Baba tarafından uveylik aldatma degil de ne annem kendi kendine mi yapti diyosun? Ben annem mi babam mi uvey yazmadım asla öyle bir şey de düşünmem hastanede karismis olma ihtimaline karsi sordum. Hatta annemin hamilelik fotolari var hamilelik hikayeleri var falan da.dedim
anlaşamıyoruz sanırım..
ben zaten siz hamilelik fotoları falan var deyince ben babadan olabilir dedim.. illa aldatma mı olması lazım.. annenizin ikinci evliliği olabilir vs..
siz babama benziyorum zaten babadan olamaz dediğiniz içinde anne tarafından mı diye sordum.. zira hastanede karışmış olsanız babanıza benzemezdiniz..
ha bunların hiçbiri de olmayabilir kan grupları uzmanı değiliz sonuçta burda fikir alışverişi yapmak istediniz bizde ihtimalleri yazdık..
belkide annenizin kan grubunu yanlış biliyorsunuzdur diyede yazdım defalarca..
fazla fevrisiniz en iyisi gidip bir doktora danışın bu kan grubu olayını yinede ikna olmayacaksanız babanızdan dna yaptırın..
Canim bizde cok sasirmistik ilk duydugumuzda. Ehliyet almak icin kan verdigimizde ogrendik 0 oldugunu. Fakat aile de bi cok kiside var. Yanlis biliyorum desem herkesinkini mi yanlis bilcem. Ben acikcasi anlamiyorum ama cok kiside varSizin konu daha çok şaşırttı beni AB grubundan 0 çocuk olma ihtimali yok diye biliyorum hastanede karıştı mi ki
Off nolur siz yorum yapmayın yani vur deyince öldüren birisiniz belli sabah sabah sinirlerimi ziplattiniz gidin kendi anneninizin kac evliligi var onu arastirin ama benim annem 1 kere evlendi
Bilemiyorum ki valla nerden aldi falan anlamam acikcasi. Ailece kanimiz bozuk sanirim :)Anneniz A0 dır ordan sıfır ı almistir
Anladım umarım AB dir. Nedensr hala 0 - diye aklımda kalmis gibi geliyo
7 kocalı hürmüz canım benim annem ve bu durum beni hiç gocundurmuyor..
Iyi ne mutlu sana midenle mutluluklar ama ben vefat etmis dünyanın en iyi insanı anneme malın biri yüzünden laf kondurmam
arkadaşım itinayla kib ledim..
sanırım senin destek alman lazım karşılıklı konuşmayı bile sürdüremiyorsun fazla fevri ve fazlaca terbiyesizce konuşuyorsun..
kendinle barışık olmanı tavsiye ederim zira bu çıkışların hayatının geri kalınında seni mutsuz eder...
Yaaa kışkırt kışkırt olgun bir insan gibi değil de seviyesiz pis bi insan gibi konus sonra cok fevrisin cok fivrisin. Aferin sana aptal
Mendel çaprazı denilen bir sistem var. Bu sisteme göre senin B (+) olman imkansız. Ama bu üvey olduğun anlamına gelmiyor. Belki babanın kan grubu yanlış yazılmıştır. AB(+) olabilir. İyice araştırmadan hemen üvey olduğun fikrine kapılma. Bak annenin hamilelik fotoğrafları falan da varmış.Kafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa
Canim bizde cok sasirmistik ilk duydugumuzda. Ehliyet almak icin kan verdigimizde ogrendik 0 oldugunu. Fakat aile de bi cok kiside var. Yanlis biliyorum desem herkesinkini mi yanlis bilcem. Ben acikcasi anlamiyorum ama cok kiside var
Valla ben A Rh(+), eşim 0 Rh(-) kızımız B Rh(+), sizin dediğiniz duruma göre ileride kızımın da böyle düşünmesi muhtemel. Bence sizin mantığınızda bir yanlışlık var.
Konu sahibi arkadasim, eksi sozlukten kan grubu diye arattir zilyon tane insanin zamanında yanlış ölçülmus olabiliyor yani. Sizinkilerinki de yanlış olmuş olabilir. Ama A VE 0 kan gruplarina sahip ciftin b grubu çocukları olamaz.
Valla ben A Rh(+), eşim 0 Rh(-) kızımız B Rh(+), sizin dediğiniz duruma göre ileride kızımın da böyle düşünmesi muhtemel. Bence sizin mantığınızda bir yanlışlık var.
"Kalıtım ve kan grubu konusunu bir örnekle ele alırsak, A Rh(-) grubundan biri ile 0 Rh(+) grubu taşıyan birinin birleşmesinden olacak çocukların kan grupları A Rh(+), A Rh(-), 0 Rh(+) ve 0 Rh(-) olabilir. Eğer tahlillerde bir hata yoksa bu çiftin çocukları B veya AB grubu olamaz. Eğer ortada B veya AB grubundan bir çocuk varsa, bu çocuğun o çiftin çocuğu olması mümkün değildir. " alıntıdır.
Kızınızın kanı doğru mu eminsiniz yani doktor bişey demedi mi. Bu konuları merak ettiğim için sorup dahil oluyorum.
Ondan soruyorum yani
Böyle bir şey mümkün olamaz bunu bizim mantığımız değil bilim açıklıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?