Uygunsuz Misafir

Çok barışmak sürekli görüşmek istiyorlarsa gitsin kendilerine ev tutsunlar.
Yatılı misafiri sevmem emrivaki yapıp geleni hiç sevmem
Tavrınız doğru sürekli reddedince eşinize de söyleyin kabul etmesin.

Böyle konuları okuyunca çok sinirleniyorum burda o kadar tavsiye veriliyor ama sonucu yok. Eğer arkadaşınızın ağzının payını verirseniz buraya da yazın da bizim de İçimiz sogusun:)

Ayrica arkadaşınız yüzsüzken size kırılır mı kırılmaz mı pata küte laf söylerken sizin haklıyken hala kırmamaya çalışmakta sacma

sürekli çeşitli iletişim mecralarından otel araştırlamaları atın
off bu otel çok güzelmiş geceliği de bu kadar ne kadar uygun!! şeklinde

istemediğim bu misafir tablosunu açık açık söylerim yine gelirse suratım asık otururum. evi sırf bu yüzden kullanmaları çok yanlış

Bu yoruma dislike atan hangi kafayla atmış acaba. Ben de böyle düşünüyorum. Elin erkeğinin evinde eski kocasıyla ilişkiye girmeye utanmayan bi kadın tabiki de baştan da çıkarır.
İhtimaldir sonuçta. Hatta eski eşi kıskandırmak için bile konu sahibinin eşini kullanabilir. Bu tip insanlar insanları manipüle etmeyi çok iyi bilirler. Eminim ki öyle tatlı dillidir ki konu sahibi hayır diyemiyordur karşısında iken.

istemediğim bu misafir tablosunu açık açık söylerim yine gelirse suratım asık otururum. evi sırf bu yüzden kullanmaları çok yanlış
Surat asıyorum, firuze bugün de negatif enerji yüklü diyorlar :/ Eşim de bilir severek misafir ağırlarken nasıl olduğumu. Onlar geldiğinde ise hele son zamanlarda eşim uyardı mesela hadi kahvaltı hazırlamadın mı daha diye, benim canım kahvaltı hazırlamak istemiyor bugün hazırlamayacağım isterseniz dışarıda yiyelim dedim. Sonra da gittik dışarıda yedik ve fahiş bir hesap ödedik...
Sonra da eşime dedim içimden kahvaltı hazırlamak gelmiyor bugün ben kendi misafirimle ( İşte misafirim olduğunda kaldıklarında) plan yapmıştım onlar plana dahil oldu ve sofra kurmak istemedim diye. O da zeytin peynir koysan da olurdu boşuna o kadar yüklü bir hesap ödedim dedi.
Anlayacağınız suçlu çıktım bu işten.

Tatlı dilli ve inanılmaz pozitif biri. Ben yanında baya sorun çıkaran kadın oluyorum, surat asan eşiyle geçinemeyen oluyorum. İnanın yan yana onlar eski eşiyle daha iyiler. Ben surat asmaktan ve sinirlenmekten çekilmez bir insan oluyorum.

Ben begenmedim atmadim ama kendi adima ayni fikirde degilim.
Cevremdeki hicb ir kadindan "eşimin aklini basindan alir" diye korkmam.
O kadar kolay akli basindan gidiyorsa buyuk kaybeder.
Cirillacim ben de aslında öyle düşünüyorum. Yani kimse kimsenin killli kocasına hayran değil diyordum ama okul arkadaşım boşanmış ve çok samimiydik. Hayır ya filan deyip hiç konduramadim. Çok yılışık davranışları vardi. Takı eşimi evine davet edene kadar.

Gercekten de bazıları bunu yapıyor.

Ahhh işte talm bı manipulator. Tahmin etmiştim.

Yook milletin killi kocasina hayran olanlar var. Agzinda dogru durust diş olmayan adam bile karisini aldatiyor bizzat sahidim.
benim korkmamamin nedeni mimse bakmaz etmez degil tabi ki bakarlar ama "eve davete gitti mi esiniz, gider miydi?" Önemli olan o.

Kadin istedigi kadar yilisik olsun, eşimin aklini alir diye korkmam.
Ha tabi ki esimi eve davet edenle de gorusmezdim. :)

Gitmez tabi. Gitmedi de ama bana dediğinde ben olsam giderdim dedim şakayla.

Eşime sadakati konusunda çok güveniyorum ama kimseye yüzde yüz güvenmemek lazım.

