, kazık kadar iki adam ve kocamla aynı evde yaşayacağım. Oooldu. Birde Kocaman şehri bırakıp minicik ilçede ne yapayım. Of cidden yazarken bile sinir oluyorum. Bu konuyu eşime açmalı mıyım? Ya da aynı konular açılmasın diye nasıl bir cevap vermem lazım. Kendi kaynanam bile değil ya bu kadın.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibi çok sabırlıymiş.Ayrica üvey olsun gerçek kv olsun ,neden bu lafları sadece gelin kişisine yalnızken söylüyorlar? Enn sinir olduğum şeydir bu.Sırf bu sebeple yüzünden kv ile yalnız konuşmuyorum.Bu da bir psikolojik şiddet bana göre.Uvey kv bana bunları deseydi ,siz kendi oğlunuzu evlendirince o hayalleri kurarsınız derdim.Esime de anlatırdım.Ay Allahim ya ne kv ler var ,hem de üvey, eşinde hic bir hakki yok vs ...Böyle şeyleri nasıl icinizde tutuyorsunuz? Ben ilk söylediğinde konuşurdum eşimle, rahatsızlığımi, bu konudaki fikrimi net bir şekilde dile getirirdim.
Kayınvalideye de bu kadar gelinle yasama hasreti çekiyorsan oğlunu evlendir onlarla yaşa diyeceksin en güzeli. Ne münasebet onun oğlu, bekar kayın baraber yaşamak? Onlar olmasa da olmaz ama şu anki şartlarda lafını etmesi çok çok manasız.
Ne komik millet 2. Baharını yapacak seni de hizmetçi seçmişler kafalarında. Ayy ne iyi olur aslında ben de ev işi yapmaktan sıkılmıştım süpürge çok zor geliyor evi ayda 1 süpürürüm. Yemek yapamam her gün dışardan yiyoruz. Sizle yaşasak ne iyi olur ev işlerini biraz siz yaparsınız bizde kocamla evliliğimizi yaşarız diye cevap versen belki bir daha sormazSelam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
Eşinizin kardeşi bile değil.Ayni evde olmaz. Oğlunu evlendirsin o baksın ona.Selam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
Iletişimi kesmek için kavga edip kapıları kapatmak güzel çözüm, sac yolmak tarzım değil ama konu sahibinin keyfine kalmış artıkSaçsaça başbaşa da girsin mi
Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi.Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.
Özde üveyde olsa o insanlar bizim için el. Evlendik diye ailemiz oldular böyle ayrım yapmayın yazı yazma üslubunuz bile cirkin.
Hemde ne diye diyologa giriyorsunuz Allah size bir durum bahşetmiş onu kullansanıza.
Esinizin tutumu sert belki ondan diyemiyorlar adamı doldurmadan böyle böyle diyorlar her seferimde rahatsız oluyorum diyebilirsiniz iletişim kurabiliyorsunuz değil mi?
Ayrıca benim annemin 2.evliliği ve Allah razı olsun adam bize baba oldu kendi babamın yapmadığı faydayı gösterdi bize düğünümü de babam gibi başımda yaptı.
Öz üvey kimseyi ilgilendirmez o eşimin kayınpederi o kadinda sizin kayınvalideniz.
Söyle bir diş göz olarak okuyun yazınızı üslubunuz çok kötü cok
Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.
Özde üveyde olsa o insanlar bizim için el. Evlendik diye ailemiz oldular böyle ayrım yapmayın yazı yazma üslubunuz bile cirkin.
Hemde ne diye diyologa giriyorsunuz Allah size bir durum bahşetmiş onu kullansanıza.
Esinizin tutumu sert belki ondan diyemiyorlar adamı doldurmadan böyle böyle diyorlar her seferimde rahatsız oluyorum diyebilirsiniz iletişim kurabiliyorsunuz değil mi?
Ayrıca benim annemin 2.evliliği ve Allah razı olsun adam bize baba oldu kendi babamın yapmadığı faydayı gösterdi bize düğünümü de babam gibi başımda yaptı.
Öz üvey kimseyi ilgilendirmez o eşimin kayınpederi o kadinda sizin kayınvalideniz.
Söyle bir diş göz olarak okuyun yazınızı üslubunuz çok kötü cok
Peki sizce konu sahibinin kocası babasının eşi ile oturmak ister mi?Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi.
demiş yani yakın zamanlı sonradan ortaya çıkmış bi teyze üvey kv. kendi durumunuzla özdeşleştirmeniz gereksiz olmuş. buradaki konuda yeni kv denin bana bakın demesi komik ve saçma yani. adamın çocuklarını bakıp büyütüp evlendirmemiş ki kayınvalidecilik oynuyor. komik yani
bence konu sahibi bu absürt durumun ona dayatılmasına gıcık oluyor yoksa o da pekala farkındadır eşinin 50-60 yaşında hayatlarına giren kadınla yaşamak istemeyeceğiniPeki sizce konu sahibinin kocası babasının eşi ile oturmak ister mi?
Allah aşkına dertleri yok dert bulmak için kuruntu yapıyorlar ya.
Biraz akıl mantık lazım koca adam kabul eder mi bunu.
büyükleri kirmaya gerek yok bence eşine dese o zaten tavır koyar
Bence hiç konuyu açmayın. Kv de kenara çekin neden bu kadar ısrar ettiğini sorun önce. Zaten ev kalabalık beni nereye sigdiracaksin ya da tam olarak sizden beklentisi ne? İki erkek çocuğu bir de koca üç adam acaba temizlik vs kadını zorluyor ondan mı destekci arıyor? Duruma göre konu açılmayacak şekilde sert olarak uyarirsiniz. Ama bence ortalığı yaygaraya vermeden sessiz sedasız yapın. Kimsenin huzuru kaçmasın.Selam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?