- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Soylede bir durum var ben bir arkadaşımın evinde surekli misafir olucam, hesap ne gelirse gelsin benden der öderim. Bunlar afedersiniz cok yüzsüz ve anlayışsızlar.Hesabı görünce paraya döndü iş, biz sanıyoruz ki 200-250 civarı bir hesap gelir. Bunun iki katı hesap gelince onu da söyledi keyfiyetten bir zeytin peynir koymamaktan o hesabı ödedik dedi. Beni ilgilendirmez ben size demiştim o mekana gitmeyelim diye dedimGıcık bir kişi gibi oldum o gün ama sonra diğer aile de bana hak vermiş oldu, keşke senin dediğin yere gidilseydi dediler.
Mesafeli olduğumdan zaten hayatımda değiller gibi geliyordu ama meğer öyle değilmiş. Mesafeli olmama rağmen gayet hayatımdalarmış... Haklısınız, eşimin yıllardır ahbapları olduğundan ara bozucu olmak istemedim. Tepkimi de kendi üslubumca verdim, ancak pasif bir tepkiymiş buradaki arkadaşlar yol gösterici oldular, teşekkür ederim herkese.En az arkadaşlarınız kadar anormal geldiniz bana.
Bu insanlar kardeşiniz mi , aileniz mi sizin, nedir bu kadar ağzınızı açıp gelmeyin diyememek, bırakın öyle kafalarına göre gece benim evimde boşanmış bir çift kalacak, çat kapı gelemezler bile.
Buna izin veren siz de sıkıntı var.
Bu insanlar için neredeyse kendi yuvanızdan olacaksınız.
Defolup gitsinler hayatınızdan, çok mu değerliler.
Surat asmayacaksınız açık açık söyleyeceksiniz.Tatlı dilli ve inanılmaz pozitif biri. Ben yanında baya sorun çıkaran kadın oluyorum, surat asan eşiyle geçinemeyen oluyorum. İnanın yan yana onlar eski eşiyle daha iyiler. Ben surat asmaktan ve sinirlenmekten çekilmez bir insan oluyorum.
Ayy bir de bunlara kahvaltı mı ısmarladınız? Ben şokkkkSurat asıyorum, firuze bugün de negatif enerji yüklü diyorlar :/ Eşim de bilir severek misafir ağırlarken nasıl olduğumu. Onlar geldiğinde ise hele son zamanlarda eşim uyardı mesela hadi kahvaltı hazırlamadın mı daha diye, benim canım kahvaltı hazırlamak istemiyor bugün hazırlamayacağım isterseniz dışarıda yiyelim dedim. Sonra da gittik dışarıda yedik ve fahiş bir hesap ödedik...
Sonra da eşime dedim içimden kahvaltı hazırlamak gelmiyor bugün ben kendi misafirimle ( İşte misafirim olduğunda kaldıklarında) plan yapmıştım onlar plana dahil oldu ve sofra kurmak istemedim diye. O da zeytin peynir koysan da olurdu boşuna o kadar yüklü bir hesap ödedim dedi.
Anlayacağınız suçlu çıktım bu işten.
Misafir severim de bunlara misafir denmez resmen işgalcilerKırmayım diye düşünüyorsun, kendin kırılıyorsun, esini kiriyorsun boşuna sorun yaşıyorsunuz. Karşındakilerinde cok umrunda, siz bosanirsiniz onlarda ilk vah vah der sizi arayıp sormaz bile, siz yuvanizdan olursunuz, bizim yuzumuzden demezler.
Bunlar misafir degil canim ev sahibi misafir olmus kendi evindeMisafir severim de bunlara misafir denmez resmen işgalciler
Hesabı görünce paraya döndü iş, biz sanıyoruz ki 200-250 civarı bir hesap gelir. Bunun iki katı hesap gelince onu da söyledi keyfiyetten bir zeytin peynir koymamaktan o hesabı ödedik dedi. Beni ilgilendirmez ben size demiştim o mekana gitmeyelim diye dedimGıcık bir kişi gibi oldum o gün ama sonra diğer aile de bana hak vermiş oldu, keşke senin dediğin yere gidilseydi dediler.
Size mi kitlediler hesabı gerçekten?Surat asıyorum, firuze bugün de negatif enerji yüklü diyorlar :/ Eşim de bilir severek misafir ağırlarken nasıl olduğumu. Onlar geldiğinde ise hele son zamanlarda eşim uyardı mesela hadi kahvaltı hazırlamadın mı daha diye, benim canım kahvaltı hazırlamak istemiyor bugün hazırlamayacağım isterseniz dışarıda yiyelim dedim. Sonra da gittik dışarıda yedik ve fahiş bir hesap ödedik...
Sonra da eşime dedim içimden kahvaltı hazırlamak gelmiyor bugün ben kendi misafirimle ( İşte misafirim olduğunda kaldıklarında) plan yapmıştım onlar plana dahil oldu ve sofra kurmak istemedim diye. O da zeytin peynir koysan da olurdu boşuna o kadar yüklü bir hesap ödedim dedi.
Anlayacağınız suçlu çıktım bu işten.
Biz ve diğer aile ortak ödedik diğer aile kabul etmedi bizim ödememizi, açıkçası onların yine işine gelen başka bir durum olduSize mi kitlediler hesabı gerçekten?
İstemiyorsa istemiyor.Güncelleme :
Eşimle konuştum (koltuk detayı ile birlikte ) bir daha evimde yatılı misafir istemiyorum, dedim.
Eşim de koltuk konusunda kendi dediğin gibi salya olabilir başka bir şey olabilir dedi, ne olursa olsun ben başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilim dedim.
Ben temizleyeyim sen elleme diyor bir de, geçti artık ben istemiyorum bir daha bitti, Surat asıyorum anlamıyorlar bahane sunuyorum anlamıyorlar artık açık açık söyleyeceğim istemediğimi dedim.
O da hayatım biz yabani miyiz evimize gelene git mi diyeceğiz, kapıdan mi kovacagiz dedi. Sen yabani olma ben olurum, istemiyorum onları dedim.
Hayatım seni çok iyi anlıyorum ama eve geleni kovmak bize yakışmaz, lütfen... Deyip gitti. Planı vardı bugün, gitmeden önce konuştuk bunu sonuç bu. Anlayacağınız eşim bu konuda kırıcı olmamı istemiyor.
Kendi kovmasın siz kovunGüncelleme :
Eşimle konuştum (koltuk detayı ile birlikte ) bir daha evimde yatılı misafir istemiyorum, dedim.
Eşim de koltuk konusunda kendi dediğin gibi salya olabilir başka bir şey olabilir dedi, ne olursa olsun ben başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilim dedim.
Ben temizleyeyim sen elleme diyor bir de, geçti artık ben istemiyorum bir daha bitti, Surat asıyorum anlamıyorlar bahane sunuyorum anlamıyorlar artık açık açık söyleyeceğim istemediğimi dedim.
O da hayatım biz yabani miyiz evimize gelene git mi diyeceğiz, kapıdan mi kovacagiz dedi. Sen yabani olma ben olurum, istemiyorum onları dedim.
Hayatım seni çok iyi anlıyorum ama eve geleni kovmak bize yakışmaz, lütfen... Deyip gitti. Planı vardı bugün, gitmeden önce konuştuk bunu sonuç bu. Anlayacağınız eşim bu konuda kırıcı olmamı istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?