- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.381
- 598
Size iletişim bilgilerini atayım da ne olur siz bakın ona. Hem çok da seversiniz, bence tencere kapak da olursunuz. Ben Allah’ın bahşettiği bu ihsanı (!) size armağan etmek istiyprum. Çok dindarsınız ya hani, Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Bunu da biliyorsunuz. Alsanıza benim kayın ailesini. Hazır üvey babaya da alışkınsıbız. Ama durun tahmin edeyim sizin bakacak yeriniz bile yoktur. Kaynananızla yaşadığınıza adım gibi eminim. Ondan bu kabullenişiniz.Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.
Özde üveyde olsa o insanlar bizim için el. Evlendik diye ailemiz oldular böyle ayrım yapmayın yazı yazma üslubunuz bile cirkin.
Hemde ne diye diyologa giriyorsunuz Allah size bir durum bahşetmiş onu kullansanıza.
Esinizin tutumu sert belki ondan diyemiyorlar adamı doldurmadan böyle böyle diyorlar her seferimde rahatsız oluyorum diyebilirsiniz iletişim kurabiliyorsunuz değil mi?
Ayrıca benim annemin 2.evliliği ve Allah razı olsun adam bize baba oldu kendi babamın yapmadığı faydayı gösterdi bize düğünümü de babam gibi başımda yaptı.
Öz üvey kimseyi ilgilendirmez o eşimin kayınpederi o kadinda sizin kayınvalideniz.
Söyle bir diş göz olarak okuyun yazınızı üslubunuz çok kötü cok
Ben tavır koyunca suç ama eşim koyunca değil mi? Yukarda hiç öyle demediniz ama. Bi fetva kitabı yazmadığınız kaldıPeki sizce konu sahibinin kocası babasının eşi ile oturmak ister mi?
Allah aşkına dertleri yok dert bulmak için kuruntu yapıyorlar ya.
Biraz akıl mantık lazım koca adam kabul eder mi bunu.
büyükleri kirmaya gerek yok bence eşine dese o zaten tavır koyar
Ben hiç o topa bile girmem. Yani denemem bile. Olur da Aynı ev lafını bir gün eşim açarsa, herkes kendi yoluna derim. İlk eşimden aldattı diye boşandım. Bunu da keyfimi kaçırmamak için yaparım. Dünyanın en iyi insanı olsun yine aynı evde yaşamak bana zulüm geliyorAyy bu kv ne kafası yaşıyor aceba.
Kadın ne kadar uyanık evde 4 kişi var bakım isteyen hepsinin yükünü atacak üstüne kendide keyif yapacak. Resmen bedava hizmetçi arıyor.
İyi cevap vermişsiniz.
Tekrar konu açarsalar.
Bu konuda netim bir daha bu konuyu açıp isterseniz bir daha gelmem diye tehdit edin.
Ya da olur bir deneyelim diyip bir kaç gün kalıp kadına dünyayı dar edin. Hiç bir şeye elinizi sürmeyin. Yiyip içip ortalığa bırakın. Sürekli kadını yoracak şeyler isteyin. Hamur işi canım çekti aç diyin ne bileyim zor yemek isteyin. İş yaptırın. Ama bu söylediklerim zor bence kadın siz muhtemelen gelince her işe el atıp lezzetli yemekler sunumlar kahveler yapıyorsunuz hoşuna gidiyor, dibi düşüyor. Bu sultanlık hep sürsün istiyor. Elinizi yemek, bulaşık, temizlikten çekerseniz ısrar etmez belki. Yemeği yiyip toplama saati gezmeye gidin. Sabah geç kalkın kahvaltı hazırlansın diye bekleyin. Bıktırma politikası izleyin yani.
bakın bahsettiğim konu bu, üslubunuz çok itici ve cirkin. Yardım istiyorsunuz akıl istiyorsunuz vakit ayırıp akıl veriyoruz bize bile cemkiriyorsunuz.Size iletişim bilgilerini atayım da ne olur siz bakın ona. Hem çok da seversiniz, bence tencere kapak da olursunuz. Ben Allah’ın bahşettiği bu ihsanı (!) size armağan etmek istiyprum. Çok dindarsınız ya hani, Hediyeyi hediye etmek sünnettir. Bunu da biliyorsunuz. Alsanıza benim kayın ailesini. Hazır üvey babaya da alışkınsıbız. Ama durun tahmin edeyim sizin bakacak yeriniz bile yoktur. Kaynananızla yaşadığınıza adım gibi eminim. Ondan bu kabullenişiniz.
Siz tavır koyunca sizi kaale almıyorlar işte kendiniz yazmışsınız. Çaresiz kalmışsınız sürekli aynı konuyu açıyor demişsiniz. Yanlış mı?Ben tavır koyunca suç ama eşim koyunca değil mi? Yukarda hiç öyle demediniz ama. Bi fetva kitabı yazmadığınız kaldı
Namahrem mi?Eşinizin kardeşi bile değil.Ayni evde olmaz. Oğlunu evlendirsin o baksın ona.
