Uykucu akm

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım ya!

sen rahatsın çalışmıyosun adamcağız sabahın köründe işe gidiyor....

ne yapsın senle konuşmak için sabah işe sürüne sürüne mi gitsin...

bencilllik etme....

Öyle deme len tuzu kuru. Esas kızın en doğal hakkı saatlerce telefonda konuşmak.Uyku, yorgunluk da neymişsositososito

benim askimda calisiyor, hatta sahurda kaldiriyor beni ariyor. 10 dk konusuyoruz bakztim uyumus :) bende kapatiyorum teli, kapattigimdada kiziyor, acik kalacakmis :) nefesimi duyacakmis ne hikmetse haaha. gece yatmadan arar. biraz sohbet ederiz, uyuyakalir. öle öle gidiyo iste :....

evet çok bencilik etmişim ben :d ayy kendimden utandım şimdi kızlar siz çok yaşayın emi :d saolun bana hatamı gösterdiğiniz için benimkide benim sesimle uyuyakalıyo hep çok seviyorum o huyunu

Öyle deme len tuzu kuru. Esas kızın en doğal hakkı saatlerce telefonda konuşmak.Uyku, yorgunluk da neymişsositososito

he zavallı kızceğiz yorulan sevgilisinin uykusuna maruz kalarak telefonda saatlerce gereksiz geyik yapamıyor canı sıkılıyo....

haklısın canım adamı napıp edip uyutmamalısın....
şakkıdı

evet çok bencilik etmişim ben :d ayy kendimden utandım şimdi kızlar siz çok yaşayın emi :d saolun bana hatamı gösterdiğiniz için benimkide benim sesimle uyuyakalıyo hep çok seviyorum o huyunu

ne farklı fantezilerin varmış....delikafadulden

fanteziyle ilgisi yok sadece seviyorum bunu

fanteziyle ilgisi yok sadece seviyorum bunu

ben anliyorum seni :)
en cok ney hosuma gider biliyormusun
nefesini duyarim, uyudugunu fark ediyorum, yani daldi.
ben psssst diyorum, oda canli bir sesle HIIIII diyor cok gülüyorum.
beni güldürmek icnde öyle yapar pssst HII pssst HIII
hahahaha

evet evet aynı benim aşkım gibi :) canım yaa off çok özledim aşkımı

Benım esım de oyle 10 11 dedınmı uyuyakalır. Sabah da yedıde kalkar.Haftasonları da dahıl
Cumartesı yarım gun calısırlar ısten gelır 3de 5e kadar uyur.
Pazar gunu fılm ızlerız genelde yıne uyur.
Bu pazar 1 de yattı o kalkana kadar ben ıkı fılm bıtırdım dusunun :S

siz bi evlenin bakalımda o zaman uyusun diye bakarsınız. hadi uyu aşkım dersiniz :))))) tam uykuya dalarım aşkım gelir sarılır öper uyandırır beni sonrada uykum kaçar gece 3e kadar uyuyamam ama aşkım horul horul uyur durur. benden önce uyusa diye bakarım valla :))))))))))))

benim sevgilim de saat 22.30 a kadar zor dayanır. zaten sabah 7de iş başı yapıyor. o yüzden anlayışla karşılıyorum ama tabi bütün gün işte olunca konuşamıyoruz. akşam annemler evde oluyor ben uygun olmuyorum. hiç bi şekilde iletişime geçemiyoruz bu aralar :S

ayy cnm benim inş düzelir durumunuz msjlaşabiliyor musunuz biz gün içinde 2 saatte bir msjlaşırırz

ahhh ahhh aynı dert bendede var önceden benimkide öle deildi askerden geldi uykucu oldu..artık alıştım..şimdi bide ramazan geldi ya iftarını yapıo uyuyo..gece 1 gibi kalkıo bişiler atıştırıo beni arıo tekrar yatıo..gece 4 te kalkıo sahurunu yapıo yatıyo..sabah 7 de kalkıo işe gidiyo..iice uyku düzeni bozuldu nolacaksa artık fisfisfis

oo sizinki daha fenaymış cnm ya :) benim ki gene benim gönlümü yapmadan yatmak istemiyo

ayy cnm benim inş düzelir durumunuz msjlaşabiliyor musunuz biz gün içinde 2 saatte bir msjlaşırırz

eskiden çok mesajlaşırdık da şimdi sıkılıyomuş msj yazarken bilmiyorum ya koptuk iyice şu sıralar. zaten uzak mesafe ilişki zor, böyle 2 kat zor oluyor. senağlama

üzülme cnm benim mucxx arada olur böyle sorunlar bilmem bazen iyi oluyo sanki ama insanın canını okuyo o dönemin geçmesi. Neden sıkılıyor onu anlamadım belki başka bir problemi vardır sana pek yansıtmak istemediği için uzak durmayı seçiyordur olamaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…