üvey yetişkin çocuk..

Bakın ben 15 yıldır üvey annemle beraber yasiyorum siz çocugunuzu yaninizda istiyorsunuz o cocugunda babasiyla olmaya hakki var çünkü inanın aynı evin icinde bir anneye ne kadar zor ise çocuğada zor empati kurarak karar verin lutfen Allah yardimciniz olsun .. ki karar vermissiniz zatenn hakkinizda hayirlisi

aynen öyle kabul etmediğim için kötü oldum

oğluna sorsalar o beni istiyormuymuşmuş .. çok ararmışım onu vs.vs. kızı öğrenci ünv. şimdi yarın evlenip boşansa oda babasının yanına gelecekmiş vs vs ..

siz mecbur olduğunuz için aynı evde mi yaşıyorsunuz?
yani imkanlar olsa aynı evde yinede yaşamk istermiydiniz?

mecbur alacaksınız cocugu sokaga atamazsınız kı sizde haklısınız ama malesef 2.evliliklerde bu durumlar ölcüp biçmek lazım

Yaa bakın böylece nasıl bir karakterde olduklarıda çıktı ortaya ben hakkınızda hayırlısı olduğunu düşünüyorum
nişanlınız iyi niyetli bir adam olsa idi bunu son dakika golü olarak atmazdı size baştan söylerdi.
Boşverin şu saatten sonra sizi kaybeden üzülsün.

:) şimdi böyle düşününce buruk bir tebessüm oluyor yüzümde ..
Sevgime ve bu hayatta ikinci bir adımın daha hüsranla bitmesine mi üzüleyim yoksa karakterini öğrenmenin sevincinimi yaşayayım ....
Hayırlısı..

üzüldüm konuyu okuyunca... genç bir erkek ve genç bir kız.. pek uygun değil aynı evde olmaları.. neler duyuyoruz bu devirde kimseye güvenmemeli...

sizi takdir ettim

Ya adam başta oğlunun sizle yaşayacağını söylemeyip şimdi söylediyse tamam haklısınız ama yinede evlat bu adam nasıl bıraksın ki.Eğer annesi kabul ediyorsa tamam ama anneside kabul etmiyorsa elden bir şey gelmez.Kızınız olduğundan dolayı çekinceniz var anlıyorum ama sizinki nasıl evlatsa onunkide evlat bu durumda en mantıklısı bu işi sonlandırmak bence.Sizin yüzünden bi çocuğun zorda kalmasını vicdanınız kabul eder mi?

Ben kızım için evlenmezdim
Aklım onda kalırdı
Sevgilinizden oğlunu istememe gibi bir lüksünüzde yok
Sizin ki evlat ise onun kide evlat atamaz....

kadermibu yani aslında mecburiyet demeyelim 23 yasindayim universite mezunu calisan bir bayanim ama elimde olsa tabikide ayni evde yasamam ne yazikki sacma sapan toplum ve aile yapimiz ayri evde yasamama izin vermiyor

Allah korudu sizi. Evlendikten hemen sonra da yapabilirdi bunu. Ama eski eşi bunu sizin evliliginizi engellemek için yaptığından tabiki nikahtan önce bombayı patlatmislar. Üzülmeyin daha iyi bir eş bulursunuz bence. Kızınız da birazcık daha büyümüş olur.

Teşekkür ederim herşeyin daha iyi olacağını umut ediyorum kızım ve kendim için.

Teşekkür ederim herşeyin daha iyi olacağını umut ediyorum kızım ve kendim için.

Burda bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa vardır bir sebebi, hakkınızda hayırlısı olsun. U arım sizevekızınıza gerçekten uygun biri olur ileride ve iyi ki o adamla evlenmemişim dersiniz.

Soyle birsey var adam sizi kandirabilirdi de tamam bizimle kalmiycak rahat ol der evlendikten sonra kalacak diyebilirdi.ya da arada misafir olarak kalmaya gelecekti haliyle siz ise gideceksiniz kiziniz ogleden sonra okula gidiyormus birakmak istemiyeceksiniz akliniz kalacak babasi bu sefer benim ogluma guvenmiyor musun ne demek istiyorsun diyecek kavga stres huzursuzluk..hayirlisi olsun hakkinizda.

Sorun aynı evde yaşamalarıysa o zaman sizin çocuğunuz sizinle yaşamasın madem?

Herşeyi o kadar güzel özetlemişsin ki diyecek söz bulamadım anlatımının üstüne, aynı şekilde benim yaşadığım hayatı gözümün önüne aldım birebir aynı çalışıyor bu erkeklerin kafası..çok yazık

Ben olsam kızım için evlenmezdim erkek cocugunun tam kanının deli olduğu Çağlar kiziniza kardes gözüyle bakmayacagi kesin bu devirde ( çocuğu zan altında bırakmamak la beraber )kimseye güven yok

19 yaşındaki çocuğun 12 yaşındaki kız ile aynı evde ne işi var. Millet de onun da hakkı çocuk falan demiş ama 19 yaşında ki çocuk değil. Gayet yetişkin bir insan. Üniversite zamanı. Gitsin okusun çalışsın ev bulsun ayrı hayat kursun. Bunlari yapmasi için de nişanlısı ve siz bu delikanlıyı destekleyin. Sizin kızınız tam ergenlik çağında. Kızınızın aklı karışabilir veya delikanlının aklı karışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…