Uyarmama rağmen bana köylü, mal, salak diyen eş

Aslinda çözüm belli.

Ama sizin boşanmaya niyetiniz yoksa, eğer birlikte yaşamaya devam etmeyi düşünüyorsanız bir an evvel ailelerinizin yanında onun hakaret ve kufurlerini ifşa etmeye başlayın.
En azından kendini dışarı melek gibi gösteremesin, belki aileniz de onun ağzının payını verir.
Bu kadar güçsüz ve yalnız kalmayın karşısında.

Malla mal olunmaz dicem de temiz bir dayağı hakketmiş. Saygı bitikten sonra ne yapsanız düzelmez

Sizin ayariniz kaçmış, tekrardan sınırlar belirlenir o yayılan ağız toplanır mi bilemiyorum, ki sizin başka sorunlarda vardı, insan söylediği şeye bir süre sonra inanır mi desem kaniksar mi desem, mal salak diye diye seni yetersiz de görüyor ciddiye de almıyor tepkini bence, ben kabul etmem açıkçası, gitsin kendine baksın. İş arkadaşına da böyle şeyler diyor mu acaba.?!

Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu

Size bu tarzda konuşan birini uyarıyor musunuz?
Not falan da bırakın, çiçekli zarfla.
Uyarı yapılacak bir şey değil bu, “geldi parmağımın birini kopardı ben de ona hatasını anlattım, parmak koparmanın yanlış olduğunu söyledim” demek gibi bi şey bu.
Size bu sözleri söyleyecek cesareti nerden buldu?
Ve siz bu meşrepte birini neden kendinize uygun buldunuz?
Ordan başlayın bu sorunu çözmeye.

Evet boşanırsan kurtulursun. Kendinize biraz saygınız olsun. Size hakaret eden birini sadece uyarmakla mı kalıyorsunuz?

Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Sizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?
Peki sebebini öğrenince ne olacak?
Umarım yazdıklarınız şakadır.

Sizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?
Peki sebebini öğrenince ne olacak?
Umarım yazdıklarınız şakadır.
Yok şaka yapmıyor. Çoğu zaman herkesin düşündüğünün zıttını düşünür pesto. Garip garip yorumları var

Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Ya ne kadar rahat rahat boşanılmaz diyorsunuz hayret. Sizin esiniz size hakaret ediyor mu? Etmiyorsa umarım eder bundan sonra. Sizin icin belli ki hic sorun yok. Kendinize layik görmeyeceginiz hayatı başkasına layık görmeyin.

Seviyeyi düşürmeden bu adama nasıl cevap verilir bilemedim. Ya "ne dedin sen" diyerek ağzına bir tane carpacaksin. Ya mal senin ... diyerek iyice cirkinleseceksin. Ya da adama uzaklaştırma aldırıp bosanma davası açacaksın. Erkekler sevgi bittiğinde, yerine başkasını bulduğunda ne kadar da cirkinlesip acimasizlasiyor. Boşanmak istiyor belli ki ama bunu doğru düzgün ifade etmekten aciz. Seni o seviyeye getirecek sonra da millete haklı ve mağduru oynayacak.

Fena halde manipüle ediliyorsunuz. Kendinizi suçlamayın.

Bir erkek karısına karşı öfkeli, saygısızca tavırlara başladığı zaman evlilikten koptuğu zaman oluyor aslında. Muhtemelen ilgisini çeken başka biri var. Aldatılıyorsunuz gibi hissettim

Özsaygınız yok kendinize,eşinizden saygı beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…