Ben hiç karabasan olayı yaşamadım diyorum ama az önce bir yerde okurken "hareket edememe,uyanık olduğu halde konuşamama,gözleri kendiliğinden yavaş yavaş kapanması" falan gibi şeyler de yazılmış.Ben öyle anlatıldığı gibi gözle görülür birşeyler yaşamadım.Ancak üstte belirttiklerim sık sık olur.Yanımdakini uyandıramayacak derecede.Sesimi duyuramama,çığlık attığımı sanıp diğerlerinin duymaması gibi birşey olmuyor,ben sesimi çıkarmaktan korkuyorum zaten o esnada...
Şimdi bende mi yaşamış oluyorum bu karabasan olayını,kafam karıştı
aslında ailemınde gıtmedık yerı kalmadı odamda heryerde muska buluyordum.böle şeylere inanmazdım.muskaya yani.sonra denızcı bır arkadas bana fal baktı erkektı fal bakan arkadaş fıncanı açtı ben buna bakmam dedı asla.cok şaşırdık hepımız.olmaz dedı asla bakamam.kuran yazıları dolu dedı bunu içi şaşırdım ve inanmadım.yakın bır arkadasım yakınının çocuğu için hocaya gidiyordu birgün benıde aldılar.gittiğimde cok ürktüm hocadan neler yaşadığımı bır anda anlattı ve ben ağlamaya başladım çokta şaşırdım sankı benımle aynı şeyler yaşamış benım yanımdaymış gibi anlattı.bana birşeyler yapıldığını ve bunu tatlıyla yedırdıklerını söyledı.ama yapanı tüm ısrarlara rağmen söylemedı.söymemezmişte.bana sen nasıl bununla yaşadın dedı nasıl dayanabıldın bunu sana nasıl yapmışlar allahın izniyle kurtulacaksın dedi.ve hiçbirşey talep etmedi.3 gun sonra üzerime takmam için bır muska yazdı ve ben bunu üzerımde taşıdım.hayatımda hersey yoluna girdi.şimdi çok şükür
herkes anlatıyo anılarını madem bende anlatayım;
ilk olarak sırtüstü yatıldıgında karabasan gelir diye bisey yoktur.
bende hep öyle sanıyodum ve hic sırt üstü yatmamaya özen gösterirdim.
sağa dönük olduğum haldeyken bile gelmisti,omzuma cıkmıstı.
bi kere daha geldiklerinde ( 2 taneydiler ) ;
uyandıgımda sırt üstü yattıgımı fark ettim ki asla sırt üstü yatamam rahatsız olurum.
en son geldiginde kalcama yumruk attı.
daha öncelerinde,
hepsi yatağın bir köşesinden tutup sallıyordular beni.
bi keresinde de yorganla yüzümü örtmüsüm.yorganı kaldırıp,yüzüme baktı.sonra yorganı kapadı.
cogu kisi bana inanmıyor,ama basına gelmeyen gercekten bilemez.
karabasan/cin vb.varlıklardan korunmak icin felak ve nas surelerini okuyun arkadaslar.
ayetel kürsi de iyi geliyormus ,ama ben okumuyorm.
evet yatmakla alakası yok,cünkü sagıma dönük yattıgım halde bile omzuma cıkmıstı.
manyetik gücü kuvvetli insanlara geliyomus.
nedeni tam belli degil ama,
yatagında yiyecek kırıntısı oldugunda gelebilirmis ki,
ben asla yatagımda yemek yemem ve kırıntı olmaz.
böyle dinden uzak kisilere geldigini de duymusdum.
neden geldigi belli degil yani.. :26:
zaten dinden uzak olan kisilere gelmis olsadı ilk babama gelirdi ki o'na hic gelmemis;
ve bana inanmaz.
arkadaşlar bu karabasan olayının bilimsel olduğuna bende inanaıyorum bence bazı rüyaları gercekmiş gibi yaşadığınız içinde etkileniyor olabilirsiniz benim bu tarz seler çok başıma geldi hatta bi dönem tam uykuya dalarken beni bir yerden atıyolardı ve uyanıyordun saate bakıoyordun2 dk geçmiş hiç uyuyamıyodum haftalarca sürdü sonra kendi kendine geçti tamamen psikolojik.mesele 1 gün önce çok uyuduysam o akşam tekrar yatınca uykum olmadıgı için kafamda bi ton sey kurardım degişik rüğyalr görürdün gercekten yaşıomuş gibi ama şimdi okadar yogun hayatım varki başka seylere kendimi verdiğimden yataga yatar yatmaz uyuyorum hiç bişi rüya bile görmüyorum=)ama bunun dışında haytatta bizden başka canlılarda var bununla ilgilide çok sey yaşadım hatrlamak bile istemiyorun((tek çaresi sürekli dua okumak nas felak ve ayetel kürsi başka caresi yok b,ize kendinizi başka selere verin başka seler düşünün mesela yatarken komedi flmi izleyin güzel selrdeb sohbet edin kurmayın yani kafanızda....bide haytta ilginç tanımını bulamadığımız selerlede karşılasıyoruz mesela il büyük depremi yasadıgmı günün gündüzü yoldan gecen hiç tanımadığım bi kadın geçiyorrdu sokakta oynuyordunm arkadaşlarım yanımdan gidince geldi kızım bu gece çok kötü birşey olcak dedi bende saf saf baktım nasıl die oda deprem olucak dedi ama ben daha o güne kadar deprem nedir onu bilmyordum yaşamamıştım hiç.söledi ve gitti sonra eve geldim aneme anlattım anne bugun çok kötü bişi olcakmış korkuyorum falan die ne olcak kızım korkma falan dediler ama bi kadın bana öle dedi dedim inanmadılar ve o gece büyük deprem olmuştu....hayatta hersey oluyor kalbinizi temiz tutun sizz:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?