Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah duş alanlar akşam seviştiler mi demek?

Flört ettiğinin kişinin annesi yan odadayken ve bunu göstere göstere yapmak bence ayıp.

Flört ettiğinin kişinin annesi yan odadayken ve bunu göstere göstere yapmak bence ayıp.

Sevişmeyebilir de, oğlu sabah öylesine duş almış da olabilir fark nedir?

Göstere göstere derken, izletiyor muymuş annesine sevişirken? Belki odaya çekildiler kız arkadaşı ile, oturdular sarılarak film izlediler?

Ben kaynanamın evine gidince otomatik olarak libidom ölüyor ya. Sokakta hanfendi mutfakta beceriksiz yatakta da battaniye oluyorum kapı eşiğinden geçer geçmez

eşimle sevgiliyken tatile de gittim, sevgiliyken evinde de kaldım. Hepsini kayınvalidem biliyordu , kayınvalidem evde varken ve biz sevgiliyken rahat rahat sevişemezdim. Evliyiz gerçi yine sevişemiyorum.

He sorun sevişmek değil de sevişilen insan sayısı yani

Evli anne baba aynı evde yasayan gelin damat da evli eşler burda deniyor ki sevgili değil sevgililer karısıyla yaysın kalksın sevişsin ama adam bir kişiyi değil bir kaç kişiyi getiriyor annesi oğlundan oğlu anneden utanmıyor bide anne bunların çarşaflarını yıkıyor haha tobe tobe

Bagira cagira sevişmiyorlarsa yan odada yalniz kaldiklarinda sohbet mi ediyorlar sevişmemi var kadin bunu gormez ki? Yani bir sey farketmez aslinda. Ama "yan odada sevişme var suan" fikri rahatsiz edici derseniz birsey diyemem. Ama kadin zaten rahatsiz olmuyor duruma bakarsak.

Başka insanlar gormuyorsa ve ortalik yerde acıkta degilsek heryerde sevişirim cadir da dahil.

Bunu bir çok kadın yapmıştır ama diğer odada anne varken birlikte olmak da biraz kötü değil mi?

Vallahi konu sahibine göre son derece ahlaksız bir kadın olduğum için, iyi mi kötü mü bişey diyemeyeceğim, bu son derece kişisel bir bakış açısı. Bana göre kötü değil. Ben evlenmeden önce 3 sene annem ben ve sevgilimle aynı evde yaşadık. Annemin gidebilecek bir yeri yoktu ve benim de 2 ayrı eve yetecek ekonomik gücüm yoktu, anneme göre ahlaksızca bir durum yoktu, sevgilime göre de yoktu, 3 ahlaksız birlikte yaşadık işte. Ve evet cinsel yaşam da sessiz sedasız sürüp gidiyordu. Şartlar değişmeseydi annem evlendikten sonra da bizle yaşayacaktı, eşim kabul etmişti ama şartlar değişince annem memlekete döndü. Benim ahlak anlayışıma göre yetişkin insanlar kendilerini bilip tanıdıktan sonra hiç kimseye zarar vermiyorsa dilediği hayatı yaşamakta özgürdür. Annem ilkokul mezunu bir kadın olmasına rağmen bizim bacak aramızla cinsel hayatımızla asla ilgilenmez. Biz de tabi sabah kendisini bornozla karşılamadık, daha dikkatli davrandık, veya yatakları hoplata zıplata sevişmezdik. Bir başkasına yanlış/ahlaksızca gelen bir durum varsa anne baba evdeyken gitmez, otele gider. Ama bu diğerine ahlaksız deme hakkını da vermez.

Iste bu tuhaf dediğim gibi
Bana doğru değil size doğru gelebilir

Sevgilinin gelmesine bir şey demiyorum sadece yan odada sevişmemeli eşidir hiç kimse laf edemez burda da anne laf etmiyor arkadaşlar ne var bunda diyorlar ya demek kadına da normal geliyor sesini çıkarmıyor

Eğer ciddiyse anneyle tanıştırır bu normal ama diğeri ne ya edepsizlik anne diğer odada oturucak bunlar diğer odada aganigi sonra odadan çıkıp gidecekler vay be ne modern olduk yahu
ay kahkaha attım

bilemiyorum anne rahat sanırım baya ama ben oğlu olsam utancımdan yerin dibine girerdim

Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.

Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.

Nesi uygun?

Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Biz Amerikalı olduğumuz için uygun bulunmuş herhalde cok normal cnm böyle şeyler, altı üstü sevişiyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…