Çünkü kıyafetine birşey dedi adamkıyafeti tarif etmenizin amacı ne?
Kim bilir ne dedi pislik o pis düşüncelerinde bogulsun inşallah,mahluk işte adamı dovesim geldiBugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
O kadar net duyabildiyseniz, ağzının payını verseydiniz. Sapıklık yaşa cinse giyime bakmıyor sapık işte. Çocuklarımızı takip etmeliyiz, yalnız bırakmamalıyız. Giyim kuşamı kısıtlayıp bunlara göre şekil almamalıyız. Hakaret yazmamak için çok uğraş verdim bu sapığa, biiiiiiiiip biiiipÇünkü kıyafetine birşey dedi adam
Toplum hep bu haldeydi hatta daha kötüydü. şimdi en azından çoğu sosyal medyadan, kadınlardan çekiniyor. Çocukken uğradığım tacizleri yazsam burdan köye yol olur, nefret ediyorum bu durumdan erkeklerin çoğu sapık maalesef
Dert ki ne dert bunlarla ayni havayi solumakBugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
Böylesine ne ceza vereceksin söylesen inkar eder üstüne seni suçlu çıkarırToplumumuzun ne kadar ahlaksız olduğunu gösteriyor. Çok büyük bir dert ama caydırıcı cezalar gelmediği sürece devam edecek.
Ya aslında ne dediğini duydumKim bilir ne dedi pislik o pis düşüncelerinde bogulsun inşallah,mahluk işte adamı dovesim geldi
Normalde böyle şeyleri hiç üşenmem dile getiririmO kadar net duyabildiyseniz, ağzının payını verseydiniz. Sapıklık yaşa cinse giyime bakmıyor sapık işte. Çocuklarımızı takip etmeliyiz, yalnız bırakmamalıyız. Giyim kuşamı kısıtlayıp bunlara göre şekil almamalıyız. Hakaret yazmamak için çok uğraş verdim bu sapığa, biiiiiiiiip biiiip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?