- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
İşte burdan adamın nasıl terbiyesiz biri olduğunu çıkarın....Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Anne oğul beraber kalıyorlarsa annesine haber vermesi normal ama ben olsam bu adamla evlenmem, kvnin yarın arkamdan neler söyleyeceği kayıp hale gelir. Ki gözümle böyle bir durum görmüşlüğüm de mevcut.Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Annesi ile yaşayabilir, evinde misafir edebilir ama sonrası hiç mantıklı değil...
Uygun olmayan anneden izin alması mi annenin sekslerine razı gelmesi mi .adamın seks yapması mi.Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Bence de o adam kimbilir kaç kişiyi getirdi eve annede buna izin verdi oğlu da böyle bir seti yaptı anne evdeyken sevgilileriyle++++
Rezillik baştan aşağı ne desem bilemedim
Anne de oğul da tuhaf, problemli tipler bence
Ekonomik özgürlüğü elinde olmayan bir erkek diye düşünebilir. Maddi ve manevi anneye bağlı olarak da düşünebilir. diğer tarafına yorum yapamıyorumBir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.
Uygun mu bu simdi?
Iyi de biri eşi eşiyle aynı evde yaşıyor yada tatile gidiyor eşi sonuçtaBenim de bir sevgilim babasiyla birlikte yasiyordu. Gayet geciyordum iceri adama da selam verip iki cumle edip gece de yatiya kalmişligim oluyordu.
Annesi varken eşimle de kalmiştim.
Kaynanasiyla yaşayip o evde boy boy cocuk yapanlar ne yapiyor????
Ya da aileye yatili gidince ayri mi yatiliyor?
Evli olmayinca ayip uygunsuz, evli olunca kaynana evinde hersey yapiliyor.
Ekonomik özgürlüğü elinde olmayan bir erkek diye düşünebilir. Maddi ve manevi anneye bağlı olarak da düşünebilir. diğer tarafına yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?