- 20 Kasım 2018
- 12.610
- 45.939
- 598
- 35
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Adamin yasam tarzi icin uygun mu diye soruluyor. Bazi uyeler uygun diyor. Modernligi birakin, ahlaksizliktan baska sey degil diye uygun diyenlere cevap geliyor. Adamin yasam tarzi ahlaksizliksa bu bunu normal bulanlari da kapsamaz mi?Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.
Summer'ı sizin kadar tanırım, az laf anlatmışlığımda yoktur kendisine, size dese evet size dedim der kıvırmaz.
Kurduğu cümlenin gidişatında adama dediği belli, ki başka bir mesajında da adama dedim diye açıklamaya yapmaya çalışmış.
Eğer üyelere söylediğine dair zerre şüphem olsa banlanırdı zira vaktiyle kendisinin üyeliğini iptal etmişliğim de var velhasıl kurallara uygun değilse kim olursa olsun işlem yaparım summer KudrAlobar bibibella fark etmiyor.
Yine de bu da sözüm olsun, raporu güncelleyip yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
Müdürüm cümlenin başında "Bırakın modernliği" hitabı ile direkt üyeleri işaret ederek söylüyor, ondan sonra da adamın yaptığına ahlaksızlık diyor. E dolaylı olarak biri tersi bir fikir belirtmiş olsa, modernlik ayağı çeken, ahlaksızlığa göz yuman, aklayan gibi üzerine geliyor bu cümle o hitaptan sonra.Hanımlar kusura bakmayın ama aynı mesajları okuduğumuza emin miyiz? Size ahlaksız denmemiş, ahlaksız kelimesini kullanmak ters gelmiş olabilir ama adama denmiş o kelime.
Rica ederim size denmemiş bir kelime üzerinden tartışmaya girmeyin, konu gözünüze batıyorsa sekmeyi kapatabilirsiniz de, ben böyle düşüncedeki bir üyeye yorum yazmam deme hakkınız varken neden illa tartışmak?
Adamin yasam tarzi icin uygun mu diye soruluyor. Bazi uyeler uygun diyor. Modernligi birakin, ahlaksizliktan baska sey degil diye uygun diyenlere cevap geliyor. Adamin yasam tarzi ahlaksizliksa bu bunu normal bulanlari da kapsamaz mi?
Mini etek giyen bir kadin vardi ahlaksizlik bu desem mini etek giyilmesini normal bulan insanlari kapsiyor cunku?
Bu arada ben de adamin yaptigini uygun bulmuyorum. Ben yapmam diyorum. Benim hos bulmadığım fikir isteyip fikir verenlere saydırilmasiydi ki ortaya deyince sorun yokmuş, bence problem yok.
Mesaji da rapor falan etmedim, onu da ortaya belirteyim.
Benim de aklima cok yatmadi ama baga ne. Belki herkes adama saydirsin, kendi ici rahatlasin istedi. Fikir almak icin konu acip fikir verenlere cikismak makul degil cunku. Vardir bir bildigi deyip gecmek lazim.Ya o değilde madem ahlaksızlık senin için ve bunda netsin konuyu neden açtın?
Modernliği bırakın diye komut vereceksen uygun mu değil mi diye niye sordun?
Ayrıca madem senin için uygun değil dert bunun neresinde?
Bu konunun amacı tam olarak nedir?
Bu tarz bir konuda herkesin doğrusu kendine.
birileri bunu hoş karşılamıyor diye, herkese göre yanlış olmak zorunda değil.
Hoşgören yapar, hoşgörmeyen yapmaz. Kimse kimseyi yaptığı veya yapmadığı için yargılama hakkına sahip değil.
Bdv de yapılan paylaşımların genelde insanların dertlerini paylaşıp fikir alma amacı olduğunu sanıyordum. Yanılıyormuşum demekki.Konunun amacı yok.
Kendisi uygun bulmadığı davranışı paylaşmak istemiş. Fikir almak değil.
Adamın hakkı hüsnü olmasının önemi olmadığı gibi konunun amacının da bir önemi yok.
Bence de modernliği bırakmalıyız, çok katıldım size.Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.
Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.
Nesi uygun?
Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Kızınız eve sevgilisini getirip kalabilir mi? Meraktan soruyorum. Hani evi boşaltırım demişsiniz ya. Kızınız sevgilisi ile gelse de yapar mısınız meselaBence gayet uygun ya annesi evdeyken sevgilimle kaldığım çok oldu
Ben de ilerde anne olsam umrumda olmaz gelsin kalsın onun da evi sonuçta...
