Uykuda karabasan yaşıyormusun?

maalesef sende yaşamış oluyorsun canım...Doğumdan sonra sık karşılaştığım bir olay ama konsantre olup,işaret parmağımı oynattığım da geçiyor benimki.Rüyalarla oluyor bu olay,en son oğlumu garip bir yaratık olarak görmüştüm,uyandığımda oğluma dokunamadım o korkuyla düşünün yani.Allah bir daha yaşatmasın

Allah Allaaaaaahhh,bende diyorum ben hiç yaşamadım.Oysa o halime de bir ad verememiştim bir türlü.Ancak karabasan olayından çok farklı şeyler yaşadım ben zaten...

Yatış şekliyle alakalı olduğunu bende düşünüyorum ama ben hiç sırtüstü uyumam.Bazen uyandığımda sırtüstü olduğumu hatırladım şimdi.Ancak bir kere yurtta kalırken sol tarafa dönük yatıyordum ve ezan vaktine yakın uyandım,gözlerim kapandı.Rüyamda da acayip birşeyler görmüştüm.Cin çağırdığımız ve olaylar yaşadığımızın birkaç gün sonrasıydı.Kendimde olduğum halde gözlerimi açamadım.

Enteresan olan bana söylenen şeyleri düşünce yoluyla tekrar ediyordum.Söylenen dediğimse sesli olarak duymuyorum.Telepati derler ya,aynen öyle.Söyleneni hissediyor ve tekrarlıyordum.Tövbe ettim tüm arkadaşlarım adına.Ve namaz kılacağım dedirtti bana,o her neyse artık.

Ve uyandım...

Uyandım ama hareket edemiyorum.Ayak ucumda arkadaşım yatıyor,seslensem uyanacaklar ama yok.Diğer odada ki arkadaşlarla hep ezandan sonra uyurduk.İlk defa erken uyuyım dedim,çok içim sıkılıyordu o günde.Dua ederek yan odadaki kızlardan birine çağrı attım,uyanık olmaları adına.Sonra kapı açıldı,genelde benden de korkarlardı arkadaşlarım.Ne oldu diyerek geldi yanıma,kaldırdı beni ve onların odasına girmemle beraber ezan okundu.İkisi de çok şaşırmışlardı.Ve senle beraber odada soğuk bir rüzgar hissettik dediler :))

arkadaşlar bendekı bu karabasan olayını anlatayımkısaca size.lise son sınıftaydım 18 bıle değildım.başladı hersey.okula sebepsız yere gitmıyordum.eve gıtmek istemıyor gırmıyordum bıle akrabalarıma arkadaslarıma gidip kalıyordum hiç sebepsız.babamı görmek istemıyor ondan nefret edıyordum onu görünce sınır krizi gecırır dereceye gelıyordum.aynı masaya oturup yemek yemıyordum.tabı gecelerı karabasan,tuhaf tuhaf sesler,sevdıklerımın kılığında benden yardım istemeler,benı çağırmalar,yatakta benı çevırmeler,düşünmeden hareket ederdım hayatımda.liseden mezun oldum üniversıteye calışıyordum.bu arada iş arıyordum girdiğim heryerde 1 gun calışıp sebepsız ayrılırdım.günlerce uyumaz yada günlerce durmadan uyuyordum yemek yemıyordum günlerce.ailem cok üzülürdü bu durumuma .tabı karabasan en şiddetli şekilde devam edıyodu ben alışmıştım artık odama gelıp konuşan o seslere bılr alışmıştım.tabı bu süreç içinde uzmanlardanda destek alıyordum ama bir işe yaramadı.ilaçlarda kullandım fayda görmedım.daha neler neler bunlar en iyileri en hafıfler yasadıklarım yanında bırkaçç sene böyle gıttı.ama kurtuldum.yapanlarıda bılıyorm aslında hayatlarıda allak bullak şimdi çok kötü.aslında babamla onların dertleri ama benımle uğraştı o insanlar babama acı cektırmek için çünkü babam bensız ben babamsız yapamazdım üzerıme cok düşerdi.ben avları oldum yanı.şimdi cok ama cok iyiyiz.bunu yapanların kötü haberlerini alında çok mutlu oluyorum ben çok çektım onlarda çeksinler.yaptıkları geri tepti.

