Uyarmama rağmen bana köylü, mal, salak diyen eş

Berbat bir durum öküz mal bilmemne ben ne bileyim bosanirmisiniz alisirmisiniz .O size kalmış temiz dayağı kim atacak sulalenixmi bu aranızı mi duzeltecek adan bunu unutup size birşey demeyecek .Sizin ilişkinin dili bu olmuş sizi nasıl görüyorsa ruhu öyle hitap ediyor size

Normal mi diye soruyorsunuz burda size mal öküz ne biçim konu açmış birde sizin eşleriniz böylemi diyor ezik yazmaya hakkım haddim varmı benim .Yok demi .O kocanız olabilir nikah olabilir çocuk olabilir fakat onunda haddi yok onunda hakkı yok.

Çok afedersiniz ama eşinizn bir yerleri kalkmış gibi. Size hakaret ediyor kendisi ne peki, sormadınız mı? Onu havalandıran bir şey olmuş bu bir kadın olabilir

Sözler insanı yaralar hanımefendi sözler insanı kırar yaralamiyorsa sizde sıkıntı bu adamı hala seviyor saniz daha büyük sıkıntı insan bunları asker arkadaşına kavgada söylemez insan dedim insan .Çok ayıp dedikleri çok çirkin

Sizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?
Peki sebebini öğrenince ne olacak?
Umarım yazdıklarınız şakadır.

Yoo çok ciddiyim. Durduk yere adam 180 derece değişmiş. Aldatıyor mu adam depresyonda mı hasta mı sorun ne önce onu bi öğren konu sahibi duruma göre bakarsın. salak dedi ayrıl tabi canım o kadar kolaydı aynen

Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.

Hakaret ediyor diye boşanılır elbette. Birine hakaret etmek onurunu aşağılamaktır , saygısızlıktır. İlişkilerde saygı kalmazsa vay halimize. Ağzımıza geleni söyleyelim o zaman eşimize dostumuza. Olur mu hiç öyle şey ?

Hakaret etmenin sebebi olabilir mi allah aşkına ? Kocaman yetişkin insan derdi neyse bi zahmet hakaret etmeden saygısını bozmadan söylesin.

Bi anlık sinirle ağızdan kötü bi laf çıktı diye boşanmazsın belki tamam ama paşa hazretlerinin gömleğini ütülemedik diye de küfür işitmeyelim bi zahmet.

Tam bu sebeplerle boşandım. Hiç pişman değilim. Ben de en son kendisine çay yapmadığım için hakaret işitmiştim, hayatımda duyduğum ve duyacağım son hakaret de o oldu. Bundan sonra gerekirse 10 koca boşarım ama hiç kimse bana onur kırıcı, aşağılayıcı tek laf edemez.

Neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamadım
Kendine saygisi olan insan sakayla karisik bile salak malak dedirtmez kendisine en basitinden. Hani yakin arkadasin olur, komik bi sacmalik yaparsin, salak da der gerizekali da gulersiniz birlikte. O cok baska bi sey. Gerisi hicbir sekilde kabul edilemez. Once kendinize deger verin. Bu hep boyle gercekten. Bakin o zaman kimse size bir sey soyleyebiliyor mu.

Neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamadım
Siz kocanıza mal ,salak ,köylü deseniz yada insanların yanında abul subuk davransanız ne yapar ? Karımı nasıl yola getiririm diye çare arar mı mesela? Bence kendine saygı duyanın yapacağı şeyler değil de o yüzden böyle yorum yapıyorum

Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.

Pesto ne malsın, mal mal konusup saçmalamışsin yine...

Nasıl, karı-koca birbirlerine bu şekilde konuşabiliyor mu yani?? Kocan karşına gecip mal dese kabul edeceksin yani???

Üzgünüm ama okuduğum an nedense hayatında biri olduğunu düşündüm.Sanki sizinle kavga çıkartma peşinde.Bunu da bahane edecek.Sizi hayatında istemiyor.Hislerim bu yönde

Niye sebebini öğrenmek konu sahibine düşüyor? Hakareti yiyen o,çözümü arayan yine o.Erkkkek!!! kişisi bu ilişkinin neresinde??? Kafasında kırık tahtası yoksa hakaret edemez, ediyorsa sokakta işte yolda önüne gelene desin o zaman,gücü yanındaki kadına yeten erkeklerden ,onları güzelleme yapan kadınlardan nefret ediyorum,hatta miğdem bulanıyor .......

Abla cocugunun boyle bir adamla boyle saygisiz bi ortamda buyumesindense bosan ben artkandayim

Manipülasyona uğramışsınız bu yüzden size sadece sorunuzun cevabını vermek istiyorum. Hayır, eşim asla benimle böyle konuşmaz, ben de asla onunla böyle konuşmam. Bunun normali de budur. Enine boyuna düşünün, en doğrusunu yapacağınıza eminim.

Ayrıca bu hikayede yanan ceket olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…