Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de ya. Çok genişçe değil mi? Oğlum ya da kızım eve birini getirecek, ben de evi boşaltacağım. Niye? Rahat sevişsin diye. Ya da yakınlaşsın diye. Evlerden ırak

Biz lisedeyken ailem evi boşaltmişti bilmem ne partisi veriyorduk kalabalik kiz erkek, arkadaslarimla takilalim diye gayette evi bana birakmislardi tum gece.
Eve erkek arkadas gelince illa "rahat sevişsinler" diye olmuyor ki.

Aslinda diger uyelerin yazdiklari gibi Gunluk ev seklinde gun icinde gelip 1 saat sevisip duş alip cikma gibi bir durum hayal etmiyorum ben bu konuyu ele alirken. Normall arkadaslar nasil birbirinin evine gelebiliyorsa, yatiya kaliyorsa bu da oyle birsey gibi goruyorum.

Ama hani evde anne baba kardes veya kardesler şeklinde bir ortam olsa ben de rahat edemezdim.
Benim ilk yatiya kaldigim sevgilim sadece babasi ve kendisi yaşiyordu, adam evde bir var bi yoktu ve 19 yaşindaydik ikimizde.

Son düzenleme:

İyi de çoğu evli evlenmeden önce birliktelik mi yaşıyor sanki bizim toplumda ? Onların da ilk gecesi,yine kv evine gidiyorlar.Nasıl eş olmuyor,gayet de eş işte.

Adam zorla goturmuyor ki kadini eve.
Ilk sevisme olacaksa kadin adamin anasi evdeyken gitmesin. Ya da bilmeden gidiyorsa sevismesin.

Eglendigini gormek guzel S sassyassyy .
ama sen de tam eglenilecek konu acmissin summercim. yani soru soruyorsun, sonra cevaplara sinirleniyorsun. halbuki sen de cok yaparsin konu sahibine hak vermeme isini. acilan her konuda kimse kimseye hak vermek zorunda degil, bostan yere cikisip sonra da hababam sinifi ahmet gibi ortaya dikilme rica edicem. kadinlara direkt yardirmissin. suclari ne? senin gibi dusunmemek. sasirttin beni.

2. Sayfada kapak gibi yaziyor ya şimdi modernliği bırakalım diye baslıyor

2. Sayfada kapab gibi yaziyor ya şimdi modernliği bırakalım diye baslıyor
Aylar önce kızımın üniversiteden önce sevgilisi olsun istemezdim türü bir şey yazmıştım derslerine odaklansın babında düşünüp. Beğenmedim atmıştı . Eeee hani fikirlere saygı

Benim erkek arkadaşlarım gelirdi eve. Ben de giderdim onların evine. O dönemler sevişmiyorduk zaten, küçüktük. O yüzden ne kendi evimde ne erkek arkadaşımın evinde sevişmedim. Sonrasında da ya benim evim vardı ya hayatımdaki insanların. Yine ailem erkek arkadaşımda kaldığımı ya da onun bana geldiğini veya tatile gittiğimizi bilirdi. Kendi yaşadığım şeyleri neden çocuğuma yasaklayayım?

Ben sevgilimin annesi varken 3 4 gun yazligina gittim kaldim, ayri ayri odalarda yattık. Benim kizimda oğlumda bunu yapabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…