Yo siz suçlu değilsiniz. Zeytin peynir koymak yeterli ise o da koyabilirdi. Kahvaltı hazırlamak üst düzey yetenek mi istiyorda eşiniz hazırlayamadı ? Sonuçta siz hazırlamadıysanız o hazırlayabilirdi.

Yo siz suçlu değilsiniz. Zeytin peynir koymak yeterli ise o da koyabilirdi. Kahvaltı hazırlamak üst düzey yetenek mi istiyorda eşiniz hazırlayamadı ? Sonuçta siz hazırlamadıysanız o hazırlayabilirdi.
Benim de bir tatilim var al işte şimdi iş başıyım, bu tatili istediğim gibi planlamak istediğim kişileri davet edip plana dahil etmek de en doğal hakkım... Eşim anlayamadı o gün keyfi hazırlamayacağım deyip dışarıda yemek istediğimi düşündü.
Bir de en istemediğim mekana gidildi özellikle oraya gitmek istemediğimi söyleyip başka bir mekan önermeme rağmen misafir konumunda olduklarından onların dediği oldu.
Oraya gitmek istememe nedenim de eşimin evlenmeden önce bir kız arkadaşıyla orada vakit geçirmeleri ( Bu süreçte nişanlıydık ) benim de bunu evlendikten sonra öğrenip madem baş başa benden habersiz bir kadınla yemek yiyebiliyorsun o halde serbestsin istediğinle buluş gönlünce deyip boşanma protokolü hazırladığım bir olaydı, BUNU KENDİSİ YANİ ARKADAŞIMIZ BİLİYORDU!! Zaten bir o arkadaşımız bir ben bir de eşim biliyorduk bu kavgamızı, kendisinin de hiç bir şey olmamış gibi oraya gidelim demesine ayrıca sinir oldum, diğer aile de evet orası güzel bir yer deyince olayı yeniden alevlendirmek istemedim. Orada da bir şey yiyemeden oturdum. Negatifliğim herkese sirayet etti o gün zehir gibi oldu. Diğer ailenin erkek olanı kendi eşine, bu kadınla firuzeyi aynı plana sokma belli ki firuze istemiyor demiş kadın da eşim böyle söyledi saçmalama dedim ama sana da sorayım dedi... Bu kadar da anlaşılan bir durum oldu hoşnutsuzluğum.

o gün keyfi hazırlamayacağım deyip dışarıda yemek istediğimi düşündü.
Bence siz fazla iyi niyetlisiniz. Öyle anladığından değil de para verip önüne yemek gelmesi kolayına geldiğinden öyle yapmıştır. Normal de yemek yapar mı bilmeden söylüyorum tabi bunları. Arkadaşınıza diyecek bir şey bulamadım. Belki gerçekten dikkatsiz belki gerçekten duyarsız belki cidden kötü niyetli. Hoşnutsuzluğunuz bana normal geldi onda sıkıntı yok.

Hesabı görünce paraya döndü iş, biz sanıyoruz ki 200-250 civarı bir hesap gelir. Bunun iki katı hesap gelince onu da söyledi keyfiyetten bir zeytin peynir koymamaktan o hesabı ödedik dedi. Beni ilgilendirmez ben size demiştim o mekana gitmeyelim diye dedim Gıcık bir kişi gibi oldum o gün ama sonra diğer aile de bana hak vermiş oldu, keşke senin dediğin yere gidilseydi dediler.

Valla işte bu mesaj eşinizin de bu durumdan gayet memnun olduğunu gösteriyor. Üzgünüm gerçekten.

Ben koymadıysam peyniri zeytini sen koysaydın elin kolun yok mu deseydin. Peyniri zeytini koymayacak kadar eli kolu kısa , fatura çok gelince laf edecek kadar dili uzun yok ya. Bence iyi olmuş paranın öyle yüksek gelmesi. Kulağına küpe olmuştur bu. Bak sen oraya gitmeyelim demişsin yine de gidilmiş. Erkekler laftan değil icraattan anlar çünkü.

Rahatsızlığınızi direk dile getirin bence, ayrica sizinde eşinizle planlarınız oldugunu ve cat kapi geldiklerini dahi söyleyin. Hatta evinizde farkli bir insanin cinsel ilişkiye girmesinden tiksindiginizi söyleyebilirsiniz. Bende malesef ayni şekilde muhattap oldum mevzuyla direk söyleyip resti cektim. Benim ki 1 2 sefer olan birseydi. Boyle daha cok kirarsiniz, gerçekten yakin arkadasinizsa size hak verir vermezsede saygı gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…