Uygunsuz Misafir

Bir de neden arkadaşlığı bozmaktan korkuyorsunuz?
Mesela iyi günde kötü günde yıllardır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşımla küsmekten, kalbini kırmaktan korkarım.
Ama sizin öyle bir arkadaşlığınız da yok
Bu kadar bağlanmayın insanlara, hele ki sizin acınızla dalga geçen insanlara

Acik acik
Konus yani onlar yapiyolar ayipp olmuyoda sen soyleyince mi ayip olacak

Şu milletteki rahatlığı aklım almıyor ya..Elin evinde aşna fişne oynamak nedir arkadaş kendi evleri yok mu bunların?Bir de misafirim var diyince “benim için sorun olmaz” demek yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi acaba?!Şaka gibi ya…Bir daha gelmekten bahsederse yaşadığınız yerdeki günlük kiralık evlerle otellerin web sitelerini atıp üstünede “burda daha rahat edersiniz bence” diye yazın.

Bu konunun size güvenle ne alakası var.
Biraz daha güvenirse evinize yerleşecek heralde.
Boşanmış insanların sürekli sizin ev de kalmalarını normal mi diye düşünmeniz bile ilginç geldi bana.

Yuh ya ne yüzsüzler bence açık açık söyleyin bu ne hadsizlik kırılırlarsada kırılsınlar. Otelede gitmiyolar bu neyin kafası

Gitsin otelde kalsın. Kabul etmeyin bir daha kapınızı da açmayın. Ne münasebet eviniz randevu evi mi?

Otel yerine sevişmek için benim evi kullanmanızdan hoşlanmıyorum de. Açık açık. Çok iğrenç. Ne tür pislik bunlar.

Misafirim var dediginizde bence sorun degil dediginde sizde bence sorun deseydiniz keske . Arkadasiniz baya yuzsuz acikca soyleyin evimde sevismeyin ve gelmeyin diye .araya mesafe koymak yerine direkt engelleseniz daha bile saglikli olur .

Esinizde soylesin arkadasina .siz kocanizla onlar evdeykem nasil sevisiyosunuz .esinizde durumu arkadasiyla konussun .esinize bunu soyleyebilirsiniz. Hatta acikca evde baska adam varken rahat edemiyorum ben söylersem kotu olurum sen arkadasina soyle diyin

Şakayla karışık sizin niyetiniz birlikte kalmak gibi geliyor artık bana otele gidebilirsiniz bende misafir var deyin gülün falan. Ay çok çirkin ya. Eski eş ile arkadaşın evinde buluşup yatmak nedir. sabah uyanınca iyi bakabiliyor yüzünüze. utancından ölmesi lazım. Böyle bir arkadaşlık sana sadece yük açık açık evinde bu buluşmalardan rahatsız olduğunu söyle hiç uzamasın böyle bahaneler sunarak kendini de germe boşver.

En nefret ettiğim şey emrivaki işler. Hele eski eşle birlikte kalmak için evimi kullansa... Direkt engeller ve açık açık konuşurum. Burda sizi kullanmış ve kardeşim bile bu kadar rahat değil. Birde evimde Birlikte olacaklar o odayı imha ederim. Sonuçta annem ailem de misafir odasında kalacak

Böyle dost da olmaz arkadaş da niye hayatınızda tutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…