Uygunsuz Misafir

Arkadaşınız bana iyi niyetli gelmedi birincisi çok rahat emrivaki yapıyor yüzsüz biri belli, ikincisi güvenmeyin eşinizlede aranızı bozabilir. Taviz vermeyin kendinizden

Sırf bu düşünceler yüzünden kırk yaşında çeşit türlü dert,hastalık sahibi oldum..Sağlığım bozuk artık.. Herkesin hatasını kapatmaya çalıştım,hep alttan aldım,ara buldum, mütevazi oldum..Sonucunda bu yaşımda iki saat ayakta duramayacak hale geldim..Yapmayın o yüzden,içinizde ne varsa söyleyin..

Çok giremedim kk'ya en son buraya yazmıştım durum güncellemesi olarak canımın sıkkınlığını, içim sıkılıyordu, öyle çok sıkılıyordu ki olacakları hissettiğime yemin edebilirim, ertesi gün babamı kaybettim.. Çok acılıyım, bu meseleyi de umuyorum ki sonsuza dek kapattım. Taziyeye geldiler sadece, kalma durumu söz konusu olmadı bir daha. Zaten benim bunu düşünmeye halim de kalmadı. Evi dip köşe temizlettim, artık kalma işinde yalnızca ailelere kapım açık...

Rabbim mekanını cennet eylesin babanızın.

Şaka gibi konu. İki insan, evlenmeye karar verebilecek yaşa gelmiş bir çift, neden kendi evini ve sınırlarını uygunsuz diye tanımladığı kişilere karşı koruyamaz aklım almıyor?

Başınız sağolsun Allah rahmet etsin

Siz alttan aldikça onlar da yüzsüzlük yapmaya devam edecek gibi. Açik açik konuşun istemiyorum sizi evimde, huzursuz oluyorum diye.

Walla arkadasiniz kadin danirim boyle davetsiz gelip kalabilecek kadar da yakin anladigim kadariyla.ben bi gun bulusup konusurdum , bu durumdan rahatsizim hosuma gitmiyor sen her zaman gel ama bu sekilde bir misafirlik istemiyorum diyin. Ne var bunda derse de tavrinizi koyun yahu ne munasebet. Otel mi tutuyorlar , garsoniyer mi orasini kendileri bilir ama cok cirkin yapilan. Bu kadar beklemeniz bile hata. Arkadasligini da bitirecekse gule gule boyle arkadasiniz da olmayiversin zaten bu arada basiniz sagolsun Allah sabir versin bunu yeni gordum

Böyle saçma bişey ilk defa duyuyorum.Bence en baştan müsade etmemeliydiniz eski eşle resmen sizde buluşma yeri yapmışlar.Neler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…