- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Gercekten :) ve aile de bi cok kisi boyle 2 teyzem bazi kuzenlerim. Anne babalarindan farkli kan gruplarigerçekten mi
Kesinlikle. Cunku cok konusu oldu ailede. EminimEmin misin ?
Gercekten :) ve aile de bi cok kisi boyle 2 teyzem bazi kuzenlerim. Anne babalarindan farkli kan gruplari
Annen AB Rr baban AO veya AA Rr olsa 0 negatif , negatif kismi geliyoda sifir kismi nerden geliyo onu pek anlamadmKesinlikle. Cunku cok konusu oldu ailede. Eminim
Sizde durum soyle A0 ve B0 o yuzden cocugunuz 00 olabiliyofarklı olabilir,benim A ,eşimin B, kızımın O hepimizin farklı ama bu şekilde olması mümkün tıbben,ama anne A baba AB ise çocuk O olamaz diye biliyorum.siizn kan gurubunuz nedir peki
Benim a+ bi tek kardesimde olsaydi bu durum ilginc olabilirdi ama teyzemler ve kuzenlerimde de var.farklı olabilir,benim A ,eşimin B, kızımın O hepimizin farklı ama bu şekilde olması mümkün tıbben,ama anne A baba AB ise çocuk O olamaz diye biliyorum.siizn kan gurubunuz nedir peki
Valla hic bilmiyorum anlamamki. Ama eminim kan gruplarindanAnnen AB Rr baban AO veya AA Rr olsa 0 negatif , negatif kismi geliyoda sifir kismi nerden geliyo onu pek anlamadmsifir demek 00 dir cnku
Sizde durum soyle A0 ve B0 o yuzden cocugunuz 00 olabiliyo
Evet haklisinzevet bzideki durum böyle ama söz konusu kişilerde AB AO ise doğabilecek çocuklar AA,AB,AO,BO olur ki sadece O olmaz gibi gözüküyor ,şaşırdım doğrusu
Annem ab pozitifmis babam 0 (_) sordum şimdi
Böyle yazıyorBulmus mu kan grubu ile ilgili belgeyi
bazı ınsanda kan grubu degısıyorEğer anneninizin ve babanınızn kan gruplarından eminseniz, sizin B olma ihtimaliniz yok.
Anneniz 0 rh negatif ise; genotip 00 (--)
Babanız A rH pozitif ise olasılıklar şu şekildedir , genotip AA ++ , A0 +- ,
Bu çiftten olan çocukların kan grupları ise şu şekilde olabilir; A Rh pozitif, A Rh negatif, 0 Rh negatif ve O rh pozitif
Kesinlikle ve kesinlikle B grubuna dahil olamazsın.
Ama şöyle bir şey var, ben kendimi sıfır zannediyordum öyle aklımda kalmış 14 yaşımda bir test yaptırdım bir baktım A rh pozitifmisim. Önce annenin babanın kan gruplarından emin ol belgleleriyle sonra şüphelebilirsin.
Bu arada;
Babanın kan grubu baskın değildir.
Kann grubu zamanla değişmez.
bazı ınsanda kan grubu degısıyor
google amcaya kan grubu degısır mı dıye bı sor ıstersen
annemınkı degıstı
Kafayı yicem annemin kan grubu 0(-) babamın kan grubu A (+) kardeşim de babamla aynı ama ben B (+) im( babaminkini ehliyetinde gordum anneminkinin de en zor bulunan kan olduğunu hatta 0- olduğunu hatırlıyorum ben niye böyleyim annemin hamilelik resimleri var günlüğünde bugün kızımı dogdum yaziyo hatta doğum bilekligim ve raporum da var annem saklamis kimseye soramiyorum daa
bazı ınsanda kan grubu degısıyor
google amcaya kan grubu degısır mı dıye bı sor ıstersen
annemınkı degıstı
annem cok sukur nakıl falan olmadıİlik nakli ya da karaciğer naklinde değişebiliyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?