Uygun başlık bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avrupalılar değil çocuğunu evcil hayvanını bile izinsiz sevdirmez. Konuştukça batıyorsun bence hala yalnız dışarıya çıkmasın diyorsun 16 20 25 yaşına gelince de aynı şeyi diyeceksin muhtemelen yalnız işe de gitmesin babası götürsün getirsin malum sapıklar hazır bekliyor ve herkes onlara göre yaşamalı :)) Arabistan’a selam baya benzeyeceğiz onlara belli

tayt giyenlere hep öyle bakıyorlar 13 yaşlarında küçük kalıyor tabi ama 50 60 yaşındaki erkekler 18 yaşındaki kızlarla evlenirken 30 yaşındakilerde o yaşlara kadar bakıyor demekki ne diyeyim yani :S

Katılmıyorum, şu an burada yazdığınız için biz öğrendik, eskiden herkes bireysel olarak yaşar kendi içinde kalırdı.
Şimdi cezalar caydırıcı mı değil, o konuda hemfikiriz fakat bence artık aileler, çocuklar bile daha bilinçli. Bize yalancı muamelesi yapılır diye söyleyemezdik, artık taciz edilen bunun kendi suçu olmadığını biliyor

Fransada bir parkta otururken yan taraftakilerin bir iki yasindaki bebegi bana dogru seyirtti bende tam bir sevecen turk teyze olarak cocuga kollarimi actim ( ne manasaysa yaptigim ) anasi kaplan gibi kapti cocugu hemen kactilar en iyisini yapmis ben belki sapigim belki cocuga bisey yapicam

50yasinda bir adam ulkede 20yasindaki kızla flort ediyorsa mesela bu sapıklık degilmidir
Ve ulkece alkisliyoruz hicbir gazetede eleştirimiyor mesela.
13yasindakine de 30yasindaki sapik bakiyor
Hep ayni zihniyet yillarca evrile evrile bu hale geliyor.
Kadina cinsel meta olarak bakılıyor bu ulkede.30un altıysa çıtır ustu ise kart denen toplumda ne bekliyoruz.
En cok okumuş dedigimiz adamlar bile flort ederken kendinden 20 30 yas kucuk kadin peşinde.
30yas küçük kadinin neyinin pesinde bunlar?
Hep kadin bedeni uzerinden yaklasimlar...
Umut vaad edici birsey yok maalesef

Bu konuda size katılıyorum. Kızımı giydirirken o kadar dikkatli davranmaya çalışıyorum ki. Çünkü anneyim, çünkü korkuyorum.

Zihniyet sapıksa kıyafetin çok önemi olmasada dikkat çeksin istemiyorum. İnsanların zihniyetini değiştirmeye gücüm yetmediği için önlem almaya çalışıyorum.

Bu iğrenç adamların zihniyeti yüzünden çocuklarımızı kısıtlamak doğru değil. Cinsel açlık, sapıklığın ortaya çıkmasında bir faktör de zaten bu zihniyette erkek yetiştiren anneler. Biz hayatımızı böyle yaşamamalıyız. Çünkü yanlış yapan biz değiliz. Önlemler ve cezalar artırılmalı, özgürce yaşaması gerekenler kendini kısıtlamamalı.

Hiç katılmıyorum
Bu konuda hastalıklı beyinler suçlu
Doğru olan kadını gizlemek değil pis hastalıklı zihnin terbiyesi cezalandırılmasıdır
Biz kendimizi ve çocuklarımızı kısıtlamayacağız. Onlar iğrenç zihinlerini kısıtlayacaklar. Elbette tayt da, etek de giyecek çocuklarımız
herkes kendi tedbirini almalı. ben kızıma şalvar tarzı kıyafetler giydiriyorum mesela...

bu tür sapıkları hizaya getirmenin yöntemi, kesinlikle onların istediği gibi giyinmek yada davranmak değil.

ne yani, ben kendim veya çocuğuma daracık ve açık kıyafetler giydirerek mi bu varlıkları hizaya getireceğim. aksine ekmeklerine yağ sürmüş olurum.

benim bir anne olarak vazifem kendimi ve özellikle de çocuğumu bu tür insanların dikkatinden ve etkisinde uzak tutmaktır.
benim annelik vazifem, sapıkları hizaya sokacağım derken, evladımı yem etmek değildir.

tedbir için gereken neyse, çocuğumun kalbini kırmadan onu yaparım. gerekirse karton kolinin tepesini deler çocuğuma geçiririm öyle salarım dışarıya.

sonuçta bu tür bir hadise benim kızımın başına bir defa bile geldikten sonra, dünyadaki tüm sapıkları yola getirebilsem de artık bir değeri yok benim çocuğum için.

benim için öncelik, çocuğumu, bu tür insanlarla minimum (mümkünse hiç) muhatap olacak durumlarda ve şartlarda tutmaktır. sapıkları adam etmek ikinci sırada gelir. çünkü benim BİRİNCİ VAZİFEM ANNELİK.

anlayana sivri sinek saz demişler, anlamayana da davul zurna çalsan az...

Hanımlar pedofili, sapık, tecavüzcü mahlukatları kınayın tabii ama ülkeyi kötüler cinsten de yorumlar yazmayın rica ediyorum.

Maalesef sapık her türlü sapıktır, yanınızda anneniz de olsa tecavüz ediyorlar, herkes yıllar evvel annesiyle evine dönerken, hem annesi hem kendisi tecavüze uğrayan Serpil öğretmeni unutmuş.
"Taze kan istiyorum, taze kız istiyorum" diye böğürüp anne kıza tecavüz edip hunharca öldüren zanlı 16 yaşındaydı biliyor musunuz?

Ne giyim, ne yanınızda ebeveyn olması tecavüzü de cinayeti de engellemiyor, sorun zihniyet çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…