Uyanmıyor

Zorluyor musunuz acaba? Görüşmek isteyen telefon çalmadan kalkar zaten. Bırakın uyusun sizden uzak uyusun.
İşte bende bi umut kalksında yüzünü göreyim diye . Ama üzülüyorum gerçekten üzgünüm kırgınım sinirliyim .

Babam gece çıkmama izin vermiyor .

Erken saat yerine neden öğleden sonra buluşmuyorsunuz?
Bide sabah uyanamadı diye plan neden iptal oluyor ki?

Ben gerçekten çok sinirliyim . 3 haftadır beni kandırıp kandırıp ekiyorsa ne ozaman paşa mı ?
Geçen ki konunuzda da sana değer vermiyor bırak, sal gitsin dedik ama yine aynı şekilde bekliyorsunuz. .Bu adamı bırakmanız için daha ne yapması lazım..Niye bu kadar hevesli ve umutlusunuz?

Geçen ki konunuzda da sana değer vermiyor bırak, sal gitsin dedik ama yine aynı şekilde bekliyorsunuz. .Bu adamı bırakmanız için daha ne yapması lazım..Niye bu kadar hevesli ve umutlusunuz?
Hep beni kandırıyor yok herşey güzel olcak yanımda ol ben seni çok seviyorum . Öle yaptım böle yaptım cidden dediğim laf kötü ama içimde öle bi sinir var ki kalk hazırlan . Kal agaç gibi bi kıza bu yapılmaması lazım gelmiceksen gelmicem de.

Uslubunuz cok itici.

"Boyle erkek mi olur?", "Erkekliginden suphe ediyorum." dediginiz kisinin etrafinda dort donuyorsunuz ama. Nasil oluyor?
Sinirliyim . Emin olun ona da mesaj yazdım.Sorumlulugunu bilsin hayatım boyunca hep erken kalkıp işimi yaparım . Resmen Zevkten kalkmıyor .

Benim eşim evlenmeden önce sevgiliyken cok erken saatlerde kalkardı beni beklerdi uzun bi süre hazırlanmam falan uzun sürdüğunden bence o çocukta umut yok arama kalkmasin o zaman biraz düşünceli olmasi lazim bi gunde uyumasin yani ne var

Gerçekten ne güzel ben de öleyim . 5 de uyudum 10 da kalktım çok kalbim kırık .

Emin ol umurunda değilsin. Alarm kurar görüşmek isteyen. Ayrıca ara demiş olsam da bir erkek beni 40 kez aramissa bu sapik diye istemem. Hiç mi işin yok 40 kez arıyorsun yazık gerçekten.
Size değer veriyor olsa görüşme heyecanıyla bin kez uyanır. Geçmiş olsun size.

Gerçekten uyandır kalkamıyorum diyor. O yüzden aradım .Kalkması icin ama nafile ve yarın gidiyorum bida 3 ay yokum .

Ayıp ya senin kadar deger vermiyor telefonununda sesini kısmış bu durumda uyandirma diye sanirim
Yoksa duymaması imkansız allah bildiği gibi yapsın . 3 haftadır kalk bekle bide böle kandırdı ya çok sinirlerim bozuldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…