- 8 Mart 2020
- 656
- 1.923
- 113
Aslinda çözüm belli.Evet nihayet biri çıkıp benim eşim böyle değil diyen biri çıktı . Yani biri beni sarsıp yaşadıkların normal değil desin istiyorum . Ailem bu konuda arkamda değil eşim kendini öyle bir yansıttı ki mükemmel bir eş nükemmel bir damat diye düşünüyorlar ki bende eşimin tek eksiğini aileme anlatmam anlatılmaz da zaten . Fakat hataların bukadar üstünü örterek ben yanlış mı yapıyorum anlamıyorum .
Malla mal olunmaz dicem de temiz bir dayağı hakketmiş. Saygı bitikten sonra ne yapsanız düzelmezMerhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu
Sizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Yok şaka yapmıyor. Çoğu zaman herkesin düşündüğünün zıttını düşünür pesto. Garip garip yorumları varSizce konu sahibinin uğradığı sözlü-psikolojik şiddet normal mi?
Peki sebebini öğrenince ne olacak?
Umarım yazdıklarınız şakadır.
Ya ne kadar rahat rahat boşanılmaz diyorsunuz hayret. Sizin esiniz size hakaret ediyor mu? Etmiyorsa umarım eder bundan sonra. Sizin icin belli ki hic sorun yok. Kendinize layik görmeyeceginiz hayatı başkasına layık görmeyin.Hakaret ediyor diye boşanılmaz Allah aşkına herkes boşan demiş. Hakaret etmesinin yada bu şekilde tavır değiştirmesinin sebebini bi öğrenin önce.
Aynen o …Bu annemde gençken çok güzelmiş diyen herif değil mi ya. Desene ayak takımı kalitesiz ailenin parçasısın senin gibi kalitesizi kendime nasıl koca yapmışım harbiden malmışım diye.
Fena halde manipüle ediliyorsunuz. Kendinizi suçlamayın.Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorum
Özsaygınız yok kendinize,eşinizden saygı beklemeyinMerhabalar bugün başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum . Sizin eşlerinizde böyle mi merak ediyorum . Eşim son iki gündür kendisini uyarmama rağmen bana köylü ? Mal ? Salak şunu getir tarzında konuşuyordu kendisiyle bunun için iki günde beş kere tartışmışımdır herneyse bugün yine bir yere gidecekken ve benimde hazırlanmam gerekiyorken tişörtümü ütülermisin dedi bende tamam ama benimde hazırlanmam gerekiyor diyince al şunu ütüle mal tarzında bir cümle kurdu :) ve yine tartışmaya başladık . Ben ütü yapmayı reddedince de ceketimin üzerine ütüyü bırakıp yanmasına sebep oldu . Ve ondan sonra da yine ağza alınmayacak hakaretler küfürler . Kendisi asla böylr biri değildi ne oldu anlayabilmiş değilim . Şuan konuşmuyorum ve konuşmayacağımda . Aile evindeyiz . Annemlerde aileme de sürekli beni şikayet eder tarzında söylemlerde bulunuyor . Bu adamı boşarsam mı kurtulurum yoksa başka bir çaresi var mı merak ediyorum . Dayak taraftarı değilim fakat kendisini temiz bir dayağın düzelteceğini düşünüyorum.
Neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz anlamadımÖzsaygınız yok kendinize,eşinizden saygı beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?