Üvey Kaynana, içim şişti

Size iletişim bilgilerini atayım da ne olur siz bakın ona. Hem çok da seversiniz, bence tencere kapak da olursunuz. Ben Allah’ın bahşettiği bu ihsanı (!) size armağan etmek istiyprum. Çok dindarsınız ya hani, Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Bunu da biliyorsunuz. Alsanıza benim kayın ailesini. Hazır üvey babaya da alışkınsıbız. Ama durun tahmin edeyim sizin bakacak yeriniz bile yoktur. Kaynananızla yaşadığınıza adım gibi eminim. Ondan bu kabullenişiniz.

Ay ne münasebet, bi yaşıma daha girdim oğlunu evlendir gelinini al yanına de, ben kendime bakamıyorum kimseye bakamam de, ben düzenimi bozamam de, devam ederse ağzına geleni de.. Şaka bi yana valla kesin net kalp kırmadan konuşun valla yoksa başınız çok ağrır.

Ben tavır koyunca suç ama eşim koyunca değil mi? Yukarda hiç öyle demediniz ama. Bi fetva kitabı yazmadığınız kaldı

Ben hiç o topa bile girmem. Yani denemem bile. Olur da Aynı ev lafını bir gün eşim açarsa, herkes kendi yoluna derim. İlk eşimden aldattı diye boşandım. Bunu da keyfimi kaçırmamak için yaparım. Dünyanın en iyi insanı olsun yine aynı evde yaşamak bana zulüm geliyor

bakın bahsettiğim konu bu, üslubunuz çok itici ve cirkin. Yardım istiyorsunuz akıl istiyorsunuz vakit ayırıp akıl veriyoruz bize bile cemkiriyorsunuz.
Hayır kimseyle yaşamıyorum. Ayrıca dindar olduğumu nerden çıkardınız. Öyle gördüyseniz ne mutlu.
Büyüklere hürmet ederim evet. Üvey baba üvey anne bunlar doğru laflar değil.
O kadar çok isterdim mi babamın bize yaşattıklarını yasamanızı eğer yasasaydınız sonradan gelen annemin eşine neden üvey baba demeyeceğinizi yaptığı iyilikleri görüp duacisi olacağını yasamanızı isterdim.
Allah dağına göre kar veriyor arkadaşım sizin kalbiniz kötü saçma bir konuyla uğraşın durun.
Akıl edip eşinizle paylaşmıyor olmanız da cabası….

Durduk yerde nasıl sinirimi bozdu ya insana iyilikte yaramaz

Ben tavır koyunca suç ama eşim koyunca değil mi? Yukarda hiç öyle demediniz ama. Bi fetva kitabı yazmadığınız kaldı
Siz tavır koyunca sizi kaale almıyorlar işte kendiniz yazmışsınız. Çaresiz kalmışsınız sürekli aynı konuyu açıyor demişsiniz. Yanlış mı?
Eşiniz koysun. Belli ki sizi umursamıyorlar.

Bence sizin psikolojik destek almanız lazım.
Hem her şeyi yanlış anlıyor hem kuruntulu bir insansınız.
Ben fetva falan vermedim çünkü fetva onu algılayabilecek olana verilir

Eşine bu konuyu hemen aç.Şimdiden tedbirini al.Sen ve kimse bedava hizmetçi değil .Artık devir değişti.Gerçekten kimse kusura bakmasın. İsterse eşinin öz annesi olsun.

Bedava hizmetçi işte.

Ya insan yükü ağır kalabalık da öyle.
Misafir bile en fazla 3 gün.
Üçüncü gün insan düzenini arıyor.
Rahat etmek istiyor .
İyi bile olsa yardım bile etse her türlü kalabalık çekilmez. Özel hayat kalmaz.

Evlenmeye gözün kesiyor ev işi yapmaya mı kesmiyor desene

Ay ne güzel, gelinli bir adam bulup evlensin, hizmetçi gibi kullansın. Dünyanın en akıllı kadını mübarek

İdare et ne ya. Sizi ne sanıyor acaba...

Adamın üvey annesi karısının niye öz kaynanası olsun? Vefa borcu tartışması yok burda sizin durumunuz başka bu konu başka. Kayın peder kendine baksın diye birisiyle evlenmiş olması muhtemel. Kendileri bakacak olsa iki tane de eşantiyona niye baksınlar. İnsanların yaşı büyük olduğu için saygı duyulması gerekliliği saçma. Ne pis tipler var sırf yaşlı diye hürmet gösterilmez, bu da bu konunun tartışması değil zaten.
Ayrıca evde oğlu var, ondan yardım istesin niye elin kızının evini barkını değiştirmesini düşünebilirken yanındakine baskı kurmuyor? Az yiyip yardımcı da tutabilirler mesela.

Bu üye bakacak onlara. O ışığı verdi bana

Valla yukarda yazdığınız nasihat adı altındakş düşük bütçeli yorumlar da bana sizin kalbinizin iyilikten değil birine yaranma çabasından böyle olduğunu gösteriyor açıkça. Üslup meselesine gelecek olursak, şimdi kendi yorumlarınızı bir daha okuyun bakalım bi. Kendi üslubunuzun en normal yeri bile benim üslubuma üslupsuzluk konusunda tur bindirir.

Kadın baya eski kafalı imiş
Ne yapacakmış sizi

Benim kaynana da yalnızken söylüyor mutfakta genelde. Bende yalnız gitmiyorum evine diğer geline de hiç yalnızken gitmiyor. Bu psikolojik şiddet aynen.... Eşimle gidiyorum eşime de gel mutfakta dur başımızda diyorum...

Yerden göğe haklısın cok doğru uslubünüZ de tam yerinde oh benim içinde laf soktunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…