Uyanmıyor

O da senden soğumuş cevap vermek istemiyo olabilir fazla üzerine düşme erkekler itici buluyo bu tür şeyleri
Yok ben ara dedi uyanamıyorum diyor . O yüzden aradım ama erkek değil o bence 3 haftadır gelicem bi bahane ? Sabah kalk umut et yarin boş. Ve napalım yarın diye sorup duruyor .

Bu insanla hayat olmaz. siz onu beklemeyin. soğuduğunuzu belli edin.

Bu insanla hayat olmaz. siz onu beklemeyin. soğuduğunuzu belli edin.
Gerçekten çıkmazdayım .3 senem zehir olmasın . Bitmesin ilişkim güzel özel günlerim oldu diyorum ama bu kadar sorumsuz biriyle ne olacak ? Bi adam nasıl bi kızı eker kac kez ?

Önce bir sakin olun. Yok insan değil yok erkek değil. Hakkında bu kadar ağır konuştuğunuz birine sevgilim nasıl diyorsunuz? Herkesin sinirlendiği anlar olur ama böyle hakaret etmemeli.
Konuya gelecek olursak gerçekten değer veren kişi gerekirse uyumaz yine de o buluşmaya gider. 3 haftadır sizi eken biri de üzgünüm kalkamiyor değil kalkmıyordur. Daha buluşmaya gelmeyen adamla da gelecek düşünmeyin yani

Eğer başına bişey gelmediyse sana iyi uykular yazar engellerdim.
Asla gelmez affedersiniz hayvan gibi uyuyor hep ben arayıp kaldırdım. Ama bu sefer taviz yok . 3 haftadır bi bişeyler sürekli nasıl bi insan ? Geçen hafta kalkmadı ben neden aramamışım napıcam diye düşünmekten delirdim.

Gerçekten çıkmazdayım .3 senem zehir olmasın . Bitmesin ilişkim güzel özel günlerim oldu diyorum ama bu kadar sorumsuz biriyle ne olacak ? Bi adam nasıl bi kızı eker kac kez ?

Nasıl eker mi? Çok da değer vermezse eker. Çok da bu işler ona göre değilse eker, hatta sevmiyorsa eker . Aksi halde emin ol ekmez.

Artık gerçekten sevgilim olacağını düşünmüyorum . 3 haftadır ekiliyorum ve çok sinirliyim .Oynuyor benimle resmen kukla gibi

Uyanamıyorum ara dedi . Tam 3 haftadır sabah kalk hazırlan umut et bekle .Erkekliginden şüpheleniyorum artık . Bide dün gece nereye gidelim onu yapalım bunu yapalım .

eşimin de uykusu çok ağır.
6 yılda sevgili idik.
ben dert etmedim. çünkü bildiğim için sabah program yapmam. yada o kalkmadan hazırlanmam.
evlendik. uykusu hala ağır, işe giderken sorun yok ama tatil gününde adam kendini kapatıyor bildiğin.
çocuklara çok yardımcıdır, bakımlarını yarı yarıya paylaşıyoruz desem yalan değil, ama eğer uyuduysa gece asla asla asla uyanmaz.
katlanılmazsa bu durum senin için ayrıl.
boşuna değişir diye de umutlanma.
yok çok seviyorsan, akşam görüşün.

Alarm denilen bi icat var haberi yok mu acaba..?
Uyanmıyormuş bahane uyandığı zaman uyanıyor. Yok benimle ne oynuyor ki ? Ben de insanım geçen hafta hazır kaldım bu hafta öle bu kadar degersizlik çok üzdü ve çok sinirlendirdi .

yazik kiz kis uykusuna yatmis:) ben olsam tatli ruyalar deyip bitirirdim hazir sogumusken

Gece kalkıyor 3 de yatıyor makul bi saat değil ki .

Heyecanini kaybetmis..
Seni gormek icin heyecanlansaydi senden once kalkardi. Kalkamiyor uyuyor diye bir durum yok gerekirse 50 tane alarm kurardi. Hadi bir kere olsa neyse surekli diyorsunuz. Okula, ise gitmek icin erken kalkiyor ama ? Bence arama artik birak aksama kadar uyusun. Seni calar saat olarak gormesine de artik izin verme.

Uyanmıyormuş bahane uyandığı zaman uyanıyor. Yok benimle ne oynuyor ki ? Ben de insanım geçen hafta hazır kaldım bu hafta öle bu kadar degersizlik çok üzdü ve çok sinirlendirdi .
Daha siz bulusma ayarlamayın. bırakın o ugrassın bıraz..

Kalkıyor bazen 7 de kalkıyor . Gerçekten içim acıdı neden erkekler böle..

Yok ben ara dedi uyanamıyorum diyor . O yüzden aradım ama erkek değil o bence 3 haftadır gelicem bi bahane ? Sabah kalk umut et yarin boş. Ve napalım yarın diye sorup duruyor .
Ooo şimdiden erkek değil falan. .Böyle konuşuyorsanız açmaması normal

Beni 2. defa eken adamı saniyesinde terk etmiştim. Yalvar yakar özür diledi, hiç umurumda olmadı. Kimsenin keyfini bekleyemem çünkü.
Siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…