Uykucu akm

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Ya ben bıktım kızlar. Bu adamın uykusundan bıkkk-tımmm. Bune allah aşkına ya? Adam 22.30 dedin mi tık gidiyo. Önceden böyle değildi. Sabah 7 de kalkıp işe gitmesi gerekirdi ama o genede 12 lerde 12. 30 larda yatardı. Şimdi ne mi oldu? Ramazan ayı girdi araya ve erkenden evlerine gelebilmek adına işe erken gidip geliyolar. Sabah 6 da kalkıp 7 de iş başı yapıyolar. Ama genede 22.30 da gidiyo dün bi tuhaflık olduda 22.47 de yattı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar erken yatıyosun azcık geç yat diyorum yok ses soluk gidiyo ama şöle bişey farkettim. Uykum geldi aşkım yatalım diyo tamam aşkım yat diyorum o arada annem giriyo odaya ben benimkine beklemesini söylüyorum annem gidiyo konuşmaya başlıyorum ana bi bakıyorum ki o uykulu adam yok cin olmuş çıkmış tv ye bakmış konuşmadımız bekle dediğim arada. Hani uykun vardı diyorum bi bakıyorum sesini uyku moduna geçiriyo inleye inleye aşkııım çok uykum var uyuyalım artık demeye başlıyo. Benimde aklıma acaba numara mı yapıyo diye geliyo valla ara sıra. Bu sabahta işe geç kaldı. Ben napıyım bunu kızlar. Nasıl hallederim bu sorunu

valla çalışan insan. 6 da kalkıyor. demek vücudunun ihtiyacı var uykuya. bence o saatte kalkan için normal bir saat uyuma saati...
buarada siz evli misiniz. berabermi yaşıyorsunuz..

yoruluyordur ne yapsın adam uyku baldan tatlıdır dememişler mi.

yook hyr cnm evli değiliz yani yatalım derken aşkım tlfnu kapatalım ben yatıyım sende biraz oyalanıp yat demek istiyor cnm

O saatte kalkan birinin gerçekten uykuya ihtiyacı vardır bence.
Çok çok erken bir saat de değil ki.

elbette erken değil birde oruç tutuyorsa yemekten sonra ağrılık basıyordur.böyle şeyleri sorun etme ilişkinde...anlayışlı ol...zamanla olur istediğin gibi olur zaten merak etme...opuyorumnanaktan

yok cnm oruç tutmuyo kendisi açlığa hiç dayanamazda

eğer çalıştığı iş ağırsa çok yoruluyordur..havada malum sıcak...bu yüzden uyumak istemesi normal..
benim aşkımda çok yoruluyor çünkü işi ağır ben hatta yat dinlen diyorum opuyorumnanaktan

yatmasın ya ben çok özlüyorum meleğimi sesi çok tatlı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok cnm oruç tutmuyo kendisi açlığa hiç dayanamazda

olsun çalışan insan yoruluyor...bende bazen eve giyorum duşumu alır almaz uyuyorum yemek yemek bile istemiyorum yorgunluk ve uykusuzluktan,dert etme kendine bunları lütfen...mirmirmirmir

Ramazanın bitmesini bekle madem ramazandan önce bu kadar değildi, kendisi oruç tutmasa da gece kalkanlar oluyorsa seslerine uyanıyordur uykusu bölünüyordur..eskisine göre daha yorgundur..Bular haricinde dönemsel bir durumda olabilir vucudu güçsüz kalmıştır vs vs..hali yoktur, ramazandan önce zaten 12 yi buluyormuş yatması e normali de bu değil mi?? sen çalışmıyor musun, çalışmıyorsan biraz daha anlayışlı olmaya çalış, çalışan adam uykuya hasrettir çünkü..

yatmasın ya ben çok özlüyorum meleğimi sesi çok tatlı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende özlüyorum ama kıyamıyorum sağlığını düşünüyorum.. :asigim: bende okul zamanı çok yoruluyordum erken yatmak istiyordum empati yapmak lazım biraz kaydirigubbakcemile5

uykuya birkere alışmışsa vazgeçmesi çok zor olur. Telefonla konusmaktan da yoruluyor ama bunu size soyleyemiyor da olabilir. Özellikle cep telefonu ve kulaksız konusuyorsa belli bir süre sonra bu gerçekten etkiler.

22:30 erkenmi canım ya sende. akşama kadar çalışıyoruz yorgunluk sende biraz anlayışlı ol. ramazan bide dahada bünye harap oluyor. ben eve gidince iftara kadar biraz uyuyorum öylelikle saat 23 e kadar oturuyorum yoksa daha erken uyurum valla. çalışan kişi için uyku çok önemli uykusuz olduğumuzda işyerinde muhakkak hata yaparız.

Adamı hasta etme len esas oğlan, bak kız özlüyor seni, yeme içme uyuma, insanüstü bir varlık ol tamam mı lan.:mymeka:

Valla bende dün akşam 11de yatmışım, nasıl oldu anlamadım, hala sersem gibiyim. Erken uyumak yaramıyor bana, kesin. saatim şaştı ayol, ben gece 1 den önce uyumamşakkıdı

Tahminimce her erkek gibi telefon konuşmasından ona da gına gelmiş yani adam biraz da televizyona bakıcak uzanıcak falan..
ama biliyor ki siz kızacaksınız benimle konuş diyeceksiniz o da caresiz uykum geldi diyor..anlayış gösterin uğraşmayın hep çok uzun konuşulacak diye bi şey yok...

yook hyr cnm evli değiliz yani yatalım derken aşkım tlfnu kapatalım ben yatıyım sende biraz oyalanıp yat demek istiyor cnm

adam kendi evinde, siz kendi evinizdesiniz.
bırakın yatsın uyusun günler çuvala mı girdi konuşmak için.

her dakika arayıp arayıp duruyorsanız belki de uyuyup yırtmaya çalışıyordur zavallıcık..kaydirigubbakcemile3

allahım ya!

sen rahatsın çalışmıyosun adamcağız sabahın köründe işe gidiyor....

ne yapsın senle konuşmak için sabah işe sürüne sürüne mi gitsin...

bencilllik etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…