Eşine bu konuyu hemen aç.Şimdiden tedbirini al.Sen ve kimse bedava hizmetçi değil .Artık devir değişti.Gerçekten kimse kusura bakmasın. İsterse eşinin öz annesi olsun.Selam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
En son dün milletin içinde beraber yaşasak nasıl olur dedi. Ben de biriyle yaşamak istersem o kendi annem olur. Kendi annemle bile ayrı düzenimiz var, aynı evde uzun süre olmuyor. Herkes kendi evinde dursun dedim. Ee ben eski kafalıyım, biz öyle gördük, ben kaynanama baktım. Biraz idare etsen dedi.” Ben de yok ben almayım. Ama eşim istiyorsa sizinle ayrı yaşayabilir, babasının hakkı var sonuçta dedim. Sustu. Ama biliyorum, seneye yine açılacak bu konu.
Eşime anlatmadım çünkü o yokken karı koca yanlarına gelelim diye yalvarıyorlar bana. Ona ağzını açan yok. Eşim olur da böyle bir şey yaparsa ayrılırım zaten. Kaynana, kayınbaba, kazık kadar iki adam ve kocamla aynı evde yaşayacağım. Oooldu. Birde Kocaman şehri bırakıp minicik ilçede ne yapayım. Of cidden yazarken bile sinir oluyorum. Bu konuyu eşime açmalı mıyım? Ya da aynı konular açılmasın diye nasıl bir cevap vermem lazım. Kendi kaynanam bile değil ya bu kadın.
Bedava hizmetçi işte.Üvey kaynana: Birlikte yaşayalım.
Konu sahibi: Ev ev üstüne olmaz.
Üvey kaynana: Biraz idare etsen olmaz mı?
Hayatimda daha salak bir cevap duymadim.Neyi idare edeceksiniz ay? Gel evimi temizle, bana yemek yap, ütü yap diyor sağlıklı kadın.
Eşinize olduğu gibi anlatın. Net olun asla rızanız olmadığını, kazik kadar üvey kayınla aynı evde olmayacağınızı söyleyin.
Deli mi ne ya?
Ya insan yükü ağır kalabalık da öyle.Ben hiç o topa bile girmem. Yani denemem bile. Olur da Aynı ev lafını bir gün eşim açarsa, herkes kendi yoluna derim. İlk eşimden aldattı diye boşandım. Bunu da keyfimi kaçırmamak için yaparım. Dünyanın en iyi insanı olsun yine aynı evde yaşamak bana zulüm geliyor
Adamın üvey annesi karısının niye öz kaynanası olsun? Vefa borcu tartışması yok burda sizin durumunuz başka bu konu başka. Kayın peder kendine baksın diye birisiyle evlenmiş olması muhtemel. Kendileri bakacak olsa iki tane de eşantiyona niye baksınlar. İnsanların yaşı büyük olduğu için saygı duyulması gerekliliği saçma. Ne pis tipler var sırf yaşlı diye hürmet gösterilmez, bu da bu konunun tartışması değil zaten.Kaynananın kayınpederin ozu üveyi olmaz ya tavrınız tutumunuz çok yanlış.
Özde üveyde olsa o insanlar bizim için el. Evlendik diye ailemiz oldular böyle ayrım yapmayın yazı yazma üslubunuz bile cirkin.
Hemde ne diye diyologa giriyorsunuz Allah size bir durum bahşetmiş onu kullansanıza.
Esinizin tutumu sert belki ondan diyemiyorlar adamı doldurmadan böyle böyle diyorlar her seferimde rahatsız oluyorum diyebilirsiniz iletişim kurabiliyorsunuz değil mi?
Ayrıca benim annemin 2.evliliği ve Allah razı olsun adam bize baba oldu kendi babamın yapmadığı faydayı gösterdi bize düğünümü de babam gibi başımda yaptı.
Öz üvey kimseyi ilgilendirmez o eşimin kayınpederi o kadinda sizin kayınvalideniz.
Söyle bir diş göz olarak okuyun yazınızı üslubunuz çok kötü cok
Bu üye bakacak onlara. O ışığı verdi banaAdamın üvey annesi karısının niye öz kaynanası olsun? Vefa borcu tartışması yok burda sizin durumunuz başka bu konu başka. Kayın peder kendine baksın diye birisiyle evlenmiş olması muhtemel. Kendileri bakacak olsa iki tane de eşantiyona niye baksınlar. İnsanların yaşı büyük olduğu için saygı duyulması gerekliliği saçma. Ne pis tipler var sırf yaşlı diye hürmet gösterilmez, bu da bu konunun tartışması değil zaten.
Ayrıca evde oğlu var, ondan yardım istesin niye elin kızının evini barkını değiştirmesini düşünebilirken yanındakine baskı kurmuyor? Az yiyip yardımcı da tutabilirler mesela.
