- 10 Ekim 2014
- 32.674
- 146.984
- 798
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Bence de ya. Çok genişçe değil mi? Oğlum ya da kızım eve birini getirecek, ben de evi boşaltacağım. Niye? Rahat sevişsin diye. Ya da yakınlaşsın diye. Evlerden ırak
Yani, seks harici yapılacak bir çok aktivite varken, anasının evini mi bulmuş yiyişilecekKızım ya da oğlum farketmez sevgilisi gelsin yemeğimi yesin sohbet etsin ödev yapsınlar sonra da bassın gitsin evine
Ha anası yokken ev boşsa küçük kaçamaklar yapılır mı, yapılır. Bence. Neden olmasınYani, seks harici yapılacak bir çok aktivite varken, anasının evini mi bulmuş yiyişilecekana o anaağğğ
Hanımlar siz neden bu durumu kv ile yaşayanlarla bir tuttunuz ki? Kv ile yaşayanlar için böyle şeyler son derece rutin. Onların seks hayatı da rutin. Konuda bahsedilen örnekte ise belli ki bir sevgililik var. Daha evli değil insanlar. Belki de ilk sevişmeden bahsediyoruz burada? İlk birliktelik, beraber ilk romantik gece olacak. Liseli öğrenci olsa anlarım. Koskoca adam bir ev ya da otel ayarlayamıyor mu da anasının yan odasına getiriyor kızı? Yani şimdi bu hoş bişey mi? Ahlak kısmından ziyade ince olmayan, kaba, saçma sapan bir fikir bu.
konuyu lutfen kapatmayin hala okuyorum tartisma tam nerde alevlendi bulamadim bulup ona gore yazmam gerek
dunyanin en basit konusu yani uygun mu degil mi iki cevaptan biri olacak, ahlaksizlik nereden cikti simdi
Adam zorla goturmuyor ki kadini eve.Hanımlar siz neden bu durumu kv ile yaşayanlarla bir tuttunuz ki? Kv ile yaşayanlar için böyle şeyler son derece rutin. Onların seks hayatı da rutin. Konuda bahsedilen örnekte ise belli ki bir sevgililik var. Daha evli değil insanlar. Belki de ilk sevişmeden bahsediyoruz burada? İlk birliktelik, beraber ilk romantik gece olacak. Liseli öğrenci olsa anlarım. Koskoca adam bir ev ya da otel ayarlayamıyor mu da anasının yan odasına getiriyor kızı? Yani şimdi bu hoş bişey mi? Ahlak kısmından ziyade ince olmayan, kaba, saçma sapan bir fikir bu.
ama sen de tam eglenilecek konu acmissin summercim. yani soru soruyorsun, sonra cevaplara sinirleniyorsun. halbuki sen de cok yaparsin konu sahibine hak vermeme isini. acilan her konuda kimse kimseye hak vermek zorunda degil, bostan yere cikisip sonra da hababam sinifi ahmet gibi ortaya dikilme rica edicem. kadinlara direkt yardirmissin. suclari ne? senin gibi dusunmemek. sasirttin beni.Eglendigini gormek guzel S sassyassyy .
2. Sayfada kapak gibi yaziyor yaama sen de tam eglenilecek konu acmissin summercim. yani soru soruyorsun, sonra cevaplara sinirleniyorsun. halbuki sen de cok yaparsin konu sahibine hak vermeme isini. acilan her konuda kimse kimseye hak vermek zorunda degil, bostan yere cikisip sonra da hababam sinifi ahmet gibi ortaya dikilme rica edicem. kadinlara direkt yardirmissin. suclari ne? senin gibi dusunmemek. sasirttin beni.
Aylar önce kızımın üniversiteden önce sevgilisi olsun istemezdim türü bir şey yazmıştım derslerine odaklansın babında düşünüp. Beğenmedim atmıştı . Eeee hani fikirlere saygı2. Sayfada kapab gibi yaziyor yaşimdi modernliği bırakalım diye baslıyor
Benim erkek arkadaşlarım gelirdi eve. Ben de giderdim onların evine. O dönemler sevişmiyorduk zaten, küçüktük. O yüzden ne kendi evimde ne erkek arkadaşımın evinde sevişmedim. Sonrasında da ya benim evim vardı ya hayatımdaki insanların. Yine ailem erkek arkadaşımda kaldığımı ya da onun bana geldiğini veya tatile gittiğimizi bilirdi. Kendi yaşadığım şeyleri neden çocuğuma yasaklayayım?Oğlunun sevgilisinin eve gelmesini normal karşılayan birçok ailenin söz konusu kızı olunca tam tersi tavırda olacağını düşünüyorum.
Burada da yazıldıysa bile gözümden kaçmış, hiç sevgilim ailemle yaşadığım eve geldi, beraber kaldık diye yorum okumadım. Daha çok gidilip kalınmış sevgili evinde.
Bizim toplumun belli bir kesimi için gayet kız,erkek evlat ayrımı yapılacak bir konu esasında.
Ben sevgilimin annesi varken 3 4 gun yazligina gittim kaldim, ayri ayri odalarda yattık. Benim kizimda oğlumda bunu yapabilir.Oğlunun sevgilisinin eve gelmesini normal karşılayan birçok ailenin söz konusu kızı olunca tam tersi tavırda olacağını düşünüyorum.
Burada da yazıldıysa bile gözümden kaçmış, hiç sevgilim ailemle yaşadığım eve geldi, beraber kaldık diye yorum okumadım. Daha çok gidilip kalınmış sevgili evinde.
Bizim toplumun belli bir kesimi için gayet kız,erkek evlat ayrımı yapılacak bir konu esasında.
Ha ayrı odaysa gelsin kalsınBen sevgilimin annesi varken 3 4 gun yazligina gittim kaldim, ayri ayri odalarda yattık. Benim kizimda oğlumda bunu yapabilir.
Ya siz uyuduktan sonra birbirlerinin odalarına giderlerse?Ha ayrı odaysa gelsin kalsınaynı oda isteyen de kendine başka mekanlar baksınnn.
O zamanda torun severizYa siz uyuduktan sonra birbirlerinin odalarına giderlerse?
Valla geceleri uykusuzluk sorunum var cin gibiyimdir. Şansına küssünYa siz uyuduktan sonra birbirlerinin odalarına giderlerse?
Canim o konuyu kapatir misin diye Müne ye yazdı ve terketti bizi20 sayfa oldu konu sahibesi sorulan hiçbir soruya cevap vermedi.
Sevdiği üyelerden istediği.cevabı alamayınca eğlendiğini görmek etiketi dışında yorum yok.
Ya siz uyuduktan sonra birbirlerinin odalarına giderlerse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?