eşimin ve benim kan grubumuz A Rh(+) iki çocuğumun da kan grubu A Rh(-). eşim araştırdı ailelerde Rh (-) lik varsa olabiliyormuş.Kafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa
İmkansız değil verdiğim siteyi incelerseniz...Sizinki 0 olabilir demekki anneniz AO babanız BO ama konu sahibinin ki imkansız. Tabi ben hala yanlış bilindigini düşünüyorum
kan grubu ebeveynlerden bırınde O ise cocuk sadece AB olamaz..Onun dısında A,B,O olabılır...Sizinki 0 olabilir demekki anneniz AO babanız BO ama konu sahibinin ki imkansız. Tabi ben hala yanlış bilindigini düşünüyorum
Babamin ehliyetinde A yazıyor yanlis yapildiysa bile gidio acaba yanlis mi diye baktirmaz kii:/
onun tersi de eşimin başına gelmişti. eşimin kan grubu A Rh(+) iken tahlil yapılıyor A Rh(-) çıkıyor eşim ısrar edip tahlili yeniletiyor ve ikinci testte ARh(+) çıkıyor ısrar etmese yanlış sonucu vereceklerdi. yanlış kan verilmesinden ben de korkarım. bana bir kez kan grubu testi yapıldı bana çok kan verildi yaşadığıma göre benim sonuç doğruymuş :)Benimde ehliyet için aldığım sağlık raporunda kan grubum A+ yazıyordu hatta ehliyetime bile A+ olarak yazıldı. Yaklaşık 10 yıl sonra rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldım, orada kan aldılar ve kan grubuma bakmışlar yine de kan lazım olursa diye, eşim sonucu almaya gitmiş bakmış ki kağıtta A- yazıyor. Yanlış oldu sanırım eşimin kan grubu A+ demiş eşim 4 kez bakmışlar kan grubuma ve sonuç A- raporda yanlış yazılmış ya da yanlış bakılmış bilemiyorum. İşin en kötü yanı da ben kan grubum A+ eşimin AB+ olduğu için evlenirken kan uyuşmazlığı için tekrar test yapmadık çünkü sonuçta kan gruplarımızı zaten biliyorduk. Ama gel gör ki benim asıl kan grubum A- çıkınca eşimde aramızda kan uyuşmazlığının olduğunu da öğrenmiş olduk. Tabii bir de o 10 yıl içinde Allah'tan kan gerekmemiş bana zira hastalıktan değil yanlış kandan giderdim herhalde.
Tabi ama 2. Çocukta anneniz hiç bundan bahsetti mi?
yıllarca kardeşimde senin gibi hisetti çünkü 0 idi kan grubu ailede böle bişi yoktu biz anne babamızın kanını almıştık bi tek o farklıydı birde benzemiyor bize değişikti boy olarak ten rengi olarak her şey farklı oklar karışmayı gösteriyorduen sonunda dayanamadı annem babam ve kendi kan tahlili yaptırdı meğer hatalı olna kardeşiminkiymiş ab olaralk tespit ettilerde rahatladı kendisi
Hayır gerek görmedi doktor .Bak şimdi bende şüphede kaldım .Karistimi acaba hastanede.Gerçi aynı babaya benziyo ama.Belkide tip adına mucizeyizdir.sizin negatif galiba..kan uyuşmazlığı falan için birşey yapıldımı ..
Özür dilerim.. Ama merak ettim neden üvey olmak isterdiniz ?
Yanlız mesela b- de zor bulunan bir kan
O yüzden annenizin kan grubunu sağlık evraklarından falan öğrenmelisiniz
Siz bence boşuna evham yaptınız çünkü daha net bilmiyorsunuz bile annenizinkini
Benimkinin yanlış olduğunu düşünmüyorum ama belki babaminki yanlıştır. Çünkü benim hem hastanede yaptırdigimiz testlerle hem dr kan verdiğmde kizilaydan gelen belgeyle bakıldı
Canım annen için Allah rahmet eylesin,annenin tahlilleri,sağlık raporu,yada hastane kaydı vs.gibi belgeler elinizdeyse buralarda yazabilir kan gurubu,ayrıca ben B-,eşim A + kızım B- oldu yani benimle aynı,büyük ihtimalle annenin kan gurubuda B- tir,bende bu gurubun zor bulunduğunu biliyorum,burdan aklında kalmıştır...
zaten annenizin hamileyken fotosunu vs görmüşsünüz üveylik varsa sadece babadan olabilir..
çocuğa baskın olan kan grubu geçer diye biliyorum.. genelde baba ile aynı grup oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?