Valla yukarda yazdığınız nasihat adı altındakş düşük bütçeli yorumlar da bana sizin kalbinizin iyilikten değil birine yaranma çabasından böyle olduğunu gösteriyor açıkça. Üslup meselesine gelecek olursak, şimdi kendi yorumlarınızı bir daha okuyun bakalım bi. Kendi üslubunuzun en normal yeri bile benim üslubuma üslupsuzluk konusunda tur bindirir.bakın bahsettiğim konu bu, üslubunuz çok itici ve cirkin. Yardım istiyorsunuz akıl istiyorsunuz vakit ayırıp akıl veriyoruz bize bile cemkiriyorsunuz.
Hayır kimseyle yaşamıyorum. Ayrıca dindar olduğumu nerden çıkardınız. Öyle gördüyseniz ne mutlu.
Büyüklere hürmet ederim evet. Üvey baba üvey anne bunlar doğru laflar değil.
O kadar çok isterdim mi babamın bize yaşattıklarını yasamanızı eğer yasasaydınız sonradan gelen annemin eşine neden üvey baba demeyeceğinizi yaptığı iyilikleri görüp duacisi olacağını yasamanızı isterdim.
Allah dağına göre kar veriyor arkadaşım sizin kalbiniz kötü saçma bir konuyla uğraşın durun.
Akıl edip eşinizle paylaşmıyor olmanız da cabası….
Durduk yerde nasıl sinirimi bozdu ya insana iyilikte yaramaz
Kadın baya eski kafalı imişSelam hanımlar. Kayınbabam, kayınvalide vefat edince tekrar evlendi. (Maalesef) evlendiği kadının bekar bir oğlu var. Haliyle o da onlarla yaşıyor. Eşimin de bekar bir kardeşi var. İki bayramdır sürekli bir beraber yaşama muhabbeti açılıyor. Kadın beni öldürecek artık. Tamam çpk iyi biri ama eşim yokken hemen “bu taraflara gelseniz, beraber yaşasak” diye başlıyor ama ciddi ciddi söylüyor bunu. Kaynanasına bakan gelinleri anlatıyor. Kendi gelini yok haliyle beni kendi gelini sandi sanırım. İçim şişiyor artık bu muhabbetten.
En son dün milletin içinde beraber yaşasak nasıl olur dedi. Ben de biriyle yaşamak istersem o kendi annem olur. Kendi annemle bile ayrı düzenimiz var, aynı evde uzun süre olmuyor. Herkes kendi evinde dursun dedim. Ee ben eski kafalıyım, biz öyle gördük, ben kaynanama baktım. Biraz idare etsen dedi.” Ben de yok ben almayım. Ama eşim istiyorsa sizinle ayrı yaşayabilir, babasının hakkı var sonuçta dedim. Sustu. Ama biliyorum, seneye yine açılacak bu konu.
Eşime anlatmadım çünkü o yokken karı koca yanlarına gelelim diye yalvarıyorlar bana. Ona ağzını açan yok. Eşim olur da böyle bir şey yaparsa ayrılırım zaten. Kaynana, kayınbaba, kazık kadar iki adam ve kocamla aynı evde yaşayacağım. Oooldu. Birde Kocaman şehri bırakıp minicik ilçede ne yapayım. Of cidden yazarken bile sinir oluyorum. Bu konuyu eşime açmalı mıyım? Ya da aynı konular açılmasın diye nasıl bir cevap vermem lazım. Kendi kaynanam bile değil ya bu kadın.
Benim kaynana da yalnızken söylüyor mutfakta genelde. Bende yalnız gitmiyorum evine diğer geline de hiç yalnızken gitmiyor. Bu psikolojik şiddet aynen.... Eşimle gidiyorum eşime de gel mutfakta dur başımızda diyorum...Ben de sizin gibi düşünüyorum. Konu sahibi çok sabırlıymiş.Ayrica üvey olsun gerçek kv olsun ,neden bu lafları sadece gelin kişisine yalnızken söylüyorlar? Enn sinir olduğum şeydir bu.Sırf bu sebeple yüzünden kv ile yalnız konuşmuyorum.Bu da bir psikolojik şiddet bana göre.Uvey kv bana bunları deseydi ,siz kendi oğlunuzu evlendirince o hayalleri kurarsınız derdim.Esime de anlatırdım.Ay Allahim ya ne kv ler var ,hem de üvey, eşinde hic bir hakki yok vs ...
Yerden göğe haklısın cok doğru uslubünüZ de tam yerinde oh benim içinde laf soktunuz....Ben hiç o topa bile girmem. Yani denemem bile. Olur da Aynı ev lafını bir gün eşim açarsa, herkes kendi yoluna derim. İlk eşimden aldattı diye boşandım. Bunu da keyfimi kaçırmamak için yaparım. Dünyanın en iyi insanı olsun yine aynı evde yaşamak bana zulüm geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?