Ben onlara dikkat etmeyeceğim için ruhum duymaz
hatta haha istesin evi boşaltayım ya ben gezinir gelirim bir yere giderim ne olacak
Hem yanındaki kızı/erkeği tanırım
Hem benim evim başka yerden iyidir bence iyi olduğunu bilirim(evladım ergenlikteyse 20 li yaşların başındaysa falan)
bana anormal gelmedi bilemiyorum
Modernliği bırakın Mune.Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.
Summer'ı sizin kadar tanırım, az laf anlatmışlığımda yoktur kendisine, size dese evet size dedim der kıvırmaz.
Kurduğu cümlenin gidişatında adama dediği belli, ki başka bir mesajında da adama dedim diye açıklamaya yapmaya çalışmış.
Eğer üyelere söylediğine dair zerre şüphem olsa banlanırdı zira vaktiyle kendisinin üyeliğini iptal etmişliğim de var velhasıl kurallara uygun değilse kim olursa olsun işlem yaparım summer KudrAlobar bibibella fark etmiyor.
Yine de bu da sözüm olsun, raporu güncelleyip yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
İlk cevabı ben vereyim: noöööööööKızınız eve sevgilisini getirip kalabilir mi? Meraktan soruyorum. Hani evi boşaltırım demişsiniz ya. Kızınız sevgilisi ile gelse de yapar mısınız mesela
Kızınız eve sevgilisini getirip kalabilir mi? Meraktan soruyorum. Hani evi boşaltırım demişsiniz ya. Kızınız sevgilisi ile gelse de yapar mısınız mesela
Bu sorunun cevabı yazan kişinin yazısının ikinci satırında belli aslında.Kızınız eve sevgilisini getirip kalabilir mi? Meraktan soruyorum. Hani evi boşaltırım demişsiniz ya. Kızınız sevgilisi ile gelse de yapar mısınız mesela
Kızınız eve sevgilisini getirip kalabilir mi? Meraktan soruyorum. Hani evi boşaltırım demişsiniz ya. Kızınız sevgilisi ile gelse de yapar mısınız mesela
E başka konularda herhangi bi kadına o..pu falan yazınca banlıyosunuz gayet. Bize denmeyen kelime hakaret olmuyor mu? Ayrıca burada konudaki adam gibi davranan birini de kapsıyor o aklaksız ifadesi. Siz taraflı yaklaşıyorsunuz bana göre aynı mesajlardan çıkardığımız anlam farklı olabilir o yüzden.Hanımlar kusura bakmayın ama aynı mesajları okuduğumuza emin miyiz? Size ahlaksız denmemiş, ahlaksız kelimesini kullanmak ters gelmiş olabilir ama adama denmiş o kelime.
Rica ederim size denmemiş bir kelime üzerinden tartışmaya girmeyin, konu gözünüze batıyorsa sekmeyi kapatabilirsiniz de, ben böyle düşüncedeki bir üyeye yorum yazmam deme hakkınız varken neden illa tartışmak?
Bence de ya. Çok genişçe değil mi? Oğlum ya da kızım eve birini getirecek, ben de evi boşaltacağım. Niye? Rahat sevişsin diye. Ya da yakınlaşsın diye. Evlerden ırakKonu kadın erkek ayrımcılığı değil burda bence, bambaşka bir durum
Ben kızım olsa da kabul etmem, oğlum olsa da kabul etmem, hiç fark etmez çünkü uygunsuz ve acaip bir durum
Oğlunun sevgilisinin eve gelmesini normal karşılayan birçok ailenin söz konusu kızı olunca tam tersi tavırda olacağını düşünüyorum.Konu kadın erkek ayrımcılığı değil burda bence, bambaşka bir durum
Ben kızım olsa da kabul etmem, oğlum olsa da kabul etmem, hiç fark etmez çünkü uygunsuz ve acaip bir durum
Ben nedense birşeyleri ima etsem çat cat banlaniyorum ama burda aynı fikirde olanların ne ahlaksızlikları kaldı ne genislikleri ne acayiplikleri neyse yaE başka konularda herhangi bi kadına o..pu falan yazınca banlıyosunuz gayet. Bize denmeyen kelime hakaret olmuyor mu? Ayrıca burada konudaki adam gibi davranan birini de kapsıyor o aklaksız ifadesi. Siz taraflı yaklaşıyorsunuz bana göre aynı mesajlardan çıkardığımız anlam farklı olabilir o yüzden.
Kızım ya da oğlum farketmez sevgilisi gelsin yemeğimi yesin sohbet etsin ödev yapsınlar sonra da bassın gitsin evineKonu kadın erkek ayrımcılığı değil burda bence, bambaşka bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?