Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Bugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim

Kim bilir ne dedi pislik o pis düşüncelerinde bogulsun inşallah,mahluk işte adamı dovesim geldi

Çünkü kıyafetine birşey dedi adam
O kadar net duyabildiyseniz, ağzının payını verseydiniz. Sapıklık yaşa cinse giyime bakmıyor sapık işte. Çocuklarımızı takip etmeliyiz, yalnız bırakmamalıyız. Giyim kuşamı kısıtlayıp bunlara göre şekil almamalıyız. Hakaret yazmamak için çok uğraş verdim bu sapığa, biiiiiiiiip biiiip

Katiliyorum. Toplum bu hale evrilmedi bence de, durumu buydu hep ve sosyal medya sayesinde bircok sey ortaya cikiyor veya yasananlar seslendiriliyor artik.

Dert ki ne dert bunlarla ayni havayi solumak

Toplumumuzun ne kadar ahlaksız olduğunu gösteriyor. Çok büyük bir dert ama caydırıcı cezalar gelmediği sürece devam edecek.
Böylesine ne ceza vereceksin söylesen inkar eder üstüne seni suçlu çıkarır
Bu çocuklar bizim çocuklarımız
Nasıl kötü gözle bakar insan ya

Genel olarak zaten doğaya, hayvanlara ve birbirlerine verdikleri zararlardan dolayı insanlardan nefret eden birisiyim. Ama istisnalar, eşim, babam, eşimin babası, bir-iki akraba dışındaki erkeklerden nefret ediyorum. Gözümün önünde diri diri yansalar bir damla su vermem. Beni bu hale getirenleri siz anlamışsınızdır...

Çocuk bedeninden, bir askilidan tahrik olan mahlukları Allah kahretsin ne diyelim. Ne biçim zihniyet anlamıyorum ki. Icguduleri bu kadar mı sınır tanımıyor bu kadar mı seviyeyi düşürüyorlar

Bu potansiyel vardı, artık iyice zıvanadan çıktılar çünkü ceza almıyorlar. Tecavüz eden değil, edilen sorgulanıyor, ne giymiş, nerede giymiş, neredeymiş, saat kaçmış. Daha da iğrenci kadınlardan bile bu soruları sorup erkekleri haklı bulanlar var. O kadınların yetiştirdiği erkekler böyle sapık oluyor işte.

".... yaparım böyle hakimi, dersen, hakime hakaretten 17 yıl yersin; ama işi eyleme döküp gerçekten ... yaparsan, tecavüzden 2-3 yıl yatar çıkarsın. Hatta 'hakimin rızası vardı’ dersen, hakimi nikahına dahi alabilirsin. Burası Türkiye, burada adalet diye bir şey yok.."

Küçük İskender

Kim bilir ne dedi pislik o pis düşüncelerinde bogulsun inşallah,mahluk işte adamı dovesim geldi
Ya aslında ne dediğini duydum
Ama burada yazmaya parmaklarım varmıyor
Küçücük çocuk bedeni üzerine bu kadar çirkin düşünceler inanamadım
Gerçi biliyorum oluyor böyle şeyler ama gözle görüp kulakla duyunca etkisi çok fazla oluyor

çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.

böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.

biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.

Normalde böyle şeyleri hiç üşenmem dile getiririm
Olay çıkaracak kapasite var yani
Ama çocuğu düşündüm neden böyle birşeyden haberi olsun hiç farkında değilken
Birde hamileyim bir olay falan olur bu defa işler daha çok çirkinleşir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…