- 5 Ocak 2017
- 33
- 21
- 38
- 30
Bravo gerçekten doğru bir karar vermişsiniz zira bu evliklte mutluluk pek olamayacak gibiydi bende çoğu arkadaş gibi asla evlenmezdim önceliğim evladım olur.
sizi neden suçladılar tahmin edeyim oğlunu kabul etmediğiniz için kötü üvey anne oldunuz hemen değilmi amann boşverin kim ne isterse öyle düşünsün siz doğru olanı yaptınız.
Bakın ben 15 yıldır üvey annemle beraber yasiyorum siz çocugunuzu yaninizda istiyorsunuz o cocugunda babasiyla olmaya hakki var çünkü inanın aynı evin icinde bir anneye ne kadar zor ise çocuğada zor empati kurarak karar verin lutfen Allah yardimciniz olsun .. ki karar vermissiniz zatenn hakkinizda hayirlisi
mecbur alacaksınız cocugu sokaga atamazsınız kı sizde haklısınız ama malesef 2.evliliklerde bu durumlar ölcüp biçmek lazımmerhaba ,
ikinci evliliğimi yapacağım. Her ikimizin de ikinci evliliği.
nişanlımın iki çocuğu var ikisi de yetişkin küçük olan erkek 19 yaşında benimde 12 yaşında kızım var.
Evlilik kararı verdiğimiz dönemde bu yoktu ama şimdi nişanlım oğlunun da evlenince bizimle kalması yönünde
baskı yapıyor.
Ben ise istemiyorum ve maalesef bu konu beni çok üzüyor.
İstememe sebeplerime gelirsek öncelikle çocuğun kızımla aynı evde yaşamasını uygun bulmuyorum.Ben çalışan bir bayanım evde olsam olabilirdi belki.
ikincisi ise yaşı itibari ile belki ama çok zor bir çocuk çok agrasif ve incitici davranıyor.
ne yapacağımı bilmiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaa bakın böylece nasıl bir karakterde olduklarıda çıktı ortaya ben hakkınızda hayırlısı olduğunu düşünüyorum
nişanlınız iyi niyetli bir adam olsa idi bunu son dakika golü olarak atmazdı size baştan söylerdi.
Boşverin şu saatten sonra sizi kaybeden üzülsün.
tebrık ederım ..nısanlınıza soyledınız mı ,yoksa suan sadece sızın almıs oldugunuz bır karar mı
:) şimdi böyle düşününce buruk bir tebessüm oluyor yüzümde ..
Sevgime ve bu hayatta ikinci bir adımın daha hüsranla bitmesine mi üzüleyim yoksa karakterini öğrenmenin sevincinimi yaşayayım ....
Hayırlısı..
Allah korudu sizi. Evlendikten hemen sonra da yapabilirdi bunu. Ama eski eşi bunu sizin evliliginizi engellemek için yaptığından tabiki nikahtan önce bombayı patlatmislar. Üzülmeyin daha iyi bir eş bulursunuz bence. Kızınız da birazcık daha büyümüş olur.
Teşekkür ederim herşeyin daha iyi olacağını umut ediyorum kızım ve kendim için.
Arkadasim senin nisanlin da az serefsiz degil. Bu zamana kadar ne babalik yapmis acaba o cocuga? O cocuk neden o halde? Ne okuyor ne calisiyor serseri mayin gibi ortalikta dolasiyor? Bu cocugun boyle yetismesinde kimlerin payi var? Anasinin babasinin degil mi? Sen o adama nasil guveniyorsun? Senin kizina sirinlik yapti abilik yapti diye mi? Bak simdi nasil sana son dakka golü atacak? Durmus durmus nikah gunu alinacakken cocuk bizde kalacak diyor. Anasi da sirf eski kocasi evlenecek diye cocugu istemeyip size gonderiyor. Maksat maraz cikarmak. O kadin da cocugunu dusunmuyor. Ben neden isteyeyim cocugum istemedigi halde bir baska kadinla yasamak zorunda kalsin? Anada analik yok babada babalik. Ondan sonra ortaya boyle cocuklar cikiyor. O cocugu o hale getiren ana babasi. Gozunu aç da gercekleri gör azicik. Sen bugun evlenmekten vazgec bakalim o nisanlin olacak baba musveddesi ogluna bakacak mi? Hayir yine bakmayacak. Atacak anasinin ustune hemen baska kadin aramaya koyulacak. Aynen boyle olacak dene de gör. O adamin derdi hazir evlenmisken biri de benim cocuguma baksin hizmetciligini yapsin. Nasilsa ben de onun kizina bakacaksam o da bakacak. Bu kafa neyin kafasi. Oglunun iyiligini dusunseydi bu zamana kadar oglu icin birseyler yapardi ve o cocuk o halde olmazdi. Biraksin bu iyi baba olma ayaklarini. Sen de o adamla evlenirsen hem kendi basini yakacan hem kizinin. Aklinizi basiniza toplayin ya. Hersey evlilik degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?