- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
Ben gerçekten çok sinirliyim . 3 haftadır beni kandırıp kandırıp ekiyorsa ne ozaman paşa mı ?Ooo şimdiden erkek değil falan. .Böyle konuşuyorsanız açmaması normal
İşte bende bi umut kalksında yüzünü göreyim diye . Ama üzülüyorum gerçekten üzgünüm kırgınım sinirliyim .Zorluyor musunuz acaba? Görüşmek isteyen telefon çalmadan kalkar zaten. Bırakın uyusun sizden uzak uyusun.
Babam gece çıkmama izin vermiyor .eşimin de uykusu çok ağır.
6 yılda sevgili idik.
ben dert etmedim. çünkü bildiğim için sabah program yapmam. yada o kalkmadan hazırlanmam.
evlendik. uykusu hala ağır, işe giderken sorun yok ama tatil gününde adam kendini kapatıyor bildiğin.
çocuklara çok yardımcıdır, bakımlarını yarı yarıya paylaşıyoruz desem yalan değil, ama eğer uyuduysa gece asla asla asla uyanmaz.
katlanılmazsa bu durum senin için ayrıl.
boşuna değişir diye de umutlanma.
yok çok seviyorsan, akşam görüşün.
Erken saat yerine neden öğleden sonra buluşmuyorsunuz?Asla gelmez affedersiniz hayvan gibi uyuyor hep ben arayıp kaldırdım. Ama bu sefer taviz yok . 3 haftadır bi bişeyler sürekli nasıl bi insan ? Geçen hafta kalkmadı ben neden aramamışım napıcam diye düşünmekten delirdim.
Geçen ki konunuzda da sana değer vermiyor bırak, sal gitsin dedik ama yine aynı şekilde bekliyorsunuz. .Bu adamı bırakmanız için daha ne yapması lazım..Niye bu kadar hevesli ve umutlusunuz?Ben gerçekten çok sinirliyim . 3 haftadır beni kandırıp kandırıp ekiyorsa ne ozaman paşa mı ?
Hep beni kandırıyor yok herşey güzel olcak yanımda ol ben seni çok seviyorum . Öle yaptım böle yaptım cidden dediğim laf kötü ama içimde öle bi sinir var ki kalk hazırlan . Kal agaç gibi bi kıza bu yapılmaması lazım gelmiceksen gelmicem de.Geçen ki konunuzda da sana değer vermiyor bırak, sal gitsin dedik ama yine aynı şekilde bekliyorsunuz. .Bu adamı bırakmanız için daha ne yapması lazım..Niye bu kadar hevesli ve umutlusunuz?
Normal de onun buraya gelmesi 1 saat biraz uzaktan geliyor . Babam 4 de işten geliyor . Çıkmama izin vermiyor .Bide her seferinde kahvaltıya gidicez diyoruz .Erken saat yerine neden öğleden sonra buluşmuyorsunuz?
Bide sabah uyanamadı diye plan neden iptal oluyor ki?
Sinirliyim . Emin olun ona da mesaj yazdım.Sorumlulugunu bilsin hayatım boyunca hep erken kalkıp işimi yaparım . Resmen Zevkten kalkmıyor .Uslubunuz cok itici.
"Boyle erkek mi olur?", "Erkekliginden suphe ediyorum." dediginiz kisinin etrafinda dort donuyorsunuz ama. Nasil oluyor?
Benim eşim evlenmeden önce sevgiliyken cok erken saatlerde kalkardı beni beklerdi uzun bi süre hazırlanmam falan uzun sürdüğunden bence o çocukta umut yok arama kalkmasin o zaman biraz düşünceli olmasi lazim bi gunde uyumasin yani ne varBütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Gerçekten ne güzel ben de öleyim . 5 de uyudum 10 da kalktım çok kalbim kırık .Benim eşim evlenmeden önce sevgiliyken cok erken saatlerde kalkardı beni beklerdi uzun bi süre hazırlanmam falan uzun sürdüğunden bence o çocukta umut yok arama kalkmasin o zaman biraz düşünceli olmasi lazim bi gunde uyumasin yani ne var
Sinirliyim . Emin olun ona da mesaj yazdım.Sorumlulugunu bilsin hayatım boyunca hep erken kalkıp işimi yaparım . Resmen Zevkten kalkmıyor .
Evet bana kaldı sizene?Sorumlulugu ogretmek size mi kaldi?
Gerçekten uyandır kalkamıyorum diyor. O yüzden aradım .Kalkması icin ama nafile ve yarın gidiyorum bida 3 ay yokum .Emin ol umurunda değilsin. Alarm kurar görüşmek isteyen. Ayrıca ara demiş olsam da bir erkek beni 40 kez aramissa bu sapik diye istemem. Hiç mi işin yok 40 kez arıyorsun yazık gerçekten.
Size değer veriyor olsa görüşme heyecanıyla bin kez uyanır. Geçmiş olsun size.
Evet bana kaldı sizene?
Yoksa duymaması imkansız allah bildiği gibi yapsın . 3 haftadır kalk bekle bide böle kandırdı ya çok sinirlerim bozuldu .Ayıp ya senin kadar deger vermiyor telefonununda sesini kısmış bu durumda uyandirma diye sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?