Sizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?
Peki sebebini öğrenince ne olacak?
Umarım yazdıklarınız şakadır.
Smiley?!?!ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :)
Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Kendine saygisi olan insan sakayla karisik bile salak malak dedirtmez kendisine en basitinden. Hani yakin arkadasin olur, komik bi sacmalik yaparsin, salak da der gerizekali da gulersiniz birlikte. O cok baska bi sey. Gerisi hicbir sekilde kabul edilemez. Once kendinize deger verin. Bu hep boyle gercekten. Bakin o zaman kimse size bir sey soyleyebiliyor mu.Neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamadım
Siz kocanıza mal ,salak ,köylü deseniz yada insanların yanında abul subuk davransanız ne yapar ? Karımı nasıl yola getiririm diye çare arar mı mesela? Bence kendine saygı duyanın yapacağı şeyler değil de o yüzden böyle yorum yapıyorumNeye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamadım
Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Üzgünüm ama okuduğum an nedense hayatında biri olduğunu düşündüm.Sanki sizinle kavga çıkartma peşinde.Bunu da bahane edecek.Sizi hayatında istemiyor.Hislerim bu yöndeMerhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
Niye sebebini öğrenmek konu sahibine düşüyor? Hakareti yiyen o,çözümü arayan yine o.Erkkkek!!! kişisi bu ilişkinin neresinde??? Kafasında kırık tahtası yoksa hakaret edemez, ediyorsa sokakta işte yolda önüne gelene desin o zaman,gücü yanındaki kadına yeten erkeklerden ,onları güzelleme yapan kadınlardan nefret ediyorum,hatta miğdem bulanıyor .......Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Abla cocugunun boyle bir adamla boyle saygisiz bi ortamda buyumesindense bosan ben artkandayimMerhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?