herkes anlatıyo anılarını madem bende anlatayım;

ilk olarak sırtüstü yatıldıgında karabasan gelir diye bisey yoktur.
bende hep öyle sanıyodum ve hic sırt üstü yatmamaya özen gösterirdim.
sağa dönük olduğum haldeyken bile gelmisti,omzuma cıkmıstı.
bi kere daha geldiklerinde ( 2 taneydiler ) ;
uyandıgımda sırt üstü yattıgımı fark ettim ki asla sırt üstü yatamam rahatsız olurum.
en son geldiginde kalcama yumruk attı.
daha öncelerinde,
hepsi yatağın bir köşesinden tutup sallıyordular beni.
bi keresinde de yorganla yüzümü örtmüsüm.yorganı kaldırıp,yüzüme baktı.sonra yorganı kapadı.
cogu kisi bana inanmıyor,ama basına gelmeyen gercekten bilemez.
karabasan/cin vb.varlıklardan korunmak icin felak ve nas surelerini okuyun arkadaslar.
ayetel kürsi de iyi geliyormus ,ama ben okumuyorm.

cok büyük gecmis olsun. hoca sana ismini vermemis o sahsin ama sen kesin sezmissindir kim oldugunu...ama asil önemli olan bu illetden kurtulman

cok ürkütücü...benim en son karabasan deneyimim söyle oldu: yorgan yüzümün yarisini kaplayacak sekilde idi...soluma dönük uyuyordum, uyandim ve üzerime cöktü kimildayamiyorum seism cikmyior...sag tarafima omzuma basiliyor cok fena canim aciyor...ona bakmaya calisiyorum, önce kimildayamazken birden kalkabilyiorum....yorganin üzerinden simsiyah kocaman bi siyah kol görüyorum... yatakta oturmus vaziyetteym...ve bi bakiyorum ki ben yatagin icinde kendimi görüyorum..anliycaniz ruh ile beden ayrilmis..cok korkyuorum okumaya baslyiorum ve korkudan yorganin altina girmeye calisiyorum...kendi bedenimin icine yatiyorum ve bedenimle bir oluyorum. sonra da tabii ki birdaha uyuyamyiorum o gün ve heryerim dayak yemis gibi oldum...

anlasılan canım sen farkında olmadan astral seyahat yapmıssın,

bende kac zamandır,ruhumu bedenimden ayırmaya calısıyorum,denemedigim yöntem kalmadı.

asyakaram bundan kurtulduğuna çok sevindim cnm ne kadar zor bişey olduğunu ben de yaşıyorum ama bnmki de hep yatakta oluyor
burcu_ruhumsarisin dediğin gibi ben de hiç yüz üstü yatmam ama yinede olur yatmayla alakası olduğunu sanmıorum ama neyle alakası var çok merak ediorum??
bir de gündüz uykularımda hiç yaşamadım ben hep geceleri oluyor size de öyle oluyor mu arkadaşlar?

evet yatmakla alakası yok,cünkü sagıma dönük yattıgım halde bile omzuma cıkmıstı.
manyetik gücü kuvvetli insanlara geliyomus.
nedeni tam belli degil ama,

yatagında yiyecek kırıntısı oldugunda gelebilirmis ki,
ben asla yatagımda yemek yemem ve kırıntı olmaz.
böyle dinden uzak kisilere geldigini de duymusdum.

ben de yatakta hiç yemek yemem
yani duada okusam yine de geliyor baş ucuma yasini şerif koymuştum ozaman bikaç zaman olmadı ama sonra yine oldu
dine yakın olanında olmayanında başına geliyor cnm

bende çok sık olan bir durumdur, ve oy üzden çok fazla araştırdım ve işe yarayan tedbirler keşfettim.
gece yatmadan dua okuduğum duaları yazmak başlayayım buraya ;

Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin - Allahım gazabından insanların şerrinden şeytanların dürtmelerinden ve huzuruma gelmelerinden tastamam kelimelerine sığınırım .. (3 defa)

Allahumme inniy euzü bike min amelişşeytani ve seyiatil ahlami (Allahım şeytanın amelinden ve sevilmeyen rüyadan sana sığınırım )

Felak-NaS-Ayetel Kürsi

birde siyah renk giyip yatıyorum böyle rüyalar gördüğümde bir hafta kadar.

