Uygunsuz Misafir

Sizi bariz bir şekilde kullanıyorlar orası net..

Sizi aradığında artık bu durumdan hoşlanmadığınızı ve bundan sonra da kalmalarını istemediğinizi söyleyin olsun bitsin..

Evde misafir var denmesine rağmen yüzsüzce geliyorlarmış.otele giderler mi sence?
Parasını ödedim dedikten sonra da gitmezlerse artık "o zaman siz bu gece başka bir yer bulun biz evde olmicaz anahtarı da veremem, o kadar para verdim boşa gitmesin bari biz gidelim" desin olur biter

Parasını ödedim dedikten sonra da gitmezlerse artık "o zaman siz bu gece başka bir yer bulun biz evde olmicaz anahtarı da veremem, o kadar para verdim boşa gitmesin bari biz gidelim" desin olur biter
acilen evlendirin şunları da evlerinde cima etsinler ayoll.orda burda sürünüyorlar yazıktır

Evinizi garsoniyere çevirmişler. Önüne geçmek zorundasınız. Ne münasebet ayrılar ama sizin evinizde aynı odada yatıyorlar? Bu zaten, sevişin barışın demek gibi. Sizde de hata var. İzin vermeyin. Benim için sorun tok dediğinde, benim için sorun var demeniz lazımmış. Net tavrınızı koyun. Ben devamlı yatılı misafirden hoşlanmıyorum ya da telefonlarını açmayarak filan. Onlar gayet kullanıyorlar, bir samimiyet yok davranışlarında.

Çok fazla yatılı arkadaş alma eve özellikle kadınsa! Zaman okadar kötü ki, çok güveniyorum dediğimiz eşimiz bile bir anlık gafletle yanlış durumlara sürüklenebilir. Evime zırt pırt giren arkadaşım olmadı, olamaz. Keza eşimin de aynı şekilde. Görüşme olacaksa dışarıda olur, yatılıya eşimin kuzenleri ve kendi kuzenlerim dışında arkadaş olarak almıyoruz. Ha arada gelinir oturulur gidilir ama bunun da sürekliliği olsun istemem.

Vicdan yapacak bir durum yok rahatsız oluyorsunuz durumdan ve katlanmak zorunda değilsiniz. Gayet te kibar çevirmişsiniz ondan gelen teklifleri ben olsam senin kırığının spermlerini temizlemek zorunda değilim görüşmek istemiyorum seninle derdim açık açık.O evimi keyfince kullanacak müsait değilim dememe rağmen olsun deyip yüzsüz yüzsüz gelecek ben bu rahatsızlıklarımı dile getiremeyeceğim yani, neyin vicdani bu??

Ayy aklıma nurben geldı gercı isim kullanıyorum ama okusa da kafasına takmaz, guler. Eski esıyle ayrılmıslardı ortak arkadaslarıyım bana gelmeye basladılar bosandıktan ıkı sene sonra sonra habıre gelıyo kadın baska sehırden. Adamla aynı sehırdeyız ama. Her haftasonu bende bı bakıyorum adam da gelmıs. Yıllık ızın bayram ızın haftasonu 23 nısan hıc es gecmedı masallah . Ben delırmeye yakın tavır koydum artık cunku misafır odasını kullanıyorlardı her seferınde. Gercı evlendiler tekrar bı de ustune cocuk yaptılar gecen sene

Bu öyle bir gevşeklik öyle bir yüzsüzlük ki yakında sizlere göz koyup açık açık teklif ederlerse şaşırmayın. (belki de onu hayal ediyorlardır; sizin evin fantezi boyutu budur.)
Herkesin yaşam tarzı farklı ama siz bu olanlardan hoşlanmadığını zaten yaşam tarzına uymuyorlar demektir. O zaman arkadaş kalmaya çalışmanın bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…