üvey miyim sizce?

Dna yaptırın.. Annenizde 1 tel saç, babanızdan 1 tel saç, birde kendi saçınız, bir laboratuvara gidiyorsunuz, bir süre sonra sonuç veriyorlar..
Çok film izliyorum.. Çookk.. Ama düşünmekten kafayı yemektense kesin çözüm

Emin değilim kii annem kanser hastasiydi cook uzun ssüre kan aaradılar ben orta okuldayken o zaman sanki 0- cok zor bulunan bi kan demişlerdi ama emin degilim kimseye de soramiyorim kendi kendimi yiyorum :/

B- kan grubuda zor bulunan bir kan grubudur zor bulunan kan denince annenizin kan grubu sizin aklinizda 0- grubu kalmis olabilir endişe edip kendinizi uzmeyin

bence bunlara takılma
bak ben (b+) eşim (a+)
rabbime şükürler olsun iki kızım oldu
büyüğü (0+)
küçüğü (ab+)
hepimiiznki farklı farklı ama yavrularım benim canım

Ee ben 0- eşim A+ kızım AB- nasıl oluyo o zaman

bence bunlara takılma
bak ben (b+) eşim (a+)
rabbime şükürler olsun iki kızım oldu
büyüğü (0+)
küçüğü (ab+)
hepimiiznki farklı farklı ama yavrularım benim canım

sizinki normal ki zaten.. a ve b den her çeşit oluyor.

sizinki normal ki zaten.. a ve b den her çeşit oluyor.
öyle ama onunda kafası karışsın istemedim bi kan grubu görmeyle ((oda net bi görme bile değil hatırlıyo)) üvey olduğunu düşünmesi çok üzücü

öyle ama onunda kafası karışsın istemedim bi kan grubu görmeyle ((oda net bi görme bile değil hatırlıyo)) üvey olduğunu düşünmesi çok üzücü

valla bu konuda kan grubunun değiştiğini de öğrendim ya herşey mümkün artık :))

Hayır üvey olduğun nerden geldi aklına sadece kan gruplarına göremi ben kırk yıl düşünsem aklıma gelmez di zaten anlamamda kan gruplarından çok fazla bazen kan uyuşmazlıklarında bebekken kan falan değiştiriliyor diye biliyirm.

canım yaa :)) ben de benzer bi şey yaşamıştım kısa süre de olsa.babam hep benim kan grubum az bulunur sıfır der dururdu. bir gün annemin de benim de kan grubuna bakmamız gerekti bi de ne göreyim annem b ben a ne oluyo yaa filan derken babamın ehliyeti her şeyi açıklamıştıannenin kan grubunu kesin kaynaklardan öğren bence

Canım ben fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum. Eğer söylediğin gibiyse kan gruplari haklı olabilirsin ama bence yanlış hatırlama veya yanlış bakilmis olma ihtimali vardır. Eğer annen 0 baban A ise sen B olamazsın, 0 veya A olabilirsin

http://www.cafrande.org/kan-gruplar...baba-rh-pozitif-cocuk-rh-negatif-olabilir-mi/
sız uvey falan degılsınız, boyle bos ıslerle kafanızı yormayın...
cocukların kan grubu anne baba ıle her zaman aynı olmaz, eger kı anne ve babanın her ıkısınınde kan grubu aynı ıse cocukta aynı kan grubuna dahıl olur.
mesela annem A+ babam B+ ben O+ im...
Eşim A+ ben O+ im mendel hesaplamasına göre AO + OO buyuk ıhtımal cocugumuz O+ olacak ama A+ B+ O+ ucunden bırı olma ıhtımal var sadece AB + olamaz..

Birinizden birininki yanlış test edilmiş olamaz mı? Ben doğdum doğalı kendimi 0 rh (-) biliyordum. 20 yaşıma gelince ehliyet için kan verdim... Aaaa o da ne... meğerse B pozitifmiş kan gurubum. Bir de laboranta olamaz bir daha bakın diyerek üç defa farklı ilaçlarla baktırttım. Bu durumda ya doğduğumda kanımı yanlış test etmişlerdi. Ya da zaman içinde değişti bilemiyorum...

Sizinki 0 olabilir demekki anneniz AO babanız BO ama konu sahibinin ki imkansız. Tabi ben hala yanlış bilindigini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…