arkadaşlar bu karabasan olayının bilimsel olduğuna bende inanaıyorum bence bazı rüyaları gercekmiş gibi yaşadığınız içinde etkileniyor olabilirsiniz benim bu tarz seler çok başıma geldi hatta bi dönem tam uykuya dalarken beni bir yerden atıyolardı ve uyanıyordun saate bakıoyordun2 dk geçmiş hiç uyuyamıyodum haftalarca sürdü sonra kendi kendine geçti tamamen psikolojik.mesele 1 gün önce çok uyuduysam o akşam tekrar yatınca uykum olmadıgı için kafamda bi ton sey kurardım degişik rüğyalr görürdün gercekten yaşıomuş gibi ama şimdi okadar yogun hayatım varki başka seylere kendimi verdiğimden yataga yatar yatmaz uyuyorum hiç bişi rüya bile görmüyorum=)ama bunun dışında haytatta bizden başka canlılarda var bununla ilgilide çok sey yaşadım hatrlamak bile istemiyorun((tek çaresi sürekli dua okumak nas felak ve ayetel kürsi başka caresi yok b,ize kendinizi başka selere verin başka seler düşünün mesela yatarken komedi flmi izleyin güzel selrdeb sohbet edin kurmayın yani kafanızda....bide haytta ilginç tanımını bulamadığımız selerlede karşılasıyoruz mesela il büyük depremi yasadıgmı günün gündüzü yoldan gecen hiç tanımadığım bi kadın geçiyorrdu sokakta oynuyordunm arkadaşlarım yanımdan gidince geldi kızım bu gece çok kötü birşey olcak dedi bende saf saf baktım nasıl die oda deprem olucak dedi ama ben daha o güne kadar deprem nedir onu bilmyordum yaşamamıştım hiç.söledi ve gitti sonra eve geldim aneme anlattım anne bugun çok kötü bişi olcakmış korkuyorum falan die ne olcak kızım korkma falan dediler ama bi kadın bana öle dedi dedim inanmadılar ve o gece büyük deprem olmuştu....hayatta hersey oluyor kalbinizi temiz tutun sizz:80:

igrenc cümleler kullanmışım ama ne y azmak istediğim anlaşılıyor sanırım:)

yıllardır yaşadığım şeydir. dinle imanla hiçbir alakası yoktur. uyumadan önce okumanız tabiki çok güzel ama gördüğünüz gibi okuduğunuz zamanda yaşıyorsunuz. karabasan denilen şey uykuda yaşanılan yarı uyanıklık durumudur. etrafı görebilir duyabilir fakat hareket edemezsiniz. dolayısıyla dilinizide hareket ettiremezsiniz dolayısıyla dua da okuyamazsınız (yani siz öyle hissediyorsunuz ) güzel rahat bir uyku için stressiz kaygısız bir yaşam bilimsel olarak araştırabiliriz dilerseniz

ben evliyken ayda bır olurdu
boşanınca hiç olmamaya başladı

18 yaşlarındayken kuzenlerimin başına çok sık gelirdi aynı odada kalırlardı ve öyle şeyler anlatırlardıki hayret ederdim.nasıl korkmazsınız insan kafayı yer derdim.alıştık artık derlerdi.osıralar okul sınav aile baskısı falan çok stresli bir dönemdeydiler.aynı sıralarda çok yakın arkadaşım erkek arkadaşından ayrılmıştı ve çok bunalıma girmişti sürekli ağlar erkenden kalkar dışarı çıkmaz v.s..onada geceleri karabasan geliyormuş.üzerine çökmeler iç camasırını çıkarmaya çalışmalar falan.böyle anlatıyorlar tabii ben tırsmaya başladım ve acaip kafaya taktım.aşırı bir merak başladı.akşam yattım yatağa tabi birde sırt üstü yatarsan gelir falan dediler.korkudan uyuyamıyorum sürekli yan yatmaktan her yanım tutuldu yorgandan dışarı kafamı uzatamıyorum ama uyumuyorumda resmen bekliyorum gözlerimi çevirerek nasıl etkilenmişsem.ter içinde kaldım.sonunda vucut yavaş yavaş uykuya geçer gibi olduğu sırada (yorgan başımda ama duvar tavan görünüyor)birden bir ağırlık çöktü bir karartı göründü can havliyle bağırarak yorganı attım kalktım.baktım sesime gelen giden yok bağırdım sandım heralde.saate baktım 4:30 oturdum yatağın içinde gün ışıyana kadar uyumadım.yani stres yaparak kafaya takarak zorla getirdim.öyle arkadaşların anlattıkları kadar ürkütücü değil ama o bile bana yetti yani.evlendiğim ilk günler kanepede uyuya kalmıştım öğle saatleriydi.uyuyorum fakat babamın sesini duyuyuyorum.kızım kalk hadi.kızım ne yatıyorsun uyan hadi içimden babamın burda ne işi var ya diyorum.başka şehirdeler yani.koltuğu görüyorum duvarı görüyorum çırpınıyorum sanıyorum sonunda uyandım ama saatlerce kendime gelemedim.bir iki kere oldu ve hepte sıkıntılı olduğum zamanlar

