Birde uyandım sanıyorum annemin yanına gidicem falan zar zor yürüyorum ışığı açmak istiyorum yanmıyor.
Veya yatakta çırpınıyorum falan sonra gerçekten uyandığımda bakıyorum ki kımıldamamışım bile.
Eskiler incir ağacına yakın uyuyanlarda olur derlermiş. Ne derece doğru bilemem tabi. Ama bu bilimsel açıklamayı öğrendikten sonra olmadı bana. Yani psikolojikte biraz bence..
ben bunu o kadar çok yaşıyorum ki
artık bir karabasanla yaşamaya alıştım diyebilirim
gidip tedavi olmayada üşeniyorum yok uyku merkezine yatacaksın falan hiç uğraşamam
uyku klinğine giden olmuşmudur acaba merak ediorum nasıl bir tedavi uyguluyorlar
ve bu karabasan denen şeyin neden olduğunu çok merak ediorum nedennnnn:18:
Daha fazla korkmayayım diye her cevabı okumadım. Çekik göz falan yazılmış... Ayyy Allah korusun ya. :18:
Benim diyeceğim şu. Anneni yanında uyurken başında sinirli bir şekilde dikilirken görmüşsün ya, ben de annem diğer odada uyuyorken annemi duvarda gördüm.:18::18: Bağdaş kurmuş duvarda ayakları yerden kesik yani, bana sinirli bir şekilde bakıyordu. Şeffaftı ama. :18: Allah bir daha yaşatmasın. Küçüktüm o zaman. Ama capcanlı duruyor o an beynimde. Bu karabasan değil tabi, diğer anlamda bir şey. Sen hem bir doktora git, hem de bol bol duanı oku. Seninki karabasandan öte bir durum bence.
aslında ailemınde gıtmedık yerı kalmadı odamda heryerde muska buluyordum.böle şeylere inanmazdım.muskaya yani.sonra denızcı bır arkadas bana fal baktı erkektı fal bakan arkadaş fıncanı açtı ben buna bakmam dedı asla.cok şaşırdık hepımız.olmaz dedı asla bakamam.kuran yazıları dolu dedı bunu içi şaşırdım ve inanmadım.yakın bır arkadasım yakınının çocuğu için hocaya gidiyordu birgün benıde aldılar.gittiğimde cok ürktüm hocadan neler yaşadığımı bır anda anlattı ve ben ağlamaya başladım çokta şaşırdım sankı benımle aynı şeyler yaşamış benım yanımdaymış gibi anlattı.bana birşeyler yapıldığını ve bunu tatlıyla yedırdıklerını söyledı.ama yapanı tüm ısrarlara rağmen söylemedı.söymemezmişte.bana sen nasıl bununla yaşadın dedı nasıl dayanabıldın bunu sana nasıl yapmışlar allahın izniyle kurtulacaksın dedi.ve hiçbirşey talep etmedi.3 gun sonra üzerime takmam için bır muska yazdı ve ben bunu üzerımde taşıdım.hayatımda hersey yoluna girdi.şimdi çok şükür
aslında ailemınde gıtmedık yerı kalmadı odamda heryerde muska buluyordum.böle şeylere inanmazdım.muskaya yani.sonra denızcı bır arkadas bana fal baktı erkektı fal bakan arkadaş fıncanı açtı ben buna bakmam dedı asla.cok şaşırdık hepımız.olmaz dedı asla bakamam.kuran yazıları dolu dedı bunu içi şaşırdım ve inanmadım.yakın bır arkadasım yakınının çocuğu için hocaya gidiyordu birgün benıde aldılar.gittiğimde cok ürktüm hocadan neler yaşadığımı bır anda anlattı ve ben ağlamaya başladım çokta şaşırdım sankı benımle aynı şeyler yaşamış benım yanımdaymış gibi anlattı.bana birşeyler yapıldığını ve bunu tatlıyla yedırdıklerını söyledı.ama yapanı tüm ısrarlara rağmen söylemedı.söymemezmişte.bana sen nasıl bununla yaşadın dedı nasıl dayanabıldın bunu sana nasıl yapmışlar allahın izniyle kurtulacaksın dedi.ve hiçbirşey talep etmedi.3 gun sonra üzerime takmam için bır muska yazdı ve ben bunu üzerımde taşıdım.hayatımda hersey yoluna girdi.şimdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?