üvey miyim sizce?

Gercekten :) ve aile de bi cok kisi boyle 2 teyzem bazi kuzenlerim. Anne babalarindan farkli kan gruplari

farklı olabilir,benim A ,eşimin B, kızımın O hepimizin farklı ama bu şekilde olması mümkün tıbben,ama anne A baba AB ise çocuk O olamaz diye biliyorum.siizn kan gurubunuz nedir peki

Benim kuzenimin de ayni boyle. Ama eminiz onlarin cocugu, kendisi dayimin da kopyasi. Ben birgun aaa ama nasil olur imkansiz filan derken yengemden sak diye cevabi yemisligim var Sanki kadina dayimi aldattin dedik haa, belki cocugun kani karismistir dikkat edin diye dedik aldik agzimizin payini

Yani konu sahibesi uzulme ben bakmistim o zaman cok nadir de olsa farkli kan gruplari olabiliyormus.

farklı olabilir,benim A ,eşimin B, kızımın O hepimizin farklı ama bu şekilde olması mümkün tıbben,ama anne A baba AB ise çocuk O olamaz diye biliyorum.siizn kan gurubunuz nedir peki
Sizde durum soyle A0 ve B0 o yuzden cocugunuz 00 olabiliyo

Benim a+ bi tek kardesimde olsaydi bu durum ilginc olabilirdi ama teyzemler ve kuzenlerimde de var.

evet bzideki durum böyle ama söz konusu kişilerde AB AO ise doğabilecek çocuklar AA,AB,AO,BO olur ki sadece O olmaz gibi gözüküyor ,şaşırdım doğrusu
Evet haklisinz

Eğer anneninizin ve babanınızn kan gruplarından eminseniz, sizin B olma ihtimaliniz yok.
Anneniz 0 rh negatif ise; genotip 00 (--)
Babanız A rH pozitif ise olasılıklar şu şekildedir , genotip AA ++ , A0 +- ,
Bu çiftten olan çocukların kan grupları ise şu şekilde olabilir; A Rh pozitif, A Rh negatif, 0 Rh negatif ve O rh pozitif
Kesinlikle ve kesinlikle B grubuna dahil olamazsın.

Ama şöyle bir şey var, ben kendimi sıfır zannediyordum öyle aklımda kalmış 14 yaşımda bir test yaptırdım bir baktım A rh pozitifmisim. Önce annenin babanın kan gruplarından emin ol belgleleriyle sonra şüphelebilirsin.

Bu arada;
Babanın kan grubu baskın değildir.
Kann grubu zamanla değişmez.

bazı ınsanda kan grubu degısıyor
google amcaya kan grubu degısır mı dıye bı sor ıstersen
annemınkı degıstı

bazı ınsanda kan grubu degısıyor
google amcaya kan grubu degısır mı dıye bı sor ıstersen
annemınkı degıstı

Çok teşekkür ederim, bir iki ders aldım bu konuyla alakalı, hiç bahsedilmedi,
ama çok çok nadir de olsa olabiliyormuş galiba, yabancı kaynaklardan araştıracağım iyice
hala inanasım yok iyice bir bakayım

Birinin aynı sizin durumunuzda olduğunu duymuştum. Direkt anne ve babasına sormuş. Şok olmuşlar. Doktora gitmişler ve babasının kan grubunun aslında başka gruptan olduğu ortaya çıkmış. Eskiden yapılan ölçüm yanlışmış.

İlik nakli ya da karaciğer naklinde değişebiliyormuş...
annem cok sukur nakıl falan olmadı
doktor bıze kandakı proteınle antıkorla alakalı demıstı
annem cok cıddı bı dıyete gırmıs tamamen yeme duzenını degıstırmıstı
bunun sebep oldugunu soyledı
baska doktora sorduk oda dogruladı
:)
baya ayrıntılı acıklama yaptı ispatlarıyla ama ben yanlıs hatırlayıp yanlıs yonlendırmek ıstemedıgımden yazmıyım
bıkac kısıden daha duydum kan grubunun degıstıgını
nakıl olmadılar onlarda

Ben bu pozitif esim o pozitif ama oğlum 0 negatif cok sasırmıstım neden bole oldugunu sorduğumda bır once kı kulaktan yanı dedelerin kan grubunu alabılecanını soylemiş tı doktor.

Hahah ben de yillardir düsünürüm. Ama ikisine o kadar benzeyen taraflarim var. Kan grubu hesabi tutmuyor sormadim da ama eminim ya evlatlik olmadigima

Hahaha konu sahibi dert mi ariyosun kendine güldüm kusura bakma ama komik geldi o zaman bende uveyim annm 0 babam A ben B biz 4 kardeşiz niye beni üvey alsınlar ki gayet çocukları oluyormuş. Seninde kardeşin olduğuna göre çocuk yapmaların da bi sıkıntı yok boşuna kafanı bulandirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…