üvey miyim sizce?

anlaşamıyoruz sanırım..
ben zaten siz hamilelik fotoları falan var deyince ben babadan olabilir dedim.. illa aldatma mı olması lazım.. annenizin ikinci evliliği olabilir vs..
siz babama benziyorum zaten babadan olamaz dediğiniz içinde anne tarafından mı diye sordum.. zira hastanede karışmış olsanız babanıza benzemezdiniz..

ha bunların hiçbiri de olmayabilir kan grupları uzmanı değiliz sonuçta burda fikir alışverişi yapmak istediniz bizde ihtimalleri yazdık..
belkide annenizin kan grubunu yanlış biliyorsunuzdur diyede yazdım defalarca..

fazla fevrisiniz en iyisi gidip bir doktora danışın bu kan grubu olayını yinede ikna olmayacaksanız babanızdan dna yaptırın..

Off nolur siz yorum yapmayın yani vur deyince öldüren birisiniz belli sabah sabah sinirlerimi ziplattiniz gidin kendi anneninizin kac evliligi var onu arastirin ama benim annem 1 kere evlendi

Sizin konu daha çok şaşırttı beni AB grubundan 0 çocuk olma ihtimali yok diye biliyorum hastanede karıştı mi ki
Canim bizde cok sasirmistik ilk duydugumuzda. Ehliyet almak icin kan verdigimizde ogrendik 0 oldugunu. Fakat aile de bi cok kiside var. Yanlis biliyorum desem herkesinkini mi yanlis bilcem. Ben acikcasi anlamiyorum ama cok kiside var

Off nolur siz yorum yapmayın yani vur deyince öldüren birisiniz belli sabah sabah sinirlerimi ziplattiniz gidin kendi anneninizin kac evliligi var onu arastirin ama benim annem 1 kere evlendi

7 kocalı hürmüz canım benim annem ve bu durum beni hiç gocundurmuyor..

Ben 23 yıl boyunca kan grubumu yanlış bilmiş biri olarak, bir yanlışlık olabileceğini düşünüyorum. Benim de nüfus cüzdanımda farklı yazıyordu. İş değiştirirken öylesin yaptırdığım bir kan testinde öğrendim. Önce kendi kan testinizi tekrar yaptırın. Her yer yapar bunu. Sağlık ocağı, poliklinik vs. Eğer aynıysa kan grubunuz, babanızınkine bakılması lazım. Nasıl ikna edersiniz o kısmı bilemiyorum tabii.

Iyi ne mutlu sana midenle mutluluklar ama ben vefat etmis dünyanın en iyi insanı anneme malın biri yüzünden laf kondurmam

arkadaşım itinayla kib ledim..
sanırım senin destek alman lazım karşılıklı konuşmayı bile sürdüremiyorsun fazla fevri ve fazlaca terbiyesizce konuşuyorsun..
kendinle barışık olmanı tavsiye ederim zira bu çıkışların hayatının geri kalınında seni mutsuz eder...

Yaaa kışkırt kışkırt olgun bir insan gibi değil de seviyesiz pis bi insan gibi konus sonra cok fevrisin cok fivrisin. Aferin sana aptal

Yaaa kışkırt kışkırt olgun bir insan gibi değil de seviyesiz pis bi insan gibi konus sonra cok fevrisin cok fivrisin. Aferin sana aptal

ya cidden yaşınız mı çok küçük acaba karşılıklı konuşmayı başaramıyorsunuz.. gençliğinize vericem öyleyse..
kendinizi hep bu şekilde mi ifade ediyorsunuz yoksa..
yuhh, mal, aptal gibi kelimeler kullanarak mı konuşursunuz genelde.. bir bayanın ağzına yakışmayacak tabirler bunlar..

Mendel çaprazı denilen bir sistem var. Bu sisteme göre senin B (+) olman imkansız. Ama bu üvey olduğun anlamına gelmiyor. Belki babanın kan grubu yanlış yazılmıştır. AB(+) olabilir. İyice araştırmadan hemen üvey olduğun fikrine kapılma. Bak annenin hamilelik fotoğrafları falan da varmış.

Canim bizde cok sasirmistik ilk duydugumuzda. Ehliyet almak icin kan verdigimizde ogrendik 0 oldugunu. Fakat aile de bi cok kiside var. Yanlis biliyorum desem herkesinkini mi yanlis bilcem. Ben acikcasi anlamiyorum ama cok kiside var

Ailede birçok kişide var derken nasıl yani başka kardeşlerde mi 0 var

Valla ben A Rh(+), eşim 0 Rh(-) kızımız B Rh(+), sizin dediğiniz duruma göre ileride kızımın da böyle düşünmesi muhtemel. Bence sizin mantığınızda bir yanlışlık var.

Konu sahibi arkadasim, eksi sozlukten kan grubu diye arattir zilyon tane insanin zamanında yanlış ölçülmus olabiliyor yani. Sizinkilerinki de yanlış olmuş olabilir. Ama A VE 0 kan gruplarina sahip ciftin b grubu çocukları olamaz.
Bu is mantik isi degil, mendel, genotip, fenotip olaylari

Valla ben A Rh(+), eşim 0 Rh(-) kızımız B Rh(+), sizin dediğiniz duruma göre ileride kızımın da böyle düşünmesi muhtemel. Bence sizin mantığınızda bir yanlışlık var.

"Kalıtım ve kan grubu konusunu bir örnekle ele alırsak, A Rh(-) grubundan biri ile 0 Rh(+) grubu taşıyan birinin birleşmesinden olacak çocukların kan grupları A Rh(+), A Rh(-), 0 Rh(+) ve 0 Rh(-) olabilir. Eğer tahlillerde bir hata yoksa bu çiftin çocukları B veya AB grubu olamaz. Eğer ortada B veya AB grubundan bir çocuk varsa, bu çocuğun o çiftin çocuğu olması mümkün değildir. " alıntıdır.

Kızınızın kanı doğru mu eminsiniz yani doktor bişey demedi mi. Bu konuları merak ettiğim için sorup dahil oluyorum.
Ondan soruyorum yani

Ayy evet ben de küçüklüğümden beri kanımı hep a+ biliyorum ilk doğumdan sonra tevaffuken öğrendim ki a negatif uyusmazlik var yani geç kalmadan öğrenmiş oldum iğnemi olmuştum . Kan grubunu bilince tekrar bakmamıştık

Evet doğru, çünkü bebeklik döneminde sarılık sebebiyle bir kaç kere test yapıldı. Ve kızım eşimin kopyası adeta :)) "mümkün değildir" ifadesi demek ki doğru değil. Aksi bir durumu düşünmek bile çok çirkin çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…