Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğluma kendine ev tutsun zirzop dedikten sonra bu dediğini yapmışlığımın olmasıyla yaşadığım ikiyüzlülük şokunu ne yapıcaz peki
Neyyyyy demek öyleedit: notlarıma bolca uyku açan kahve ve uykum daha da kaçsın diye korku filmi almayı ekliyorumm. Bir elimde de arabadan eve getirdiğim haydar.sabahlarrr olmasın desin sıkıysa

Hormonlar , libido napacen..
masum masum iyi geceler cnm diyerek hemen uykuya dalacaklarını düşünen ağır saftoriktir
Ay ben dalarim
Yani tamam belki uykuya dalmam da kendi odamda olurum.
Gencken annem iceride uyurken bir iki kere oda ziyareti yapmistim. Bes on dk sonra rahat edemedim, huzursuz oldum odama döndüm. Ondan sonra da odami bir daha terk etmedim. Bu yaşımda hala annem yan odamdayken yapamam

Bu arada ben nickinizi hep bihterin saçı masalı okuyorum, sanki bihterin saciyla ilgili bir masalmis gibi geliyor

Konumu kapatabilir misin Mune ?
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.
Beni alıntılayanlara da rapor etmiş olun veya olmayın var olan raporu aynen güncelledim yönetim okur karar verir.
Bu arada merak etmeyin sizler isterseniz çok da güzel ortaya sallıyorsunuz, istediğiniz kelimeyi de eğip bükme yetisine sahipsiniz, şurada 40 kişiyiz birbirimizi biliriz

Derler ya ciğerini bilirim diye ...
O misal ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…