üvey miyim sizce?

Hep 0- derler yaa

Benim babam ab+ annem a+ erkek kardesim 0- kardesim uvey mi yani:)

Anneniz A0 dır ordan sıfır ı almistir
Yine vikipediye göre
Evet annene 0-, a-, b-, ab- kan verebilirmis ama bu genel olarak doğru ise de uzun dönem kan bağışı gerektiren kişilere kendi kan gruplarının aynısının verilmesi zorunludur diyor.

Anladım umarım AB dir. Nedensr hala 0 - diye aklımda kalmis gibi geliyo

Yuhhhh babadan üveylik nedir yaa. Saçmalamayın lütfen. Babama daha xok benziyorum ayrıca hem hastanede karisma durumundan bahsettim ben evlatlik.almadan değil

yuhh nasıl bir tabir yahu..
hastanede karışma evlatlık vs.. babanıza benziyorsanız zaten neden üvey olduğunuzu düşündünüz ki ?
defalarca yazdım annenizin kan grubunu yanlış biliyosunuzdur diye..
kaldı ki bende evlatlık olduğunuzu falan söylemedim nerden vardınız bu kanıya acaba?

Nasil bir tabir biliyo musunuzz? Vefat etmis annem konusunda cok hassasim ve Anneniz babnizi aldatmis olabilire verilecek bir tabir saygisiz bir cevaba verilebilecek bir tabir. Annemden hayatta hiçbir zaman suphem olmaz inanilmaz mükemmel bir es ve anneydi yabanci biri için bu kadar kolayverilen cevaba karsilik bir tabir

Ben de dediginiz gibi biliyordum ondan supheye düştüm. Kardesimin kan grubu babaminkiyle ayni ama annemi hatielamiyorum istee:/

Keske benim de sormaya cesaretim olsa

belki annenizin kan grubunu yanlıs biliyorsunuzdur. bildigim o dan mecburen 0 gelir. babanız A imiş. eger babanız AO sa size ya 0 ya da A gelir, AA ise mecburen A gelir. bu şartta B olmanız imkansız gibi. bi yerde yanlıs anlasılma vardır

Ayy yeter sıkıldım güldüm cevaplarina geceden beri sakin olayim diyorum ama acin bi tarafniza gülün düzgünccevap verecekseniz verin vermeyecekseniz okuyup geçin. Niye kendime dert arayayim sandiginizdan daha fazla sorunlarım var. Aklimda supheler var ve insanlarla bunu paylastim bilgisi olanlar vardir diye sen ne alaka yani

allah aşkına yapmayın aldatma vs nerde geçiyor kelimelerimde.. ayrıca öyle düşünüyor olsam öyle ifade ederdim..
annenize allah rahmet eylesin..
üvey olma ihtimaliniz olduğunu düşünen sizsiniz.. o zaman sadece anneden üveyliği mi düşünüyorsunuz?
hastanede karışsanız iki taraftan da üvey olursunuz.. nasıl bir üveylik düşündünüz o zaman açıklarmısınız ben pek anlayamadım..

Her mesajda annem vefat etti yazmaktan yoruldum ama annem vefat etti dna yaptirmaya gücüm cesaretim olsaydi yaptirirdim

benim kardeşiminde bizden farklı ama nadir olarak olabiliyormuş...kardeşimde çok takılmıştı ama tıbbi açıklaması var merak etme...mesela 0 ın yanında gözükmeyen b olabilir ve sen onu almış olabilirsin..

Baba tarafından uveylik aldatma degil de ne annem kendi kendine mi yapti diyosun? Ben annem mi babam mi uvey yazmadım asla öyle bir şey de düşünmem hastanede karismis olma ihtimaline karsi sordum. Hatta annemin hamilelik fotolari var hamilelik hikayeleri var falan da.dedim

Annenin kan grubuyla ilgili tek hatırladığın şey en az bulunan kan grubu olması ise en az bulunan kan grubu AB RH negatiftir. Büyük ihtimalle anneniz AB RH negatifti.

Bu arada benim annem AB RH pozitif babam O RH pozitif ben B RH pozitifim.

Eşim O negatif ve ailede tek negatif o ve teyzesi. Kızlarımının ikiside O pozitif oldular.

Babam AB annem O
4 kardeşiz.iki kardeş A,diğer ikisi B grubu
sizin anne yada baba birinin grubu AB dir

Ben A pozitif eşim B pozitif kızım 0 pozitif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…