arkadaşlar bu konuda yüksek lisans yapmış bi insan olarak size işin eğrisini doğrusunu anlatayım :)
şimdi bizim bu başımıza gelen şeyin adı uyku kapanı normal şartlarda uyurken doğal olarak felç geçiriyoruz bu felcin sebebi de rüyamızda gördüğümüz şeyleri yatakta gerçekleştirmememiz yani atıyorum rüyamızda dans ettiğimizi görüyoruz mesela,eğer uyku felci denen şeyi yaşamazsak yatağımızda dans etmeye başlarız ya da kavga ederiz vs vs hepimizin söylediği şey şudur "HAYIR BEN UYUMUYODUM UYANIKTIM O ANDA OLDU HERŞEY" evet uyanığız ama sadece beynimiz uyanık vicut uyandığının farkında değil hala felçli yani zihin uyanıyo ama beden uyuyo bu yüzden de hareket edemiyoruz,konuşamıyoruz,bağıramıyoruz vs vs ben de çoookkk o anlarda canavarlar 3 harfli sandığım yaratıklar gördüm :) onların hepsi o an yaşadığınız panik ataktan kaynaklanan halisülasyon emin olun hiç biri gerçek değil tamamen zihin oyunları yaklaşık 3 yıldır karabasan falan yok uykularımda çünkü bu gerçeği öğrendikten sonra o 3 harfliden korkmayı bıraktım sizde korkmayın çünkü bu olay tamamen fiziksel bişey he eğer illaki yok benim içim rahat etmez diyosanız da yatmadan önce duanızı okuyun ve şunu söyleyin ALLAHIM HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN VE ŞERDEN SANA SIĞINIRIM SENDEN BAŞKA KİMSEDEN KORKMUYORUM diyin kendinizi rabbe emanet edin ve onları düşünmeden güzeell rahaat bi uyku çekin şunu da unutmayın aşırı korku onların alemine açılan boyutu aralar :) allahtan başka kimseden korkmayın :) umarım yardımcı olabilmişimdir :))

din ile de - bilimle de alakalı bişeydir ..
yok dıyenlere guluyorum sadece ..

Ben hıc karabasan olayını yasamadım Allah'ta yasatmasın
Her gece yatağa yattıgım zaman hep aklıma karabasandan tutun , diğer varlıklara kadar butun korkutucu seyler gelir ama o an hemen tek birşey soylerım ..

Rahman ve Rahim olan isminle Beni, evimizi koru - gözet Allahım ...
Benim razı olmadığım hiçbirşeyi bana gösterme
Ben kendimi ve evimizi sana emanet ediyorum,Sen emanete hıyanetlik etmezsin biliyorum.
yâ Erhamerrâhimîn / Amin

Erhamerrahimin: Merhametlilerin en merhametlisi (olan Allah) demektir
-
Birde bu olayı yaşayanlar sormuşlar şöyle cvp verilmiş belki yarar sağlar :

HOCAM HAYIRLI GÜNLER SİZİ BU KARABASAN KONUSUNDA RAHATSIZ EDİYORUM BELKİ KUSURA BAKMAYIN NE OLUR AMA BEN PSİKOLOGA DA GİTTİM YAKLASIK 1.5 YIL OLUYOR AMA ÇÖZÜM OLMADI

Bu olaya karabasan veya kıllı yaratık deniliyor. Bu olayın aslı vardır. Ancak tehlikeli bir tarafı yoktur. Bazı cinlerin manyetik yönü ağır basan bazı insanlara değişik şekillerde görünmesidir. Cinler bünyesi hassas ve manyetik özellik taşıyanlar ile irtibat kurabilirler. Aynı yerde sadece bir kişi fark eder diğerleri anlayamayabilir. Demek ki manyetik bir durumunuz söz konusu. Tehlikeli bir durum yoktur.

Buna benzer konular için yapacağımız tavsiyeler şunlardır:

Fatiha, nas, felak, ihlas surelerini okumak

Cevşen duasını okumak ve üzerinizde cevşen duasını bulundurmak

Abdullah bin Ömer Peygamberden (sav) şöyle rivayet etmiştir: "Sizden biriniz uykuda korkarsa şöyle desin: Allah'ın gazab ve azabından ve kullarının şerrinden, şeytanların vesvesesinden ve yanıma gelmelerinden eksikliği olmayan Allah'ın sözlerine sığınırım" O zaman, hiçbir şey ona zarar vermez. Abdullah bin Amr onları temyiz çağına gelen çocuklarına öğretir, temyiz çağına gelmeyen çocukları için yazıp onların boynuna asardı (Ebu Davııd, Nesâî, Tirmizî).
( alıntı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…