Uygunsuz Misafir

Soylede bir durum var ben bir arkadaşımın evinde surekli misafir olucam, hesap ne gelirse gelsin benden der öderim. Bunlar afedersiniz cok yüzsüz ve anlayışsızlar.

Hem evimi günlük kiralik gibi kullanacak hem evimde bana laf sokacak.O an ipleri koparmaniz lazimdi.Aşırı pasif kalmissiniz.Yüzüne söyleyemiyorsaniz mesaj olarak yazın.Esinizle bile bu konuyu konusup rahatsiz olduğunuzu söyleyememişsiniz.En azindan ortak bir plan yapar başınızdan savardiniz direkt soylemeye çekiniyorsaniz.Anlasinlar diye evde kahvalti hazirlamayip hesabi üstlenmek de onlara ödül.Bunlar nasil çiftki hesabi biz ödeyelim diye üstelemediler.Maddi manevi kendinizi kullandiriyorsunuz.Esinizle bile daha cesaret edip bu konuyu konusamiyorsunuz gerçekten size çok sasirdim burda siz hatalisiniz kusura bakmayın

En az arkadaşlarınız kadar anormal geldiniz bana.
Bu insanlar kardeşiniz mi , aileniz mi sizin, nedir bu kadar ağzınızı açıp gelmeyin diyememek, bırakın öyle kafalarına göre gece benim evimde boşanmış bir çift kalacak, çat kapı gelemezler bile.
Buna izin veren siz de sıkıntı var.
Bu insanlar için neredeyse kendi yuvanızdan olacaksınız.
Defolup gitsinler hayatınızdan, çok mu değerliler.

Hasbınallah,ne munasebet canım eskı eşiyse nabalım,illa yatmak için sizin evi neden tercih ediyorlar. kendi evleri yokmu bunların,kadının yada erkegin gitsin evlerinde ne halleri avrsa görsünler.önce acaba yazlık tarzı filan bi eviniz varda eviniz boş sandım ama sizin kendi evinizde hep birlikte beraber kalıyormussunuz,bana cok cok tuhaf geldi bu kadar samimî olmayacaktınız,cok yuz goz olup cok yuz vermissiniz maalesefki.Yani acık acık soylemekten baska carenızde yok,hem emrıvakıde ne demek ben boyle arkadaşı kaybetsem cok da uzulmem açıkçası.

Mesafeli olduğumdan zaten hayatımda değiller gibi geliyordu ama meğer öyle değilmiş. Mesafeli olmama rağmen gayet hayatımdalarmış... Haklısınız, eşimin yıllardır ahbapları olduğundan ara bozucu olmak istemedim. Tepkimi de kendi üslubumca verdim, ancak pasif bir tepkiymiş buradaki arkadaşlar yol gösterici oldular, teşekkür ederim herkese.

Konu sahibi bidaha bunlari evinize alacak misiniz bidaha olursa nasil bir tepki vereveksiniz yazda icimiz sogusun lutfen.
Pasif tepki olayini farketmenizede sevindim acik acik çatır çutür söyleyin o kadin sizi oraya kahvaltiya goturup kirilmanizi umursamiyor sizde umursamayin

Surat asmayacaksınız açık açık söyleyeceksiniz.
Bende surat asarım maalesef bu yüzden kaybeden olurum.
Eşinize benim evimi garsoniyer gibi kullanıyorlar benden önce senin tepki vermen lazım demelisin.
Kadınla adama da şaka yollu birbirinizden ayrılamıyorsunuz bence siz evinize geri dönün kaynanadan çekiniyorsan ben kadınla konuşmaya gideceğim deyin.
Elalem zorla kendini misafir ettiriyor utanmıyor siz niye utanıyorsunuz?
Yada misafirim var dedin yine gelmek istediler kusura bakmayın ben aynı anda iki misafir sevmiyorum deyip telefonu yüzüne kapat

Ayy bir de bunlara kahvaltı mı ısmarladınız? Ben şokkkk

Kırmayım diye düşünüyorsun, kendin kırılıyorsun, esini kiriyorsun boşuna sorun yaşıyorsunuz. Karşındakilerinde cok umrunda, siz bosanirsiniz onlarda ilk vah vah der sizi arayıp sormaz bile, siz yuvanizdan olursunuz, bizim yuzumuzden demezler.

Misafir severim de bunlara misafir denmez resmen işgalciler

E bu kadar olay çıkacağına direkt sizle görüşmek istemiyorum deseniz daha kolay olmaz mı?

Size mi kitlediler hesabı gerçekten?

Güncelleme :
Eşimle konuştum (koltuk detayı ile birlikte ) bir daha evimde yatılı misafir istemiyorum, dedim.
Eşim de koltuk konusunda kendi dediğin gibi salya olabilir başka bir şey olabilir dedi, ne olursa olsun ben başkasının pisliğini temizlemek zorunda değilim dedim.
Ben temizleyeyim sen elleme diyor bir de, geçti artık ben istemiyorum bir daha bitti, Surat asıyorum anlamıyorlar bahane sunuyorum anlamıyorlar artık açık açık söyleyeceğim istemediğimi dedim.
O da hayatım biz yabani miyiz evimize gelene git mi diyeceğiz, kapıdan mi kovacagiz dedi. Sen yabani olma ben olurum, istemiyorum onları dedim.
Hayatım seni çok iyi anlıyorum ama eve geleni kovmak bize yakışmaz, lütfen... Deyip gitti. Planı vardı bugün, gitmeden önce konuştuk bunu sonuç bu. Anlayacağınız eşim bu konuda kırıcı olmamı istemiyor.

İstemiyorsa istemiyor.
Yani kusura bakmayın kendisi boşanmış arkadaşlarının kafalarına göre evinizi otel gibi kullanmalarını hazmedemecek yapıda olabilir ama sizin hiçbir mecburiyetiniz yok.
Kadının size ettiği laflar, emrivakileri hepsi çok itici.
Eşiniz sizin değil onların kırılmasını istemiyorsa da geçmiş olsun.

Ay guncellemeden sonra kusura bakmada eşin 2cift lafi hakediyor. Öyle eşin kalibina tukureyim yan odamda ahlaksizlar sevisecekler(kb bu ahlaksizliktir genelev gibi kullaniyorlar evinizi) eşimde belki salyadır nasil gelme derim diyecek he jsjdddjdjd ver eline bezi igrenmeden silebiliyor mu koltuklari midesiz herif. Insan nasil mirin kirin eder ya arkadasi evinde sevisirken karisi rahatsiz olmuşken daha nasil mirin kirin eder anlamam. Erkeklerde iyice midesiz olmaya basladi. Daha evinize sokmayın bu arsiz insanlari ben olsam hadi yallah baska kapiya derim ciddi ciddi siz birde kahvalti falan ismarliyorsunuz -.-

Valla dışarılarda bir düşünsün gelsin bakalım. Bizi de afişe etti yani diğer aile de ortak arkadaşımız adam anlamış Firuze bu kadını istemiyor diye üstüne bizde kaldıklarını gördüklerinde eşiyle dedikodu yapmışlar eşi bana söyledi, Firuze evde genç bir hanım varken eşin nasıl bekar bir adamı eve yatılı alıyor benimki bile çok kızdı kendisiyle konuşmak uyarmak istiyor dedi. Yok öyle bir şey demesin bozulur sorun yok ben adamdan bana karşı en ufak bir hareket de sezmedim yanlış düşünmeyin dedim.
Elin adamları beni düşünür benimkinin saflığı artık...

Kendi kovmasın siz kovun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…