Uyanmıyor

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
13
25
Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda

Sizde çaba göstermeyin o zaman. Adam sizin kadar hevesli değil demekki görüşmek için. Bazen gözümüzün önünde oluyor bazı şeyler ama ısrarla görmeyi reddediyoruz

Ara dedi 40 oldu arıyorum nasıl bi insan bu kadar uyur erkek mi bu ya ne sorumsuzluğu bu ?

neden 45 dakikadır arıyorsunuz ki?
aradınız 3 kere açmadı, bir daha aramayın.
o aradığında da siz açmayın.
bakalım neler yapacak sizi görmek için, sesinizi duymak için?
Uyanamıyorum ara dedi . Tam 3 haftadır sabah kalk hazırlan umut et bekle .Erkekliginden şüpheleniyorum artık . Bide dün gece nereye gidelim onu yapalım bunu yapalım .

O sorumsuzluktan değil size gerçekten değer vermediğinden buluşmuyor sizinle, bunu görmek bu kadar mı zor?
Gerçekten içim acıyor . Bugüne kadar hep ben arayıp uyandırdım. Ben babamdan böle görmedim erkek dediğin erkenden kalkar . Benim 1 de 2 de nasıl bi erkek bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…