Sizde çaba göstermeyin o zaman. Adam sizin kadar hevesli değil demekki görüşmek için. Bazen gözümüzün önünde oluyor bazı şeyler ama ısrarla görmeyi reddediyoruzBütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Ara dedi 40 oldu arıyorum nasıl bi insan bu kadar uyur erkek mi bu ya ne sorumsuzluğu bu ?Aramazdım .
Niye zorla buluşturmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım ? Biraz acı olacak ama demek ki erkek arkadaşınız , size , sizin zannettiğiniz kadar değer vermiyor .
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ? Gütmekle olacak iş değil busalın çayıra .
Ahahhhahah bu çook iyiydiBırak, bütün kış uyusun. Kendini yorma...
Uyanamıyormuş cidden sevgimin içine etti . 3 haftadır buluşcaz kalk hazırlan yine ayni sonuc insan değil.Israr etme...bırak
Emin’im uyuyor ayı gibi uyuyor . İnsan biraz sorumluluk sahibi olmalı insan Değil ki off.Başına bir şey gelmediyse eğer ve uyuduğundan eminseniz 45 dakikadır aramanız hata. Bence uyanır da ararsa siz açmayın bir daha
Dönmesin gerçekten bi erkek nasıl 3 haftadır buluşmaya gelmez ? Bi erkek nasıl bu kadar sorumsuz olur ?Israr etm e bak nasıl dönecek arkanda
Belli ki istemiyo bosver sende onu istemeDönmesin gerçekten bi erkek nasıl 3 haftadır buluşmaya gelmez ? Bi erkek nasıl bu kadar sorumsuz olur ?
Uyanamıyorum ara dedi . Tam 3 haftadır sabah kalk hazırlan umut et bekle .Erkekliginden şüpheleniyorum artık . Bide dün gece nereye gidelim onu yapalım bunu yapalım .neden 45 dakikadır arıyorsunuz ki?
aradınız 3 kere açmadı, bir daha aramayın.
o aradığında da siz açmayın.
bakalım neler yapacak sizi görmek için, sesinizi duymak için?
O sorumsuzluktan değil size gerçekten değer vermediğinden buluşmuyor sizinle, bunu görmek bu kadar mı zor?Dönmesin gerçekten bi erkek nasıl 3 haftadır buluşmaya gelmez ? Bi erkek nasıl bu kadar sorumsuz olur ?
Gerçekten içim acıyor . Bugüne kadar hep ben arayıp uyandırdım. Ben babamdan böle görmedim erkek dediğin erkenden kalkar . Benim 1 de 2 de nasıl bi erkek bu ?O sorumsuzluktan değil size gerçekten değer vermediğinden buluşmuyor sizinle, bunu görmek bu kadar mı zor?
Yemin ederim nasıl bi insan ben kendimi sorguluyorum .5 de uyudum buluşmak için 10 da kalktım tam bi ayı .Bırak, bütün kış uyusun. Kendini yorma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?