- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Sabah duş alanlar akşam seviştiler mi demek?İyi de anne baba sevişip sabahına duşunu alıp, çocuklarına selam veriyor devam ediyorlar hayatlarına. Roller değişince nasıl bir ahlaksızlık oluyor? Anne evdeyken rahat edememelerini umardım, ben olsam rahat edemezdim çünkü, bence tuhaf filan deseniz neyse. Ahlaksızlık ağır bir itham, herkes de sizin kadar kolay sarf edemeyebilir gayet bu kelimeyi.
Sabah duş alanlar akşam seviştiler mi demek?
Flört ettiğinin kişinin annesi yan odadayken ve bunu göstere göstere yapmak bence ayıp.
Ben kaynanamın evine gidince otomatik olarak libidom ölüyor ya. Sokakta hanfendi mutfakta beceriksiz yatakta da battaniye oluyorum kapı eşiğinden geçer geçmezBenim de bir sevgilim babasiyla birlikte yasiyordu. Gayet geciyordum iceri adama da selam verip iki cumle edip gece de yatiya kalmişligim oluyordu.
Annesi varken eşimle de kalmiştim.
Kaynanasiyla yaşayip o evde boy boy cocuk yapanlar ne yapiyor????
Ya da aileye yatili gidince ayri mi yatiliyor?
Evli olmayinca ayip uygunsuz, evli olunca kaynana evinde hersey yapiliyor.
He sorun sevişmek değil de sevişilen insan sayısı yaniValla benimde kafam yandı aynen
Simit ayran espri anlamında dedim onda bir sey yok..hani dışarda ne yapacaklarsa yapsınlar anlamında neyse
Sevgilisiyle yaşasın birlikte tatile gitsin sevişsin buna bir şey demiyorum ki olabilir
Sevgilisini ailesine getirsin ağırlasın tanıştirisin yesinler içsinler sohbet etsinler yalnızda kalsınlar bunda olabilir ve olmalida sorun yok çünkü doğru olan bu ve ben anne olsam oğlum kizim sevgilisini getirse sevinirim mutlu olurum
Benim tuhafıma giden şey ağırlandi yenildi içildi muhabbet sohbet iyi güzel anne odasına çekildi bunlar odada seviştiler hafi by ve bu bir kişi değil çoğul var sevgililerini getirip evi otel gibi kullanıp anne yan odada yok artık bu bana doğru gelmiyor size gelebilir
Evli anne baba aynı evde yasayan gelin damat da evli eşler burda deniyor ki sevgili değil sevgililer karısıyla yaysın kalksın sevişsin ama adam bir kişiyi değil bir kaç kişiyi getiriyor annesi oğlundan oğlu anneden utanmıyor bide anne bunların çarşaflarını yıkıyor haha tobe tobeSabah duş alanlar akşam seviştiler mi demek?
Flört ettiğinin kişinin annesi yan odadayken ve bunu göstere göstere yapmak bence ayıp.
Valla benimde kafam yandı aynen
Simit ayran espri anlamında dedim onda bir sey yok..hani dışarda ne yapacaklarsa yapsınlar anlamında neyse
Sevgilisiyle yaşasın birlikte tatile gitsin sevişsin buna bir şey demiyorum ki olabilir
Sevgilisini ailesine getirsin ağırlasın tanıştirisin yesinler içsinler sohbet etsinler yalnızda kalsınlar bunda olabilir ve olmalida sorun yok çünkü doğru olan bu ve ben anne olsam oğlum kizim sevgilisini getirse sevinirim mutlu olurum
Benim tuhafıma giden şey ağırlandi yenildi içildi muhabbet sohbet iyi güzel anne odasına çekildi bunlar odada seviştiler hafi by ve bu bir kişi değil çoğul var sevgililerini getirip evi otel gibi kullanıp anne yan odada yok artık bu bana doğru gelmiyor size gelebilir
Bence komik değil orda başka bir şey demeye çalıştım sayı değilHe sorun sevişmek değil de sevişilen insan sayısı yani
Ben kaynanamın evine gidince otomatik olarak libidom ölüyor ya. Sokakta hanfendi mutfakta beceriksiz yatakta da battaniye oluyorum kapı eşiğinden geçer geçmez
eşimle sevgiliyken tatile de gittim, sevgiliyken evinde de kaldım. Hepsini kayınvalidem biliyordu , kayınvalidem evde varken ve biz sevgiliyken rahat rahat sevişemezdim. Evliyiz gerçi yine sevişemiyorum.
Töbe töbee millet kafayı yemişOtele para harcama ben görmem diyormuş
Demeye çalıştığınız şeyi bir tek siz anlayabiliyorsunuz herhaldeBence komik değil orda başka bir şey demeye çalıştım sayı değil
Bunu bir çok kadın yapmıştır ama diğer odada anne varken birlikte olmak da biraz kötü değil mi?
Iste bu tuhaf dediğim gibiBagira cagira sevişmiyorlarsa yan odada yalniz kaldiklarinda sohbet mi ediyorlar sevişmemi var kadin bunu gormez ki? Yani bir sey farketmez aslinda. Ama "yan odada sevişme var suan" fikri rahatsiz edici derseniz birsey diyemem.Ama kadin zaten rahatsiz olmuyor duruma bakarsak.
Demeye çalıştığınız şeyi bir tek siz anlayabiliyorsunuz herhalde
Eğer ciddiyse anneyle tanıştırır bu normal ama diğeri ne ya edepsizlik anne diğer odada oturucak bunlar diğer odada aganigi sonra odadan çıkıp gidecekler vay be ne modern olduk yahu
ay kahkaha attımEğer ciddiyse anneyle tanıştırır bu normal ama diğeri ne ya edepsizlik anne diğer odada oturucak bunlar diğer odada aganigi sonra odadan çıkıp gidecekler vay be ne modern olduk yahu
Biz Amerikalı olduğumuz için uygun bulunmuş herhaldeModernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?