Yok ben ara dedi uyanamıyorum diyor . O yüzden aradım ama erkek değil o bence 3 haftadır gelicem bi bahane ? Sabah kalk umut et yarin boş. Ve napalım yarın diye sorup duruyor .O da senden soğumuş cevap vermek istemiyo olabilir fazla üzerine düşme erkekler itici buluyo bu tür şeyleri
Eğer başına bişey gelmediyse sana iyi uykular yazar engellerdim.Ara dedi 40 oldu arıyorum nasıl bi insan bu kadar uyur erkek mi bu ya ne sorumsuzluğu bu ?
Gerçekten çıkmazdayım .3 senem zehir olmasın . Bitmesin ilişkim güzel özel günlerim oldu diyorum ama bu kadar sorumsuz biriyle ne olacak ? Bi adam nasıl bi kızı eker kac kez ?Bu insanla hayat olmaz. siz onu beklemeyin. soğuduğunuzu belli edin.
Asla gelmez affedersiniz hayvan gibi uyuyor hep ben arayıp kaldırdım. Ama bu sefer taviz yok . 3 haftadır bi bişeyler sürekli nasıl bi insan ? Geçen hafta kalkmadı ben neden aramamışım napıcam diye düşünmekten delirdim.Eğer başına bişey gelmediyse sana iyi uykular yazar engellerdim.
Gerçekten çıkmazdayım .3 senem zehir olmasın . Bitmesin ilişkim güzel özel günlerim oldu diyorum ama bu kadar sorumsuz biriyle ne olacak ? Bi adam nasıl bi kızı eker kac kez ?
Artık gerçekten sevgilim olacağını düşünmüyorum . 3 haftadır ekiliyorum ve çok sinirliyim .Oynuyor benimle resmen kukla gibiÖnce bir sakin olun. Yok insan değil yok erkek değil. Hakkında bu kadar ağır konuştuğunuz birine sevgilim nasıl diyorsunuz? Herkesin sinirlendiği anlar olur ama böyle hakaret etmemeli.
Konuya gelecek olursak gerçekten değer veren kişi gerekirse uyumaz yine de o buluşmaya gider. 3 haftadır sizi eken biri de üzgünüm kalkamiyor değil kalkmıyordur. Daha buluşmaya gelmeyen adamla da gelecek düşünmeyin yani
Uyanamıyorum ara dedi . Tam 3 haftadır sabah kalk hazırlan umut et bekle .Erkekliginden şüpheleniyorum artık . Bide dün gece nereye gidelim onu yapalım bunu yapalım .
Uyanmıyormuş bahane uyandığı zaman uyanıyor. Yok benimle ne oynuyor ki ? Ben de insanım geçen hafta hazır kaldım bu hafta öle bu kadar degersizlik çok üzdü ve çok sinirlendirdi .Alarm denilen bi icat var haberi yok mu acaba..?
yazik kiz kis uykusuna yatmis:) ben olsam tatli ruyalar deyip bitirirdim hazir sogumuskenBütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Gece kalkıyor 3 de yatıyor makul bi saat değil ki .eşimin de uykusu çok ağır.
6 yılda sevgili idik.
ben dert etmedim. çünkü bildiğim için sabah program yapmam. yada o kalkmadan hazırlanmam.
evlendik. uykusu hala ağır, işe giderken sorun yok ama tatil gününde adam kendini kapatıyor bildiğin.
çocuklara çok yardımcıdır, bakımlarını yarı yarıya paylaşıyoruz desem yalan değil, ama eğer uyuduysa gece asla asla asla uyanmaz.
katlanılmazsa bu durum senin için ayrıl.
boşuna değişir diye de umutlanma.
yok çok seviyorsan, akşam görüşün.
Daha siz bulusma ayarlamayın. bırakın o ugrassın bıraz..Uyanmıyormuş bahane uyandığı zaman uyanıyor. Yok benimle ne oynuyor ki ? Ben de insanım geçen hafta hazır kaldım bu hafta öle bu kadar degersizlik çok üzdü ve çok sinirlendirdi .
Kalkıyor bazen 7 de kalkıyor . Gerçekten içim acıdı neden erkekler böle..Heyecanini kaybetmis..
Seni gormek icin heyecanlansaydi senden once kalkardi. Kalkamiyor uyuyor diye bir durum yok gerekirse 50 tane alarm kurardi. Hadi bir kere olsa neyse surekli diyorsunuz. Okula, ise gitmek icin erken kalkiyor ama ? Bence arama artik birak aksama kadar uyusun. Seni calar saat olarak gormesine de artik izin verme.
Ooo şimdiden erkek değil falan. .Böyle konuşuyorsanız açmaması normalYok ben ara dedi uyanamıyorum diyor . O yüzden aradım ama erkek değil o bence 3 haftadır gelicem bi bahane ? Sabah kalk umut et yarin boş. Ve napalım yarın diye sorup duruyor .
Yok yarın gidiyorum üniye memleketimden uzak baya buluşamıcaz . 3 ay gerçekten bağırarak ağlamak istiyorum .Daha siz bulusma ayarlamayın. bırakın o ugrassın bıraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?