- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Keşke gidip bir tokat patlatsaydınız.Ya aslında ne dediğini duydum
Ama burada yazmaya parmaklarım varmıyor
Küçücük çocuk bedeni üzerine bu kadar çirkin düşünceler inanamadım
Gerçi biliyorum oluyor böyle şeyler ama gözle görüp kulakla duyunca etkisi çok fazla oluyor
Hiç katılmıyorumçocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler sorumlu.
çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler sorumlu.
Siz de en az onlar kadar kötüsünüz .çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler sorumlu.
birebir sebebi budur sonucu budur demiyorum. ihtimallerden biri bu diyorum.ne alakasi var bu saydiklarinizin konuyla? tayt ve askili giymek mi kadinlasmak yani? daha neler.
neden?Siz de en az onlar kadar kötüsünüz .
Bugun bende parkta 2 kadinin çocuklarını resmen böyle olaylara(tecavüz,kaçırma,vs) nasil müsait duruma getirdiğine şahit oldum.Yaslari 6 ve 3 anneleri atmış ortalığa sohbet ediyorlar.Cocuklardan bir haber durumdalar.Benim çocuklar meyve suyu içiyordu yanlarına geldiler ağızlarına bakıyorlardı çocukların.Onlarada meyve suyu aldim bisiklet sürdüler.Kadinlar hicccc oralı bile değil.Niyetim kötü olsa alsam götürsem haberleri olmayacak sözde cocuklari parka getirmişler ama yok kendilerini getirmişler aslında.Allah akıl fikir versin valla 3 yaşında olan cok ayrı üzüldüm bebek dahaBugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
Zihniyet aynı hiç bir fark yokneden?
bu tip zihinler cezalandırılmalı. ceza caydırıcı olmalı. ama biz de afedersiniz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız.Hiç katılmıyorum
Bu konuda hastalıklı beyinler suçlu
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır
ben kendimi biliyorum. ettiğim iki kelamla zihniyetim hakkında keseceğiniz ahkâmın hiçbir önemi yok.Zihniyet aynı hiç bir fark yok
ben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.Hiç katılmıyorum
Bu konuda hastalıklı beyinler suçlu
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır
Ha biz kendimizi sapıklardan korumalıyız, onlar var ve aramızdalar diye düşünerek, çocuklarımızı, kendimizi baskılayarak yaşayacağız, öyle mi?çocukları böyle giydiren, giyinmesine izin veren, makyaj yapmasına, oje sürmesine, yani kadınsılaşmasına, videolar çekmesine, sosyal medyaya yarı çıplak, şuh, pedofililerin iştahlarını kabartacak malzeme verilmesine izin veren aileler de sorumlu.
böyle tipler toplumda var. biz onlara malzeme vermemeye çalışmalıyız. yasa yapıcılar ve kolluk kuvvetleri de gereken caydırıcı cezayı vermeli.
biz küçükken tüm gün sokaktaydık gece yarısına kadar. şimdi çocuklar yalnız bırakılamıyor.
Tamam vardı var olmayada devam edecek lakinToplum hep bu haldeydi hatta daha kötüydü. şimdi en azından çoğu sosyal medyadan, kadınlardan çekiniyor. Çocukken uğradığım tacizleri yazsam burdan köye yol olur, nefret ediyorum bu durumdan erkeklerin çoğu sapık maalesef
İnanki hiç alakası yokbu tip zihinler cezalandırılmalı. ceza caydırıcı olmalı. ama biz de afedersiniz eşeği sağlam kazığa bağlamalıyız.
yasalarla korunmamış bir toplumda ebeveynler rahat olmamalı bence.
Tabi canım tam olarak söylediğim bu.Ha biz kendimizi sapıklardan korumalıyız, onlar var ve aramızdalar diye düşünerek, çocuklarımızı, kendimizi baskılayarak yaşayacağız, öyle mi?
E aynı mantıkla katil de var, yaşamayalım gitsin yahu...
Bende doğru bulmuyorum bir çocuğu çocukluğunun elinden alınarak ona kimlik yüklenmesiniben aslında birebir bu tip olaylar karşısında olan şeyi söylemiyorum. genel olarak çocukların çocukluğunun elinden alınmasına karşıyım.
büyüyünce istediğini giysin. şimdi çocuk gibi giyinsin. zamanı gelince ergen de olacak kadın da olacak.
aynı sekilde küçük çocuğun başını kapatanlardan da hoşlanmıyorum. çocukluğunu yaşasın. büyüyünce arzu ederse kapatsın başını.
Hırsız bir yolunu bulur eve girer zaten girmek isterse biz kapıyı kilitlemesek de olur demek gibi bir şey bu dediğiniz.İnanki hiç alakası yok
Zihniyet pisse ister çarşafın altında gezdir o gene iştah duyacaktır
Eşim de bir sapigi yakaladı önce temiz dövdü sonra polise verdi pislik 6 yaslarinda bir kizi taciz etmisBugün dışarı çıktım
Daha 13 yaşında ya var ya yok bir kız çocuğu
Kardeşiyle markete giriyor
Kız bir tayt giymiş üzerine askılı bir tşört geçirmişti
Çocuk saflığıyla hiç birşeyin farkında değildi
Sürekli alışveriş yaptığım market burası eşim markete girdi
Bende dışarda bekliyorum
Kız önümden geçti
Karşıda markette çalışan 30 küsür yaşlarında çocuğa bakıyor o pis gözleriyle baştan aşağı süzüyor yanındaki adama kız hakkında bişey dedi
Adamda elini kaldırdı sen ne diyorsun dediğini duydum adamı itti ve içeri girdi
Bu kadar alçak pis rezil insanlarla yaşamak beni çok rahatsız ediyor
Nasıl bu halle geldi bu insanlar
Eşime demedim desem adamı kesin tartaklar olay çıkarırdı
Dert mi değilmi bilemedim ama paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?